2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben bu rokoko setine bayıldım ama pahalı ya

Eklentiler

• Screenshot_20200410-130744.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 56
Hangi ilaçlar sıkıntı yapar vitaminler mi yani ? Ben bugün 31 oldum da

Hangi ilaçlar sıkıntı yapar vitaminler mi yani ? Ben bugün 31 oldum da
Kız yok yanlış mı anlaşıldım sıkıntı konusunda bilgim yok sadece ben kendi kendime antibiyotikler magnezyum progestan bunlar hep verdi içmedim korktum abimin çocuğu var kalbinde sorun var çok uğraşıyorlar ondan etkilenmişte olabilirim bizim gelin çok antibiotik içmek zorunda kalmıştı

*16/03/2020 tarihi ve sonrasında uzun süreli refakat izni, doğum öncesi/sonrası vb. yasal izin kullananlar ve aylıksız iznini kesip göreve başlayanlar ile aylıksız izin süresi bitiminde göreve başlayanlara ek ders ücreti tahakkuk ettirilmeyecektir.*
Ayrıca bu süreçte ücretli öğretmenlere ekders ücreti ödemesi devam edecektir.
Calisan arkadaslar;mudurum okul grubuna gondermis bunu. Galiba izin alicaz ama ekders almicaz. Oyle anladim.

Teşekkürler ben de hastane çıkışını vermek istemiyorum ilk etapta dediginiz gibi başka zibin şapka eldiven koyup daha sonra hastane çıkışını giydirmek istiyorum. Hem kirlenmemiş olur. Tırnaklarını kestiklerini bilmiyordum soylediginiz iyi oldu:)

Evet
Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğin

Bende bundan aldım bi mağazadan yanlış hatırlamiyosam 35 tl idi bunun şapkasına kendim ismini işlicem nasipolursa

Eklentiler

• Screenshot_20200410-134615_Google.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 61
Belki kötü günleri hatırladıkça ailemizle bir arada olmamızın ve güzel günlerimizin kıymetini hatırlatır :) o günler hızla gelse ...
Aslında şöyle söyleyeyim hayatlarımız hep bir koşuşturma içinde aileler bir birlerine zaman ayıramıyor şimdi konuşmanın tam zamanı tek kötü tarafı kısıtlama ve korkunun olması yoksa evde olmak aslında çok güzel

Bizim müdür yazı yollamadı daha birde sanırım ekders le ilgili bazı yetkileri valiliklere vermişler dün bir yerde okudum tabi gerçek haber mi bilmiyorum

Bu tırnak konusunda 2 çocuğumun da 40 ı çıkana kadar kestirmedi büyüklerimiz kendi koptu iyi değil dediler batıl inançmı acaba

Birde çapraz iç zıbın 2 tane başka siteden de 2 tulum istiyorum. 1 tane isimli tulum yaptıracağım. Erkek olduğunu öğrenince de 3 tane patikli alt almışım üstüne 2 tane de badi alırım yeter sanırım

Evet

Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğin
Evet benım de pıhtılaşmam var ve 32 de doktorum bıraktıracak Allah izin verirse iğne dogumdan 1 gün önceye kadar devam sizde sorun doktorunuza

Canım merhaba bende 28 . Haftamda gidecem şeker yüklemesi istemedim açlık tokluk yapacak doktor . Sen nasıl yaptın beni bilgolendirir misin ?

Teşekkür ederim canım. Tamam bende sitesine bakayım. Çok uygun

Ben 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 65 arasıyım l beden versem bol mu olur
Bence xl ver daha kilo alırsın canım bende 57 ile hamile kaldım ama çok kilo alıyorum daha da alırsam biraz dar klacak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…