Canım linkini atabilir misinEvet çok güzel çok beğendim guvenememisdim ama şükür çok güzel geldi Instagram da busraninrenklidunyasi diye birine yaptırdım aksehirliymis kendisi benim gibi ama Kocaeli'nde oturuyormuş ordan yolladı çok beğendim ben cikolatasiyla 185 eyaptirdim ben
MasaAllah buyumus bebis. Artik haftalik 200 gram veya daha fazla aliyor bebekler. Bu arada benim de akintim fazlalasti. Bu haftalarda akinti fazlalasiyor normalmis. Takmadim o yuzden ama olmazsa bi dahaki kontrolde soyleyeyim. Alttan muayene edecekler diye akintiyi soylemeye korkuyorumBugün doktora gittim akintim biraz fazla olunca korktum suyu olabilirmi diye ama şükür suyunda bi problem yoktu akıntı içinde vajinal kültür aldı sonucları bekliyorum. Birde bebeğin suyu akip akmadigini anlamak icin pembe/kırmızı turnusol kağıdı kullanabilirsin dedi. Eger rengi maviye dönerse bebeğin suyu olabilir dedi. Kirtasiyede yoktu netten alicam artık. Sizlerinde aklınızda olsun, basit bir yöntem ile evde kontrol edebilirsinizbu arada bebis bugun 29+1de 1460 gr olmus boyuda 38 cm, gecen hafta 28+0 da 1250 gr di boyu 37cm di. Bu haftalarda boy cok uzamiyor ama kilo alımı cok artıyor
Maşallah kuzucuğa görünce için rahatlamıştırBugün doktora gittim akintim biraz fazla olunca korktum suyu olabilirmi diye ama şükür suyunda bi problem yoktu akıntı içinde vajinal kültür aldı sonucları bekliyorum. Birde bebeğin suyu akip akmadigini anlamak icin pembe/kırmızı turnusol kağıdı kullanabilirsin dedi. Eger rengi maviye dönerse bebeğin suyu olabilir dedi. Kirtasiyede yoktu netten alicam artık. Sizlerinde aklınızda olsun, basit bir yöntem ile evde kontrol edebilirsinizbu arada bebis bugun 29+1de 1460 gr olmus boyuda 38 cm, gecen hafta 28+0 da 1250 gr di boyu 37cm di. Bu haftalarda boy cok uzamiyor ama kilo alımı cok artıyor
İnternetten alacaginiz yeri bana da yazar misiniz?
Benim ilk aylardan beri yogun akintim var ve bir ara suyum da baya azdi. Ama hep daha ciddi sorunlar vardi..bu konuyu tam konusamadik da doktorumla :/ ben de deniyeyim
Ben artık o kadar alıştım ki malesefMasaAllah buyumus bebis. Artik haftalik 200 gram veya daha fazla aliyor bebekler. Bu arada benim de akintim fazlalasti. Bu haftalarda akinti fazlalasiyor normalmis. Takmadim o yuzden ama olmazsa bi dahaki kontrolde soyleyeyim. Alttan muayene edecekler diye akintiyi soylemeye korkuyorum
Evet iyi oluyor gerçekten, bir de bu sefer yüzünü güzel gösterdi, baya büyümüş, babasina bile benzettik :)Maşallah kuzucuğa görünce için rahatlamıştır
Gelişimi de güzel hep böyle sağlıkla devam eder inşallah
Teşekkür ederiz bilgilendirme için
Akinti fazlalasti sadece degisiklik yok aslinda. Hic alttan muayene olmadim ama dedigin gibi riske girmeye de gerek yok. Sag ol canim bilgilendirmelerin icinBen artık o kadar alıştım ki malesefdoktor baktı gercekten akıntı fazla dedi, enfeksiyon var mi yok mu diye vajinal kültür yaptı, enfeksiyonda bir erken dogum riski o yüzden önemli dedi. Şüphelendiğin bişey varsa sende yaptir bence hem çok kısa sürüyor
Maşallah ya. Bizim de son kontrol de doktor yüzünü babasının yüzüne benzetmiştiEvet iyi oluyor gerçekten, bir de bu sefer yüzünü güzel gösterdi, baya büyümüş, babasina bile benzettik :)
Aynen her yere güvenilmiyor. Alan birini görünce daha çok güvenip sipariş veriyor insan
Maşallah kuzuya huyları bahtları güzel olsun arada farklı doktora gidiyorum hiç yüzünü çeken yok hep bacaklarını pipisini çekip veriyor elimeMaşallah ya. Bizim de son kontrol de doktor yüzünü babasının yüzüne benzetmişti
Amin amin hepimizin miniklerinin inşallahMaşallah kuzuya huyları bahtları güzel olsun arada farklı doktora gidiyorum hiç yüzünü çeken yok hep bacaklarını pipisini çekip veriyor elime
canım bari tulum alsaydık. Sen hangi siteden bakıyorsun acaba tulumaBen de bulamadim ve bugun isimli takimlara baktim hep. Isim olmayinca sinirlendim ciktim sayfadankendi kendime trip attim galiba
Kızlar alttan muayene kacıncı haftada baslıyor.temızlıkte cok zorlanıyorum ,gobekten gorup te guselce temızleyemıyorum kiMasaAllah buyumus bebis. Artik haftalik 200 gram veya daha fazla aliyor bebekler. Bu arada benim de akintim fazlalasti. Bu haftalarda akinti fazlalasiyor normalmis. Takmadim o yuzden ama olmazsa bi dahaki kontrolde soyleyeyim. Alttan muayene edecekler diye akintiyi soylemeye korkuyorum
Ben hamile olduğumu öğrenince defne koyalım dedik kızın ismini ama erkek olunca daha bulamadık birde eşimin tarafında hep erkek var beğendiğimiz isimler hep konulmuşBenim oğlanın da daha ismi yok valla kızlara bulmak daha kolay gibi erkeklerfen
Geldiği zaman kumaşı hakkında bilgi verir misin canım
Tm veriririm inşallahGeldiği zaman kumaşı hakkında bilgi verir misin canım
Maşallah cnm bunu ögrendigim iyi oldu benimde son ay su kaçağı oluyor diğer gebeliklerimde de yaşadım birde son ayda az kilo alıyor benim çocuklar ilk başta çok güzel gidiyolar son ayda duruyor kilo alması çokta açıklama yapmadı doktorlar bende istirat ettim suyum geldikçe sancim olunca gittim doğurdum geldimBugün doktora gittim akintim biraz fazla olunca korktum suyu olabilirmi diye ama şükür suyunda bi problem yoktu akıntı içinde vajinal kültür aldı sonucları bekliyorum. Birde bebeğin suyu akip akmadigini anlamak icin pembe/kırmızı turnusol kağıdı kullanabilirsin dedi. Eger rengi maviye dönerse bebeğin suyu olabilir dedi. Kirtasiyede yoktu netten alicam artık. Sizlerinde aklınızda olsun, basit bir yöntem ile evde kontrol edebilirsinizbu arada bebis bugun 29+1de 1460 gr olmus boyuda 38 cm, gecen hafta 28+0 da 1250 gr di boyu 37cm di. Bu haftalarda boy cok uzamiyor ama kilo alımı cok artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?