2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Akinti fazlalasti sadece degisiklik yok aslinda. Hic alttan muayene olmadim ama dedigin gibi riske girmeye de gerek yok. Sag ol canim bilgilendirmelerin icin
Aslında bu açıklamalarda bu zamanlarda akıntı fazlalaşır diyor çoğu yerde büyük olasilikla normaldir ama ben riskli oldugum icin her seyi dikkate alıyoruz

Kızlar doktor yeni tarih verdi haziran 19 iken şuan ultrasyon kağıdında bile 12 haziran yazıyor çizelgeyi ona göremi ayarlıyayım
Benimde en son USG ölçümüne göre 8 Haziran görünüyor. Ama zaten bebekler söylenen tarihte doğmuyor geç doğanda çok erken doğanda

Soyle canim ben normalde sirf takim olsun diye 10 lu hastane cikisi alip bir de ayriyeten isimli tulum ve battaniye yaptircaktim. Baktim meger ben buldugum zibini 5 li takimlari almisim dolap dolu. Simdi diyorum isimli olan 10 lu hastane cikisi yaptirayim ikisi aradan ciksin. Resimlerde takim gozuksun istiyorum cunku. Isimli olanlardan da hep nakisli istedim yaptircam dedim ama bugun unicorn diye bi sitede baskili gordum en olmadi onu alirim. Bir de atolyekaya diye bi site var orda nakisli ve cok uyguna buldum. Ordan yaptircam buyuk ihtimalle. Diger nakisli siteler asiri pahali geldi bana 300 kusur diyorlar. Bu 160 liraya yapiyor yeni bir sayfa diye galiba

Ben de böyleyim, ters dönmüş bebek o yüzdenmiş. Ters derken başı yukarıda ve yüzü sırtıma bakıyor o şekilde. Normalde pat pat vururdu şimdi içeri doğru titreme hissediyorum ya da aşağı vuruyor

Evet yaa o zamanlar gelse keşke:) benimde ilk kizimda suyum erken geldi 2 ay kadar sızıntı oldu. 2.gebeligimde de aniden yine suyum geldi ama hepsi bitti. O yüzden bu sefer daha dikkatli oluyoruk ister istemez. Ilk gebeligimde haftada 2 defa doktora gidip suyunu ölcturuyordum ama suan malesef şartlar uygun degil o yüzden evden takip edebilmek bu sekilde cok önemli. Hatta doktor önce hastaneyi aradi hazir turnusollu ped varmı diye ama hastanede de yoktu. O da kirtasiyeden al en iyisi dedi turnusol kağıdını. Artik ped bulunmuyormuş çünkü

Sayfanin adini bana da soyler misin canim bakiniyorum cunku

Sayfayı paylasırsan sevınırız canım

Kızlar alttan muayene kacıncı haftada baslıyor.temızlıkte cok zorlanıyorum ,gobekten gorup te guselce temızleyemıyorum ki
Eger hic bir sorun olmazsa 37.hafta civarı çatı muayenesi yapıyorlar ilk o zaman bakılıyor ama yinede bundan sonra her ihtimale karşı temiz gitmek lazim

10 lu hastane çıkışını mı nakışlı 160 veriyor. Öyleyse çok uygun olurda sipariş verirsen ve gelirse bana haber verir misin.

Bu gebelik hesaplamasıyla takip ediyorum 72 günüm kalmış

Eklentiler

• Screenshot_20200409-231244_Chrome.webp
    33 KB · Görüntüleme: 29
Yaaa doktor o şekilde dedi o zaman? Bana sadece makat geliş dedi. Ay insan son zamanlarda herseye korkuyor ya.

Eger hic bir sorun olmazsa 37.hafta civarı çatı muayenesi yapıyorlar ilk o zaman bakılıyor ama yinede bundan sonra her ihtimale karşı temiz gitmek lazim
Şu çatı muayenesi olmasa doğum zamanı baksalar resmen yaklaştı 30 uncu haftaları bitiriyoruzevde de olsak günler cok cabuk geçiyormuş

Yaaa doktor o şekilde dedi o zaman? Bana sadece makat geliş dedi. Ay insan son zamanlarda herseye korkuyor ya.
Döner döner allahın izniyle doğum sancıları başlarken bile dönen bebişler var bende 2 hafta öncesine kadar kafama takıyodum niye dönmedi diye simdi döndü erken mi doğar diye takmaya başladım bi doğsalarda sagsaglim kucaklarımıza alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…