2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?

Benim de pek hevesim kalmadi. Kapi susu dusunuyorum ama evdeki odasina asmak icin. Sonucta aileler bile gelemeyecek bize dogum zamani. Baska sehirde olacaklar. Yine de hevesim olursa, ilerde ailelere vermek icin 15, 20 tane sus yaptiririm belki

Çok güzel olmuş Mina hanım hazır gelmeye

Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Hediyelik yine de yaptıracak mısınız kızlar?

Benim de pek hevesim kalmadi. Kapi susu dusunuyorum ama evdeki odasina asmak icin. Sonucta aileler bile gelemeyecek bize dogum zamani. Baska sehirde olacaklar. Yine de hevesim olursa, ilerde ailelere vermek icin 15, 20 tane sus yaptiririm belki

Evet uyku ara öğün hepsi çok önemli. Ben insülin 6 doz kullanıyorum. Sabah açlığım 90-95 arası tokluğum 120-140 arası çıkıyor.
ben de ilk zamanlar diyete çok dikkat ettim ama aynı şeyleri yemekten gına geldi. Çok mutsuz olmaya başladım. Evde de yalnız kalınca iyice mutsuzluğum arttı. Şimdi biraz kaçamak yaptığım oluyor

Raporu alınca yazar misin canim?
Benim de 2 hafta sonra almam gerekiyor. Doktor hastaneyi ara, sana rapor yazarlar..gelmene gerek yok dedi. Hatta gelme dedi.

İlk idari izin karari cikinca kurumumdaki personelle ilgilenen memura sormuştum. O zaman sen 32de raporunu calisiyomussun gibi al demişti. Cunku onlarin da bilgisi yoktu. Zaten sayilmazsa bile 16 haftalık dogum izninden dusuyolar izinli oldugun kismi. Bir de biz uzaktan calisiyoruz ama beni ozellikle arayip uzaktan calis demediler ve nobet listesine de yazmadilar. O yuzden ben de emin olamiyorum

Allah kolaylik versin..yemek hazirlamak da zor. Ben bi sure sonra fazla yapip buzluga koyarim diye dusunuyorum. Zaten bazi seyleri.koyuyorum

Ben drekt idari izne ciktim bu konuda kamuda fikr ayriliklri var cnki kanunda emsal bi durum yok kendi insiyatflerne kaldi sanrm biraz hftya cumaya kadar almis olurum mutlka yazarim sana da insallah kabul edilr cnku surec normalde lehe islio yani strateji o kimsenin aleyhne bi durum olmadi smdye kadar.kurumun neydi benimki gumruk

Masallah cok tatlıslar,tulum eldiven sapka vs nerden? Cokk kokoş ve tatlışlar

Cok guzeller canim saglikla giysin insaAllah ellerine saglik. Bu arada kizim olsaydi ben de Mina koyacaktim ismini. Ismiyle yasasin

M Merhaba ben 32 de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Mayıs anneleri grubunda sordum çalışabilir raporu alıp vermişler canım sıkıntı yaşanmamış.

Erken ama galiba 4 hafta once ben de her seyi yikayip utuledim. İyi ki oyle yapmisim..cunku bir de kucuk cocugum var. O krese gidiyordu o zaman. Onunla yapamazdim. Ondan kalan yenidoganlari hazirladim. Sonra da kresler kapandi
Maşallah size her şey hazır. Ben daha alışveriş bile yapmadım bir an önce alıp hazırlamaya başlasam iyi olacak galiba
Hazır olan beşiği ve bebek arabası ve puseti

M
Merhaba ben 32 de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Mayıs anneleri grubunda sordum çalışabilir raporu alıp vermişler canım sıkıntı yaşanmamış.
32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?

32 de çalışabilir raporu alıp, mesela 35.haftada is gormemezlik raporu alınabilir mi? Bi bilgin var mi?

Ben onceki hamilelegimde 32de calisabilir raporu alip calistim. Bir ya da iki hafta once dogum iznimi başlamıştım. 35 ya da 36da galiba. İstedigin an yapabiliyorsun. Hastane ve calistigin kurumdaki ilgili personel ne yapman gerektigini soyler. Su anda hatirlamiyorum da..basit bir seydi

buarada doğumdan sonra rapor paralarımızı aylık alabilcez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…