Evet korkutuyor gerçekten ben de eski haline dönsün istiyorum akşamdan beri biraz hareketinde artma var döner inşallahYaaa doktor o şekilde dedi o zaman? Bana sadece makat geliş dedi. Ay insan son zamanlarda herseye korkuyor ya.
Atolyekaya baktım güzel şeyler var mışSoyle canim ben normalde sirf takim olsun diye 10 lu hastane cikisi alip bir de ayriyeten isimli tulum ve battaniye yaptircaktim. Baktim meger ben buldugum zibini 5 li takimlari almisim dolap dolu. Simdi diyorum isimli olan 10 lu hastane cikisi yaptirayim ikisi aradan ciksin. Resimlerde takim gozuksun istiyorum cunku. Isimli olanlardan da hep nakisli istedim yaptircam dedim ama bugun unicorn diye bi sitede baskili gordum en olmadi onu alirim. Bir de atolyekaya diye bi site var orda nakisli ve cok uyguna buldum. Ordan yaptircam buyuk ihtimalle. Diger nakisli siteler asiri pahali geldi bana 300 kusur diyorlar. Bu 160 liraya yapiyor yeni bir sayfa diye galiba
İnstagram da lanubebe canım. Allah izin verirse ben yarın sipariş vereceğimSayfanin adini bana da soyler misin canim bakiniyorum cunku
Ilk gebeligimde bana 37.haftaya randevu vermişti doktor çatı muayenesi için ama kızım 35.hafta da doğdu :) tabi ebe sürekli gelip acilma var mi yokmu diye bakıyordu ama artık yapicak bisey yokŞu çatı muayenesi olmasa doğum zamanı baksalar resmen yaklaştı 30 uncu haftaları bitiriyoruzevde de olsak günler cok cabuk geçiyormuş
Burak guzelmis aslındaKızlar erkek isimleri aklımda olanları yazim size ikili isimler aras mert , alp demir, furkan tuna, ömer asaf, Ahmet emin, yiğit mahir Tekli isimlerde berat, kerim,batuhan,sarp, musab, sefa ertuğrul, yusuf, yunus,eray, bu isimler hoşuma gidiyor lakin 2 çocuğumun isminide eşim koydu bunada burak dedi Bakalim hayırlısı
Belki kötü günleri hatırladıkça ailemizle bir arada olmamızın ve güzel günlerimizin kıymetini hatırlatır :) o günler hızla gelse ...Esprili olur ama virüsü hatırlamak istemiyorum zaten heves ettiğim hiç bir şeyi yapamıyorum ismi andıkca sinirlenirim
Guzel isimler aralarinda benim dusundugum isim de var ama karar veremedim henuz. Bazen de babamin ismini mi taksam diyorum kararsizim cokKızlar erkek isimleri aklımda olanları yazim size ikili isimler aras mert , alp demir, furkan tuna, ömer asaf, Ahmet emin, yiğit mahir Tekli isimlerde berat, kerim,batuhan,sarp, musab, sefa ertuğrul, yusuf, yunus,eray, bu isimler hoşuma gidiyor lakin 2 çocuğumun isminide eşim koydu bunada burak dedi Bakalim hayırlısı
Sertlesme dedigin surekli bi tarafta toplaniyor gibiyse benim var ama alan daraliyor diye oldugunu dusundum. Kasilma nasil bir sey bilemiyorum ki. InsaAllah normaldir. Benim de karnim bazen su bile icemeyecek kadar geriliyor davul gibi resmen. Gaz midir yoksa bebek mi buyudukce oyle oluyor bilmiyorumKızlar selamlar karnında sertleşme olan varmı ben bazen acı çekiyorum resmen bu yüzden .kasılma gibi endişelendim
Yiğit Mahir güzelmişKızlar erkek isimleri aklımda olanları yazim size ikili isimler aras mert , alp demir, furkan tuna, ömer asaf, Ahmet emin, yiğit mahir Tekli isimlerde berat, kerim,batuhan,sarp, musab, sefa ertuğrul, yusuf, yunus,eray, bu isimler hoşuma gidiyor lakin 2 çocuğumun isminide eşim koydu bunada burak dedi Bakalim hayırlısı
Kızlar bence normal çünkü aynısı bende de oluyor bazen çok sert bazen uyudugumda kalkıyorum bi yerde toplanıp sertleşiyor pozisyon değiştirince gidiyorSertlesme dedigin surekli bi tarafta toplaniyor gibiyse benim var ama alan daraliyor diye oldugunu dusundum. Kasilma nasil bir sey bilemiyorum ki. InsaAllah normaldir. Benim de karnim bazen su bile icemeyecek kadar geriliyor davul gibi resmen. Gaz midir yoksa bebek mi buyudukce oyle oluyor bilmiyorum
Bende de oluyor bi haftadır resmen nefes alamıyorum o an.yerindaraldı diye düşünüyorum.doktora sordum düzensizse korkma yalancı doğum sancısıdır dedi. Ama nefes aldırmıyorKızlar selamlar karnında sertleşme olan varmı ben bazen acı çekiyorum resmen bu yüzden .kasılma gibi endişelendim
Benden size naçizane bir tavsiye Normal ilaçlar degil kan sulandırıcı ilaçlar bebeğin kalbinde delik veya dvt denen sah damarından gelen damarlar la ilgili sıkıntı yaratabilir oda 32 de corasprin filan kullanımı varsa sonlandırılır elinizden geldiğince magnezyum için bir yere toplanması Rahmi kasabilir bunlar ilaç degil ki takviye multivitamin ve minareli vucudun ihtiyacı var tepki olarak kasıyor kendini erken yoksa kasılma içinŞuan kasılmalarım olmuyor ama 10 gün çektim salı günü doktora gitmiştim çok kasılma oluyor diye ayakta Fazlamı duruyosun dinlenmeye çalış dedi bişey olmaz demişti magnezyum hapını ihmal etme dedi birde gaz yapicak şeyler yiyince de sertleşme oluyor bende ilaç içmeme takıntısı olduğunda içmiyorum magnezyumu sadece vitamin ilaçları balık hapı kullanıyorum birde biyerde okumuştum 31 haftadan sonra ilaç içimi bebegin kalbinde sıkıntı yapar yazıyodu.
Lunabebe canim sayfanin adiKızlar merhaba , dün bir arkadas andwawe urunlerını bır ınsagtam hesabında ucuza verıyor dıyordu,paylastımı bılmıyorum da ,hesap ismını paylasabılırse cok sevınırım ,bır urun begendım cunku varsa ondan alyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?