Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
Çok güzel olmuş Mina hanım hazır gelmeyeyaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...
hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
isimli hastane çıkışı ve battaniyemiz...
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız
Eki Görüntüle 2616227 Eki Görüntüle 2616228 Eki Görüntüle 2616236 Eki Görüntüle 2616237 Eki Görüntüle 2616238
Eki Görüntüle 2616223 Eki Görüntüle 2616224 Eki Görüntüle 2616225
Eki Görüntüle 2616221
Eki Görüntüle 2616222
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkben aşağıdaki görseller gibi kutuda kokulu taş ve lavanta kesesi yapıcam bide hediye çantamıda kendiim yapıyorum
canım... hatta hediyelik çantamız hazır onunda resmini atayım sana keselerimizide kayınvalidem kesti dikti doldurmak kaldı içini...
malzemelrin çoğu farklı yerlerden oldu ama yapcak bişey yok gidip gezip aramaktansa bana internet daha kolay geliyor.Eki Görüntüle 2616219 Eki Görüntüle 2616220
Eki Görüntüle 2616218
Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?
Evet uyku ara öğün hepsi çok önemli. Ben insülin 6 doz kullanıyorum. Sabah açlığım 90-95 arası tokluğum 120-140 arası çıkıyor.Cok haklisiniz. Simdi insulin kullanirken kac cikiyor peki?
Ben diyete cok siki bir sekilde uymak zorundayim. Tatli yiyince hemen tokluk 170lere firliyor, tatli degil ama diyete uymazsam da, 140larda cikiyor, ki bunu da begenmiyor benim diyetisyenim ve doktorum.
Diyete uyuyorum simdi ama evde cok zor..surekli markete gidip malzeme de alamiyor esim. Hep ayni yemegi bolca yapip yiyorum artik. Bir de eger gece cok az uyursam aclik 95 cikiyor. 90 alti olmasini istiyor diyetisyenimiyi uyumak ve ara ogunlerin bile saatini aksatmamak gerek :/
Gunaydin canlar..uzn zamandr giremiyordum..yeni bi eve tasndim ..cok yorgundum gercekten.4 haftadir idari izinli oldugumdan dolayida bebisin herseyni yikadim utuledm astim dogm cantamida hazrladim hersy tamam suanlik.ozellikle calisan hamislere bsey sorucam.32 de calisir raporu alcakmisinz yada aldinizmi kurumunuz kabul etti mi?haftata almayi dusunuyorm ama kabul edeceklerinden emin degilim kizlar durumunuz nedir.
Hepinizi opuyorm rbbm sag salim bebislermizi evmze getrmyi nasip etsin insallahh
Evet uyku ara öğün hepsi çok önemli. Ben insülin 6 doz kullanıyorum. Sabah açlığım 90-95 arası tokluğum 120-140 arası çıkıyor.
ben de ilk zamanlar diyete çok dikkat ettim ama aynı şeyleri yemekten gına geldi. Çok mutsuz olmaya başladım. Evde de yalnız kalınca iyice mutsuzluğum arttı. Şimdi biraz kaçamak yaptığım oluyor
Ben drekt idari izne ciktim bu konuda kamuda fikr ayriliklri var cnki kanunda emsal bi durum yok kendi insiyatflerne kaldi sanrm biraz hftya cumaya kadar almis olurum mutlka yazarim sana da insallah kabul edilr cnku surec normalde lehe islio yani strateji o kimsenin aleyhne bi durum olmadi smdye kadar.kurumun neydi benimki gumrukRaporu alınca yazar misin canim?
Benim de 2 hafta sonra almam gerekiyor. Doktor hastaneyi ara, sana rapor yazarlar..gelmene gerek yok dedi. Hatta gelme dedi.
