Ben geceb aya kadar10 kio almıstım .6 haftadır aynı kılodayım,bu sıkıntılı bır durummu kızlar sizce? Bi de bebegın dondugunu sızmı anlıyorsunuz dr mu soyluyor?Birde kilo almıyorum diyen ben 70 den 78 kilo olmuşumkarantinadan mı oldu acaba çocuklarda sürekli biseyler istiyolar hamur işi derken fazla kaçırdım heralde bebekte erken döndü migde yanmalarım geçti gibi iştahım açıldı daha 2 ay
Ben biraz anladım canım dönerken çok sancılandım bicak batması gibi oldu kasıklarımda bide hıçkırıyor aşağımda hık hıkBen geceb aya kadar10 kio almıstım .6 haftadır aynı kılodayım,bu sıkıntılı bır durummu kızlar sizce? Bi de bebegın dondugunu sızmı anlıyorsunuz dr mu soyluyor?
Açlık 100 ün üzerinde çıkıyordu. 105-110 falan.Bana da ikisini verdi. Sizin sekeriniz kac çıkıyordu normalde. Aclik tokluklariniz cok yuksek degildir kesin ondan vermistir öyle benim yüksek çıkıyordu.
tarih değişti acaba bebek bi hafta önden Vs mi dediKızlar doktor yeni tarih verdi haziran 19 iken şuan ultrasyon kağıdında bile 12 haziran yazıyor çizelgeyi ona göremi ayarlıyayım
Başından beri 1 hafta önden gidiyor hep farklı doktorlarada gittim onlarda aynısını söyledi biara 15 haziran dedi devamlı gidiyodum virüsten dolayı il dışına çıkamadım olduğum yerdeki hastaneye gittim oda 12 haziran dediNasıl
tarih değişti acaba bebek bi hafta önden Vs mi dedi
Ödem mı topluyorsun acaba çok tuzlu yememeye çalış birde sürekli dinleniyoruz bianda kalkıpda yorucu iş yapınca hamlıyoruz banyo sonrası soğuk almamak gerek artık bebek gibi hassas olduk dikkat etmemiz lazımBir şey soracağım. Gece tuvalete kalktığınızda ya da sabahları elleriniz özellikle eklemlerinizde şişme oluyor mu? Benim 2 haftadır falan öyle. Parmaklarım nasıl ağrıyor. Elim ve parmaklarım şiş. Bükemiyorum parmakları eklemler ağrıyor.
Sırt ve omuz ağrılarım da oluyor
Benimde 1 hafta önden de o yüzden sordum daha hazırlık yapmadım birde benim annem ve ablam hep 36 37 haftalarda doğurmuş sizde öyle deyince panik yaptımBaşından beri 1 hafta önden gidiyor hep farklı doktorlarada gittim onlarda aynısını söyledi biara 15 haziran dedi devamlı gidiyodum virüsten dolayı il dışına çıkamadım olduğum yerdeki hastaneye gittim oda 12 haziran dedi
Panik yapmaya gerek yok cnm zamanın da geliyolar bunu doktorlara çok sordum ama doğru cevap alamadım yine bebek geleceği zamanı biliyor 37 den sonra bekliyoruz hep gelsin artik diyosun daha çok zaman var yeterki saglikli dogsunlarBenimde 1 hafta önden de o yüzden sordum daha hazırlık yapmadım birde benim annem ve ablam hep 36 37 haftalarda doğurmuş sizde öyle deyince panik yaptım
Ben bu ay kilo bile vermişim ki evdeydimhep yedim.bebek almış ama.doktorum birşey demedi.aynı yeöeye devam diyorum. Döndüğünü bende anlamak istiyorum ya bilen varsa. Makat geliş benim ama son 2 gündür normalde deli gibi sert hareketler yapan çocuk, sanki daha derinden hareket ediyor.elimle tutmasam vücudumda zor hissediyorum hareketlerini.şaşırtıyor bu durum.Ben geceb aya kadar10 kio almıstım .6 haftadır aynı kılodayım,bu sıkıntılı bır durummu kızlar sizce? Bi de bebegın dondugunu sızmı anlıyorsunuz dr mu soyluyor?
Amin inşallah sağlık önemli. Ben yinede alışverişi hızlandırayımPanik yapmaya gerek yok cnm zamanın da geliyolar bunu doktorlara çok sordum ama doğru cevap alamadım yine bebek geleceği zamanı biliyor 37 den sonra bekliyoruz hep gelsin artik diyosun daha çok zaman var yeterki saglikli dogsunlar
Yok gelmiyor .. gece de gündüz de hep yalnızımBen de tekim gunduzleri. Gun boyu telefonla konusup duruyorum bebege zarari olacak diye korkuyorumEsin geceleri gelmeye devam ediyor mu?2 ay gelmeyecek demistin ya
Korona hatırası Korhan olur Koray olurBen daha oğluma isim bulamadım tulum yaptıracaktım isim olmayınca onu da yaptıramadım
Ay kalsın hatırası batsınKorona hatırası Korhan olur Koray olur
Sırt omuz bel agrısı bende de cok fazla,bazen gece uyutmuyor..Bir şey soracağım. Gece tuvalete kalktığınızda ya da sabahları elleriniz özellikle eklemlerinizde şişme oluyor mu? Benim 2 haftadır falan öyle. Parmaklarım nasıl ağrıyor. Elim ve parmaklarım şiş. Bükemiyorum parmakları eklemler ağrıyor.
Sırt ve omuz ağrılarım da oluyor
Amin canım .. şakasına demiştim zaten . Sayesinde hiç ozlemeyecegim bir hamilelik süreci geçiriyorumAy kalsın hatırası batsınO kadar can aldı hala devam ediyor gerçekten ağlamak geliyor içim den çok bunaldık biran önce geçip gitsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?