Ben canimbenim gibi uykusuz haziran anneleri var mi:/
benim kiz kardesim dogum yaptığında biz tulum koymamistik neden tulum gerekli ki anlamadimArkadaşlar hastane çantası listelerine bakıyorum da çok fazla eşya koyuluyor. O kadara gerek var mi ki? Mesela bebek için 10luhastane çıkışı yeterli degil mi ekstradanzibin tulum almaya gerek var mi sizce
Ben her zaman fazla olması taraftariyim. Bebek kusabilir, kapası cisi çıkabilir. Zaten küçücuk eşyaları var 10 li takim bana gore çok az. Bende bi kac tane hastane çıkışı var, hepsini koymayı dusunuyorum. Ilk hamileligimde 9 gun hastanede kalmak zorunda kaldim ve kıyafet sorunu yaşamadım, iyiki fazla almışım dedim. Benimki tabi uc ornek ama sezeryan olabilirsiniz mesela 2 gun hastanede kalmak gerekir ve yine fazla eşyaya ihtiyac duyuluyor. Bebekler küçükken özellikle kusma sorunu çok yasaniyorArkadaşlar hastane çantası listelerine bakıyorum da çok fazla eşya koyuluyor. O kadara gerek var mi ki? Mesela bebek için 10luhastane çıkışı yeterli degil mi ekstradanzibin tulum almaya gerek var mi sizce
Arkadaşlar hastane çantası listelerine bakıyorum da çok fazla eşya koyuluyor. O kadara gerek var mi ki? Mesela bebek için 10luhastane çıkışı yeterli degil mi ekstradanzibin tulum almaya gerek var mi sizce
Maşallah ya çok tatlılar güle güle kullansınÇok güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsunbunlar da bizim kızın hazırlıkları magnet yapılmamış ve lohusa geceliklerim geldi bebiş kıyafetleri de Eki Görüntüle 2616434 Eki Görüntüle 2616435 Eki Görüntüle 2616436 Eki Görüntüle 2616437 Eki Görüntüle 2616438 Eki Görüntüle 2616439 Eki Görüntüle 2616440 Eki Görüntüle 2616441 Eki Görüntüle 2616442 Eki Görüntüle 2616443 Eki Görüntüle 2616444
Lohusa pijama takımının kumaşı güzel mi. Ben güvenedim sipariş vermeye şimdi sen aldım kumaşı güzelse bende sipariş vermek istiyorumÇok güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsunbunlar da bizim kızın hazırlıkları magnet yapılmamış ve lohusa geceliklerim geldi bebiş kıyafetleri de Eki Görüntüle 2616434 Eki Görüntüle 2616435 Eki Görüntüle 2616436 Eki Görüntüle 2616437 Eki Görüntüle 2616438 Eki Görüntüle 2616439 Eki Görüntüle 2616440 Eki Görüntüle 2616441 Eki Görüntüle 2616442 Eki Görüntüle 2616443 Eki Görüntüle 2616444
Ben de tekim gunduzleri. Gun boyu telefonla konusup duruyorum bebege zarari olacak diye korkuyorumKızlar napiyorsunuz nasılsınız? Ben evde tek başıma çok sıkıldım
Ben de bulamadim ve bugun isimli takimlara baktim hep. Isim olmayinca sinirlendim ciktim sayfadanBen daha oğluma isim bulamadım tulum yaptıracaktım isim olmayınca onu da yaptıramadım
Benim oğlanın da daha ismi yok valla kızlara bulmak daha kolay gibi erkeklerfenBen daha oğluma isim bulamadım tulum yaptıracaktım isim olmayınca onu da yaptıramadım
Bende de hala isim yokBenim oğlanın da daha ismi yok valla kızlara bulmak daha kolay gibi erkeklerfen
Bugün doktora gittim akintim biraz fazla olunca korktum suyu olabilirmi diye ama şükür suyunda bi problem yoktu akıntı içinde vajinal kültür aldı sonucları bekliyorum. Birde bebeğin suyu akip akmadigini anlamak icin pembe/kırmızı turnusol kağıdı kullanabilirsin dedi. Eger rengi maviye dönerse bebeğin suyu olabilir dedi. Kirtasiyede yoktu netten alicam artık. Sizlerinde aklınızda olsun, basit bir yöntem ile evde kontrol edebilirsinizbu arada bebis bugun 29+1de 1460 gr olmus boyuda 38 cm, gecen hafta 28+0 da 1250 gr di boyu 37cm di. Bu haftalarda boy cok uzamiyor ama kilo alımı cok artıyor
Evet çok güzel çok beğendim guvenememisdim ama şükür çok güzel geldi Instagram da busraninrenklidunyasi diye birine yaptırdım aksehirliymis kendisi benim gibi ama Kocaeli'nde oturuyormuş ordan yolladı çok beğendim ben cikolatasiyla 185 eyaptirdim benMaşallah ya çok tatlılar güle güle kullansınisimli hastane çıkışını nereden yaptırdın. Kumaşı güzel mi
Evet polatyildizn malı çok güzel ben çok beğendim tam da yazlık ben xl aldım aslında daha bol olur diye düşünmüştüm sadece kalıbı çok geniş değil 70 kilo oldum şuanda tam kendine kilona göre sipariş verirsen daha iyi olurLohusa pijama
Lohusa pijama takımının kumaşı güzel mi. Ben güvenedim sipariş vermeye şimdi sen aldım kumaşı güzelse bende sipariş vermek istiyorum
Teşekkür ederim canım. Tamam bende sitesine bakayım. Çok uygunEvet çok güzel çok beğendim guvenememisdim ama şükür çok güzel geldi Instagram da busraninrenklidunyasi diye birine yaptırdım aksehirliymis kendisi benim gibi ama Kocaeli'nde oturuyormuş ordan yolladı çok beğendim ben cikolatasiyla 185 eyaptirdim ben
Ben 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 65 arasıyım l beden versem bol mu olurEvet polatyildizn malı çok güzel ben çok beğendim tam da yazlık ben xl aldım aslında daha bol olur diye düşünmüştüm sadece kalıbı çok geniş değil 70 kilo oldum şuanda tam kendine kilona göre sipariş verirsen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?