- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Esprili olur ama virüsü hatırlamak istemiyorum zaten heves ettiğim hiç bir şeyi yapamıyorum ismi andıkca sinirlenirimKorona hatırası Korhan olur Koray olur
Bel ağrısı sırt ağrısı çok yatmaktan diye düşünüyordum ama eller ve parmaklar çok fena. Resmen donuk donuk kullanamıyorum. Eklemler şiş şiş. 1-2 saate anca kendine geliyor.Sırt omuz bel agrısı bende de cok fazla,bazen gece uyutmuyor..
Aslında bu açıklamalarda bu zamanlarda akıntı fazlalaşır diyor çoğu yerde büyük olasilikla normaldir ama ben riskli oldugum icin her seyi dikkate alıyoruzAkinti fazlalasti sadece degisiklik yok aslinda. Hic alttan muayene olmadim ama dedigin gibi riske girmeye de gerek yok. Sag ol canim bilgilendirmelerin icin
Babasinin kızları geliyorMaşallah ya. Bizim de son kontrol de doktor yüzünü babasının yüzüne benzetmişti
Benimde en son USG ölçümüne göre 8 Haziran görünüyor. Ama zaten bebekler söylenen tarihte doğmuyor geç doğanda çok erken doğandaKızlar doktor yeni tarih verdi haziran 19 iken şuan ultrasyon kağıdında bile 12 haziran yazıyor çizelgeyi ona göremi ayarlıyayım
Aynen biraz öyle oluyorBabasinin kızları geliyor
Ben de böyleyim, ters dönmüş bebek o yüzdenmiş. Ters derken başı yukarıda ve yüzü sırtıma bakıyor o şekilde. Normalde pat pat vururdu şimdi içeri doğru titreme hissediyorum ya da aşağı vuruyorBen bu ay kilo bile vermişim ki evdeydimhep yedim.bebek almış ama.doktorum birşey demedi.aynı yeöeye devam diyorum. Döndüğünü bende anlamak istiyorum ya bilen varsa. Makat geliş benim ama son 2 gündür normalde deli gibi sert hareketler yapan çocuk, sanki daha derinden hareket ediyor.elimle tutmasam vücudumda zor hissediyorum hareketlerini.şaşırtıyor bu durum.
Yok gelmiyor .. gece de gündüz de hep yalnızımonu da özlüyorum zaten ..
Evet yaa o zamanlar gelse keşke:) benimde ilk kizimda suyum erken geldi 2 ay kadar sızıntı oldu. 2.gebeligimde de aniden yine suyum geldi ama hepsi bitti. O yüzden bu sefer daha dikkatli oluyoruk ister istemez. Ilk gebeligimde haftada 2 defa doktora gidip suyunu ölcturuyordum ama suan malesef şartlar uygun degil o yüzden evden takip edebilmek bu sekilde cok önemli. Hatta doktor önce hastaneyi aradi hazir turnusollu ped varmı diye ama hastanede de yoktu. O da kirtasiyeden al en iyisi dedi turnusol kağıdını. Artik ped bulunmuyormuş çünküMaşallah cnm bunu ögrendigim iyi oldu benimde son ay su kaçağı oluyor diğer gebeliklerimde de yaşadım birde son ayda az kilo alıyor benim çocuklar ilk başta çok güzel gidiyolar son ayda duruyor kilo alması çokta açıklama yapmadı doktorlar bende istirat ettim suyum geldikçe sancim olunca gittim doğurdum geldimzaman gelsede şu virüsler gitse doğumlardan nişanlardan bahsetsek
Offf ben de gormeden temizliyorum resmenKızlar alttan muayene kacıncı haftada baslıyor.temızlıkte cok zorlanıyorum ,gobekten gorup te guselce temızleyemıyorum ki
Sayfanin adini bana da soyler misin canim bakiniyorum cunkuBu arada ben şöyle düşündüm bebeğe kıyafet alacaktım hastane çıkışlarına baktım içinde ıvır zıvır çok parça var bazılarını ben almıştım bana sadece kıyafet lazım o yüzden sadece tulum ve ikili takım almaya karar verdim hatta instagram da bi yer buldum piyasanın hep altında andy wawa satıyor oradan sipariş verecegim. Benim gibi düşünen varsa sayfanın adını yazabilirim baya ilgileniyor hanımefendi
Insan alışıyor el alışkanlığıOfff ben de gormeden temizliyorum resmen
Sayfayı paylasırsan sevınırız canımBu arada ben şöyle düşündüm bebeğe kıyafet alacaktım hastane çıkışlarına baktım içinde ıvır zıvır çok parça var bazılarını ben almıştım bana sadece kıyafet lazım o yüzden sadece tulum ve ikili takım almaya karar verdim hatta instagram da bi yer buldum piyasanın hep altında andy wawa satıyor oradan sipariş verecegim. Benim gibi düşünen varsa sayfanın adını yazabilirim baya ilgileniyor hanımefendi
Eger hic bir sorun olmazsa 37.hafta civarı çatı muayenesi yapıyorlar ilk o zaman bakılıyor ama yinede bundan sonra her ihtimale karşı temiz gitmek lazimKızlar alttan muayene kacıncı haftada baslıyor.temızlıkte cok zorlanıyorum ,gobekten gorup te guselce temızleyemıyorum ki
10 lu hastane çıkışını mı nakışlı 160 veriyor. Öyleyse çok uygun olurda sipariş verirsen ve gelirse bana haber verir misin.Soyle canim ben normalde sirf takim olsun diye 10 lu hastane cikisi alip bir de ayriyeten isimli tulum ve battaniye yaptircaktim. Baktim meger ben buldugum zibini 5 li takimlari almisim dolap dolu. Simdi diyorum isimli olan 10 lu hastane cikisi yaptirayim ikisi aradan ciksin. Resimlerde takim gozuksun istiyorum cunku. Isimli olanlardan da hep nakisli istedim yaptircam dedim ama bugun unicorn diye bi sitede baskili gordum en olmadi onu alirim. Bir de atolyekaya diye bi site var orda nakisli ve cok uyguna buldum. Ordan yaptircam buyuk ihtimalle. Diger nakisli siteler asiri pahali geldi bana 300 kusur diyorlar. Bu 160 liraya yapiyor yeni bir sayfa diye galiba
Yaaa doktor o şekilde dedi o zaman? Bana sadece makat geliş dedi. Ay insan son zamanlarda herseye korkuyor ya.Ben de böyleyim, ters dönmüş bebek o yüzdenmiş. Ters derken başı yukarıda ve yüzü sırtıma bakıyor o şekilde. Normalde pat pat vururdu şimdi içeri doğru titreme hissediyorum ya da aşağı vuruyor
Şu çatı muayenesi olmasa doğum zamanı baksalar resmen yaklaştı 30 uncu haftaları bitiriyoruzEger hic bir sorun olmazsa 37.hafta civarı çatı muayenesi yapıyorlar ilk o zaman bakılıyor ama yinede bundan sonra her ihtimale karşı temiz gitmek lazim
Döner döner allahın izniyle doğum sancıları başlarken bile dönen bebişler var bende 2 hafta öncesine kadar kafama takıyodum niye dönmedi diye simdi döndü erken mi doğar diye takmaya başladım bi doğsalarda sagsaglim kucaklarımıza alsakYaaa doktor o şekilde dedi o zaman? Bana sadece makat geliş dedi. Ay insan son zamanlarda herseye korkuyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?