İlk idari izin karari cikinca kurumumdaki personelle ilgilenen memura sormuştum. O zaman sen 32de raporunu calisiyomussun gibi al demişti. Cunku onlarin da bilgisi yoktu. Zaten sayilmazsa bile 16 haftalık dogum izninden dusuyolar izinli oldugun kismi. Bir de biz uzaktan calisiyoruz ama beni ozellikle arayip uzaktan calis demediler ve nobet listesine de yazmadilar. O yuzden ben de emin olamiyorum
Masallah cok tatlıslar,tulum eldiven sapka vs nerden? Cokk kokoş ve tatlışlaryaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...
hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız
Eki Görüntüle 2616227 Eki Görüntüle 2616228 Eki Görüntüle 2616236 Eki Görüntüle 2616237 Eki Görüntüle 2616238
Eki Görüntüle 2616221
Eki Görüntüle 2616222
Cok guzeller canim saglikla giysin insaAllah ellerine saglik. Bu arada kizim olsaydi ben de Mina koyacaktim ismini. Ismiyle yasasinyaptıklarım bunlar kızlar atayım sizlere...
hediyelik çantamızzz..
ahşap isimliğimiz
ahşap panolarımız
çikolata kutumuz...
takı yastıgımız
Eki Görüntüle 2616221
Eki Görüntüle 2616222
Olur ben hep hazır sut içiyorum çiğ süt yeterince güvenilir olmayabiliyor diyeTamm canm hazir sut olurmu
Merhaba ben 32 de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Mayıs anneleri grubunda sordum çalışabilir raporu alıp vermişler canım sıkıntı yaşanmamış.Gunaydin canlar..uzn zamandr giremiyordum..yeni bi eve tasndim ..cok yorgundum gercekten.4 haftadir idari izinli oldugumdan dolayida bebisin herseyni yikadim utuledm astim dogm cantamida hazrladim hersy tamam suanlik.ozellikle calisan hamislere bsey sorucam.32 de calisir raporu alcakmisinz yada aldinizmi kurumunuz kabul etti mi?haftata almayi dusunuyorm ama kabul edeceklerinden emin degilim kizlar durumunuz nedir.
Hepinizi opuyorm rbbm sag salim bebislermizi evmze getrmyi nasip etsin insallahh
Maşallah size her şey hazır. Ben daha alışveriş bile yapmadımErken ama galiba 4 hafta once ben de her seyi yikayip utuledim. İyi ki oyle yapmisim..cunku bir de kucuk cocugum var. O krese gidiyordu o zaman. Onunla yapamazdim. Ondan kalan yenidoganlari hazirladim. Sonra da kresler kapandi
32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?M
Merhaba ben 32 de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Mayıs anneleri grubunda sordum çalışabilir raporu alıp vermişler canım sıkıntı yaşanmamış.
32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?
buarada doğumdan sonra rapor paralarımızı aylık alabilcez dimiRaporu alınca yazar misin canim?
Benim de 2 hafta sonra almam gerekiyor. Doktor hastaneyi ara, sana rapor yazarlar..gelmene gerek yok dedi. Hatta gelme dedi.
İlk idari izin karari cikinca kurumumdaki personelle ilgilenen memura sormuştum. O zaman sen 32de raporunu calisiyomussun gibi al demişti. Cunku onlarin da bilgisi yoktu. Zaten sayilmazsa bile 16 haftalık dogum izninden dusuyolar izinli oldugun kismi. Bir de biz uzaktan calisiyoruz ama beni ozellikle arayip uzaktan calis demediler ve nobet listesine de yazmadilar. O yuzden ben de emin olamiyorum
Kurum onemli aslinda emsal gostermek icinM
Merhaba ben 32 de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Mayıs anneleri grubunda sordum çalışabilir raporu alıp vermişler canım sıkıntı yaşanmamış.
ayy çok teşekküğrler canımmm=)Cok guzeller canim saglikla giysin insaAllah ellerine saglik. Bu arada kizim olsaydi ben de Mina koyacaktim ismini. Ismiyle yasasin
tulum takımı ve battaniye enucuzbebekmarketten...süslemesini ben yaptım diktim canm =)Masallah cok tatlıslar,tulum eldiven sapka vs nerden? Cokk kokoş ve tatlışlar
Alınabilir canım. Olurda 35 36 haftada rahatsız olursan doktorun raporu o zaman başlatıyor32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?