2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım linkini atabilir misin

MasaAllah buyumus bebis. Artik haftalik 200 gram veya daha fazla aliyor bebekler. Bu arada benim de akintim fazlalasti. Bu haftalarda akinti fazlalasiyor normalmis. Takmadim o yuzden ama olmazsa bi dahaki kontrolde soyleyeyim. Alttan muayene edecekler diye akintiyi soylemeye korkuyorum

Maşallah kuzucuğa görünce için rahatlamıştır
Gelişimi de güzel hep böyle sağlıkla devam eder inşallah
Teşekkür ederiz bilgilendirme için

İnternetten alacaginiz yeri bana da yazar misiniz?

Benim ilk aylardan beri yogun akintim var ve bir ara suyum da baya azdi. Ama hep daha ciddi sorunlar vardi..bu konuyu tam konusamadik da doktorumla :/ ben de deniyeyim

Geçmiş olsun, ben bu adresten sipariş ettim. Insallah gerek kalmaz ama yinede bulunsun

Ben artık o kadar alıştım ki malesef doktor baktı gercekten akıntı fazla dedi, enfeksiyon var mi yok mu diye vajinal kültür yaptı, enfeksiyonda bir erken dogum riski o yüzden önemli dedi. Şüphelendiğin bişey varsa sende yaptir bence hem çok kısa sürüyor

Maşallah kuzucuğa görünce için rahatlamıştır
Gelişimi de güzel hep böyle sağlıkla devam eder inşallah
Teşekkür ederiz bilgilendirme için
Evet iyi oluyor gerçekten, bir de bu sefer yüzünü güzel gösterdi, baya büyümüş, babasina bile benzettik :)

Akinti fazlalasti sadece degisiklik yok aslinda. Hic alttan muayene olmadim ama dedigin gibi riske girmeye de gerek yok. Sag ol canim bilgilendirmelerin icin

Kızlar doktor yeni tarih verdi haziran 19 iken şuan ultrasyon kağıdında bile 12 haziran yazıyor çizelgeyi ona göremi ayarlıyayım

Maşallah kuzuya huyları bahtları güzel olsun arada farklı doktora gidiyorum hiç yüzünü çeken yok hep bacaklarını pipisini çekip veriyor elime
Amin amin hepimizin miniklerinin inşallah

Benim özellikle yüzünü çekmeye çalışıyor dur güzel poz yakalayalım hatıra kalsın diyor

Kızlar alttan muayene kacıncı haftada baslıyor.temızlıkte cok zorlanıyorum ,gobekten gorup te guselce temızleyemıyorum ki

Benim oğlanın da daha ismi yok valla kızlara bulmak daha kolay gibi erkeklerfen
Ben hamile olduğumu öğrenince defne koyalım dedik kızın ismini ama erkek olunca daha bulamadık birde eşimin tarafında hep erkek var beğendiğimiz isimler hep konulmuş seçeneğimiz daha da azalıyor

Maşallah cnm bunu ögrendigim iyi oldu benimde son ay su kaçağı oluyor diğer gebeliklerimde de yaşadım birde son ayda az kilo alıyor benim çocuklar ilk başta çok güzel gidiyolar son ayda duruyor kilo alması çokta açıklama yapmadı doktorlar bende istirat ettim suyum geldikçe sancim olunca gittim doğurdum geldim zaman gelsede şu virüsler gitse doğumlardan nişanlardan bahsetsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…