2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar dün boğazımda kızarıklık ve beyazlık vardı doktora fotosunu yolladım penos antibiyotik verdi bebeğe zararı olmaz korkma dedi ama kullananınız var mı ilaç olduğu için korkarak içtim

Arkadaşlar hastane çantası listelerine bakıyorum da çok fazla eşya koyuluyor. O kadara gerek var mi ki? Mesela bebek için 10luhastane çıkışı yeterli degil mi ekstradanzibin tulum almaya gerek var mi sizce

Arkadaşlar hastane çantası listelerine bakıyorum da çok fazla eşya koyuluyor. O kadara gerek var mi ki? Mesela bebek için 10luhastane çıkışı yeterli degil mi ekstradanzibin tulum almaya gerek var mi sizce
benim kiz kardesim dogum yaptığında biz tulum koymamistik neden tulum gerekli ki anlamadim

Ben her zaman fazla olması taraftariyim. Bebek kusabilir, kapası cisi çıkabilir. Zaten küçücuk eşyaları var 10 li takim bana gore çok az. Bende bi kac tane hastane çıkışı var, hepsini koymayı dusunuyorum. Ilk hamileligimde 9 gun hastanede kalmak zorunda kaldim ve kıyafet sorunu yaşamadım, iyiki fazla almışım dedim. Benimki tabi uc ornek ama sezeryan olabilirsiniz mesela 2 gun hastanede kalmak gerekir ve yine fazla eşyaya ihtiyac duyuluyor. Bebekler küçükken özellikle kusma sorunu çok yasaniyor

Aslında fazla fazla koyuyoruz..cogu kullanilmiyor ama acil bir durum olsa kimse eve gidip alamaz bizde. esimle basbasayiz. Bir de hastaneye gir/cik yapilmasa daha iyi ortalik bu haldeyken

Aklinizda bulunsun, canta hazirlarken bebege dogum anında giydirmeleri icin küçük bir paket de hazırlayın, hatta uzerine yazin ne oldugunu. En ustte olsun. acil bir durumda hemen esiniz ya da refakatciniz hemsirelere verir. Birer kat camasir, zibin, eldiven, sapka vs.

Hastane cantasina bebegin tirmak makasini ve sac fircasini ve sampuanini da koydum ben. İlk gun hemsireler tirnagini makas seklinde olan seyle kestiler..bir de sadece sacini yikadilar. Getirdiyseniz sizin bebek icin getirdiğiniz sampuanla yikayalim dediler. Saci uzunsa da yumusak uclu bebek fircasiyla tariyorlar.

Bir de eldiven fazla almak daha iyi. Kucagima alirken hep elinden kayip dustu eldivenler. Bi daha da kullanmadik dusenleri hastanedeyken. Kendini cizebiliyor, o yuzden eldiven ilk bi kac hafta sart gibi

Maşallah ya çok tatlılar güle güle kullansın isimli hastane çıkışını nereden yaptırdın. Kumaşı güzel mi

Lohusa pijama
Lohusa pijama takımının kumaşı güzel mi. Ben güvenedim sipariş vermeye şimdi sen aldım kumaşı güzelse bende sipariş vermek istiyorum

Ben daha oğluma isim bulamadım tulum yaptıracaktım isim olmayınca onu da yaptıramadım

Bugün doktora gittim akintim biraz fazla olunca korktum suyu olabilirmi diye ama şükür suyunda bi problem yoktu akıntı içinde vajinal kültür aldı sonucları bekliyorum. Birde bebeğin suyu akip akmadigini anlamak icin pembe/kırmızı turnusol kağıdı kullanabilirsin dedi. Eger rengi maviye dönerse bebeğin suyu olabilir dedi. Kirtasiyede yoktu netten alicam artık. Sizlerinde aklınızda olsun, basit bir yöntem ile evde kontrol edebilirsiniz bu arada bebis bugun 29+1de 1460 gr olmus boyuda 38 cm, gecen hafta 28+0 da 1250 gr di boyu 37cm di. Bu haftalarda boy cok uzamiyor ama kilo alımı cok artıyor

İnternetten alacaginiz yeri bana da yazar misiniz?

Benim ilk aylardan beri yogun akintim var ve bir ara suyum da baya azdi. Ama hep daha ciddi sorunlar vardi..bu konuyu tam konusamadik da doktorumla :/ ben de deniyeyim

Maşallah ya çok tatlılar güle güle kullansın isimli hastane çıkışını nereden yaptırdın. Kumaşı güzel mi
Evet çok güzel çok beğendim guvenememisdim ama şükür çok güzel geldi Instagram da busraninrenklidunyasi diye birine yaptırdım aksehirliymis kendisi benim gibi ama Kocaeli'nde oturuyormuş ordan yolladı çok beğendim ben cikolatasiyla 185 eyaptirdim ben

Lohusa pijama

Lohusa pijama takımının kumaşı güzel mi. Ben güvenedim sipariş vermeye şimdi sen aldım kumaşı güzelse bende sipariş vermek istiyorum
Evet polatyildizn malı çok güzel ben çok beğendim tam da yazlık ben xl aldım aslında daha bol olur diye düşünmüştüm sadece kalıbı çok geniş değil 70 kilo oldum şuanda tam kendine kilona göre sipariş verirsen daha iyi olur

Teşekkür ederim canım. Tamam bende sitesine bakayım. Çok uygun
Ben 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 65 arasıyım l beden versem bol mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…