2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anne karnında tıkacı almaya çalışan bebek görseli var çizgi resim aynı onun gibi oynuyo kasıklarımda resmen aşağıda elide oynuyor şuan kanala giriyomuş gibi gerçekten Zamanın da dönmeleri daha iyi nezaman uzansam kalktığım an wc ye koşuyorum gece kaç kere kalkıyorum

Kızlar erkek isimleri aklımda olanları yazim size ikili isimler aras mert , alp demir, furkan tuna, ömer asaf, Ahmet emin, yiğit mahir Tekli isimlerde berat, kerim,batuhan,sarp, musab, sefa ertuğrul, yusuf, yunus,eray, bu isimler hoşuma gidiyor lakin 2 çocuğumun isminide eşim koydu bunada burak dedi Bakalim hayırlısı

Atolyekaya baktım güzel şeyler var mış

Şu çatı muayenesi olmasa doğum zamanı baksalar resmen yaklaştı 30 uncu haftaları bitiriyoruzevde de olsak günler cok cabuk geçiyormuş
Ilk gebeligimde bana 37.haftaya randevu vermişti doktor çatı muayenesi için ama kızım 35.hafta da doğdu :) tabi ebe sürekli gelip acilma var mi yokmu diye bakıyordu ama artık yapicak bisey yok evt ya çok şükür çabuk geciyor

Burak guzelmis aslında

Guzel isimler aralarinda benim dusundugum isim de var ama karar veremedim henuz. Bazen de babamin ismini mi taksam diyorum kararsizim cok

Kızlar selamlar karnında sertleşme olan varmı ben bazen acı çekiyorum resmen bu yüzden .kasılma gibi endişelendim
Sertlesme dedigin surekli bi tarafta toplaniyor gibiyse benim var ama alan daraliyor diye oldugunu dusundum. Kasilma nasil bir sey bilemiyorum ki. InsaAllah normaldir. Benim de karnim bazen su bile icemeyecek kadar geriliyor davul gibi resmen. Gaz midir yoksa bebek mi buyudukce oyle oluyor bilmiyorum

Yiğit Mahir güzelmiş

Kızlar bence normal çünkü aynısı bende de oluyor bazen çok sert bazen uyudugumda kalkıyorum bi yerde toplanıp sertleşiyor pozisyon değiştirince gidiyor

Son düzenleme:
Kızlar selamlar karnında sertleşme olan varmı ben bazen acı çekiyorum resmen bu yüzden .kasılma gibi endişelendim
Bende de oluyor bi haftadır resmen nefes alamıyorum o an.yerindaraldı diye düşünüyorum.doktora sordum düzensizse korkma yalancı doğum sancısıdır dedi. Ama nefes aldırmıyor

Kızlar merhaba , dün bir arkadas andwawe urunlerını bır ınsagtam hesabında ucuza verıyor dıyordu,paylastımı bılmıyorum da ,hesap ismını paylasabılırse cok sevınırım ,bır urun begendım cunku varsa ondan alyım

Şuan kasılmalarım olmuyor ama 10 gün çektim salı günü doktora gitmiştim çok kasılma oluyor diye ayakta Fazlamı duruyosun dinlenmeye çalış dedi bişey olmaz demişti magnezyum hapını ihmal etme dedi birde gaz yapicak şeyler yiyince de sertleşme oluyor bende ilaç içmeme takıntısı olduğunda içmiyorum magnezyumu sadece vitamin ilaçları balık hapı kullanıyorum birde biyerde okumuştum 31 haftadan sonra ilaç içimi bebegin kalbinde sıkıntı yapar yazıyodu.

Benden size naçizane bir tavsiye Normal ilaçlar degil kan sulandırıcı ilaçlar bebeğin kalbinde delik veya dvt denen sah damarından gelen damarlar la ilgili sıkıntı yaratabilir oda 32 de corasprin filan kullanımı varsa sonlandırılır elinizden geldiğince magnezyum için bir yere toplanması Rahmi kasabilir bunlar ilaç degil ki takviye multivitamin ve minareli vucudun ihtiyacı var tepki olarak kasıyor kendini erken yoksa kasılma için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…