- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Biz de mahir ali koyacazYiğit Mahir güzelmiş
Hangi ilaçlar sıkıntı yapar vitaminler mi yani ? Ben bugün 31 oldum daŞuan kasılmalarım olmuyor ama 10 gün çektim salı günü doktora gitmiştim çok kasılma oluyor diye ayakta Fazlamı duruyosun dinlenmeye çalış dedi bişey olmaz demişti magnezyum hapını ihmal etme dedi birde gaz yapicak şeyler yiyince de sertleşme oluyor bende ilaç içmeme takıntısı olduğunda içmiyorum magnezyumu sadece vitamin ilaçları balık hapı kullanıyorum birde biyerde okumuştum 31 haftadan sonra ilaç içimi bebegin kalbinde sıkıntı yapar yazıyodu.
Kız yok yanlış mı anlaşıldımHangi ilaçlar sıkıntı yapar vitaminler mi yani ? Ben bugün 31 oldum da
Bunlardan istiyordum ben de iste ama cok pahali geldi bana. Cok az kullanacagim icin de o parayi vermek istemedim ama dedigim sayfaya bak canim ben isime karar verseydim yaptirirdim.Ben bu rokoko setine bayıldım ama pahalı ya
Aslında fazla fazla koyuyoruz..cogu kullanilmiyor ama acil bir durum olsa kimse eve gidip alamaz bizde. esimle basbasayiz. Bir de hastaneye gir/cik yapilmasa daha iyi ortalik bu haldeyken
Aklinizda bulunsun, canta hazirlarken bebege dogum anında giydirmeleri icin küçük bir paket de hazırlayın, hatta uzerine yazin ne oldugunu. En ustte olsun. acil bir durumda hemen esiniz ya da refakatciniz hemsirelere verir. Birer kat camasir, zibin, eldiven, sapka vs.
Hastane cantasina bebegin tirmak makasini ve sac fircasini ve sampuanini da koydum ben. İlk gun hemsireler tirnagini makas seklinde olan seyle kestiler..bir de sadece sacini yikadilar. Getirdiyseniz sizin bebek icin getirdiğiniz sampuanla yikayalim dediler. Saci uzunsa da yumusak uclu bebek fircasiyla tariyorlar.
Bir de eldiven fazla almak daha iyi. Kucagima alirken hep elinden kayip dustu eldivenler. Bi daha da kullanmadik dusenleri hastanedeyken. Kendini cizebiliyor, o yuzden eldiven ilk bi kac hafta sart gibi
Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğinBenden size naçizane bir tavsiye Normal ilaçlar degil kan sulandırıcı ilaçlar bebeğin kalbinde delik veya dvt denen sah damarından gelen damarlar la ilgili sıkıntı yaratabilir oda 32 de corasprin filan kullanımı varsa sonlandırılır elinizden geldiğince magnezyum için bir yere toplanması Rahmi kasabilir bunlar ilaç degil ki takviye multivitamin ve minareli vucudun ihtiyacı var tepki olarak kasıyor kendini erken yoksa kasılma için
Aslında şöyle söyleyeyim hayatlarımız hep bir koşuşturma içinde aileler bir birlerine zaman ayıramıyor şimdi konuşmanın tam zamanı tek kötü tarafı kısıtlama ve korkunun olması yoksa evde olmak aslında çok güzelBelki kötü günleri hatırladıkça ailemizle bir arada olmamızın ve güzel günlerimizin kıymetini hatırlatır :) o günler hızla gelse ...
Bizim müdür yazı yollamadı daha birde sanırım ekders le ilgili bazı yetkileri valiliklere vermişler dün bir yerde okudum tabi gerçek haber mi bilmiyorum*16/03/2020 tarihi ve sonrasında uzun süreli refakat izni, doğum öncesi/sonrası vb. yasal izin kullananlar ve aylıksız iznini kesip göreve başlayanlar ile aylıksız izin süresi bitiminde göreve başlayanlara ek ders ücreti tahakkuk ettirilmeyecektir.*
Ayrıca bu süreçte ücretli öğretmenlere ekders ücreti ödemesi devam edecektir.
Calisan arkadaslar;mudurum okul grubuna gondermis bunu. Galiba izin alicaz ama ekders almicaz. Oyle anladim.
Bu tırnak konusunda 2 çocuğumun da 40 ı çıkana kadar kestirmedi büyüklerimiz kendi koptu iyi değil dediler batıl inançmı acabaTeşekkürler ben de hastane çıkışını vermek istemiyorum ilk etapta dediginiz gibi başka zibin şapka eldiven koyup daha sonra hastane çıkışını giydirmek istiyorum. Hem kirlenmemiş olur. Tırnaklarını kestiklerini bilmiyordum soylediginiz iyi oldu:)
Evet benım de pıhtılaşmam var ve 32 de doktorum bıraktıracak Allah izin verirse iğne dogumdan 1 gün önceye kadar devam sizde sorun doktorunuzaEvet
Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğin
Canım merhaba bende 28 . Haftamda gidecem şeker yüklemesi istemedim açlık tokluk yapacak doktor . Sen nasıl yaptın beni bilgolendirir misin ?Merhaba! Arkaşlar ben yorumları okuyup bitirene kadar günler geçiyorben de salı gittim doktora 26+4 haftalık 980 gr dedi doktor bi sıkıntı yok dedi doktor şeker yüklemesi yapmayacağım arada eczaneye gidip ölçtürmeyi düşünüyorum böyle yapan var mı şeker yüklemesi yaptırmayıp açlık tokluk ölçen? Bide bebek için neler aldınız ben henüz bişey almadım yani ufak tefek kyafet dışında nerden başlayacağımı bilmiyorum çanta fln hazırladınız mı?
Cok guzeller ya saglikla giysin insaAllah. Su tekli battaniye var ya deniz figurlu. Onun hastane cikisi setini cok begendim ama kadin set halinde yok dedi. Vazgectim. Baya guzel urunler cunku
Çapalı modeller erkeğe çok yakışıyorCok guzeller ya saglikla giysin insaAllah. Su tekli battaniye var ya deniz figurlu. Onun hastane cikisi setini cok begendim ama kadin set halinde yok dedi. Vazgectim. Baya guzel urunler cunku
Güle güle giy canım ben çok beğendim umarım sende beğenirsin
Bence xl ver daha kilo alırsın canım bende 57 ile hamile kaldım ama çok kilo alıyorum daha da alırsam biraz dar klacak bendeTeşekkür ederim canım. Tamam bende sitesine bakayım. Çok uygun
Ben 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 65 arasıyım l beden versem bol mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?