2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-21-19-55-36-669.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200403_164840_962.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200403_073146_616.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 29
Ben
Açlık 100 ün üzerinde çıkıyordu. 105-110 falan.
tokluk da değişiyordu bazen 140 bazen 160. Ama akşamları 6 ünite benim şekeri baya düzenledi. Gebelik ilerledikçe arttırabiliriz dedi doktor.
Benim hepsi 2 unite ama daha baslamadim acikcasi korkuyorumda koldan vurmaya ya yanlis vurursam diye

Kızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadım aynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen

Yazık ya böyle şeyleri hiç sevmiyorum şükür hiç öyle bir yaşamadım ama bende sinir olurdum özellikle yetiştiren tiplere ayrı sinir olurum

Canım merhaba bende 28 . Haftamda gidecem şeker yüklemesi istemedim açlık tokluk yapacak doktor . Sen nasıl yaptın beni bilgolendirir misin ?
Ben 2 aydır kendim evde ölçüyorum haftada 2 gun filan. Doktorum benden gunde 6 kere istedi. Sabah ac karina sonra kahvaltıdan 1 saat sonra, öğlen yine ac karina ve öğle yemeğinden 1 saat sonra ve aksam ac karina vE aksam yemeginden 1 saat sonra bakılıyor. Ogun aralarinda bişey yemiyorum. Her ogun icin ağıza alınan ilk lokmada saate bakılıyor ve ondan 1 saat sonra ölçülüyor, yani yemek bittikten sonra değil

Niye ariyor mesela, her hangi bir kötü niyeti var mi yoksa belki çocukları seni merak ediyordur

Briini bırakcaz demişti ama hangisini bilmiyorum. Bırakmak da korkutuyordu beni ya birşey olursa diye
Canımben de coraspin ve oksapar kullanıyorum.sanırım coraspini bırakcaz ama kalp delıklıgı vs için degıl , olur da erken dogum olur sezeryan olur vs kan kaybımız fazla olmasın diye . Oksaparın etkısı 24 saatmıs,dogumdan bır gun once vurunmamak yeterlıymıs ama coraspinin etkısı daha uzunmus bırkacgun , ben de sorucam ılk gıttıgımde dr a bu konuyu . Bızım bıyerımız ufacık kesıldıgınde kan fışkırıyo bılıyosun , dogum esnasında da bu sıkıntı olablcegınden bıraktırcak olabılırler

Benim de kayinvalidem ya da kayinbabam her gun arar esimi ama beni degil. Hatta yemegi sorarlar eger aksama denk gelmisse. Bazen sinir olurum ama niyetleri kotu degil diye yatisiyorum. Zararlari yok bana cunku ogullarini da aramak istiyorlar anne baba olarak. Sen de acma ama arada yapacak bisi yok. Esine soylerse de soylesin gormedim sonradan da ariyamadim dersin olur biter.

Allah yardımcın olsun ben görüşmüyorum paçayı kurtardım..
Görüşürken bizde öyleydik.

Bana öyle bir yazı gelmedi bilgide vermediler. Ama bende senin anladığını anladım doğum iznine ayrılınca ek ders yatmayacak.

Allah yardımcın olsun ben görüşmüyorum paçayı kurtardım..
Görüşürken bizde öyleydik.
Mecbur görüşürüyoruz canım eşimin annesi aileyiz sonuçta kaynanamla kötü olsam eşimle aram açılır kesin ve net o yüzden çoğu şeyine tamam he derim dinler geçerim

Mecbur görüşürüyoruz canım eşimin annesi aileyiz sonuçta kaynanamla kötü olsam eşimle aram açılır kesin ve net o yüzden çoğu şeyine tamam he derim dinler geçerim
Rabbim inşallah onlara da akıl fikir verir de seni darlamazlar şu güzel günlerinde

Neden öyle canım ilk defa böyle duyuyorum anlamadım . Genelde aç karnına gidiyoruz yükleme yapıyolar kan tahlili bu kadar deniliyor . Şaşırdım şuan kafam karıştı .

Rabbim inşallah onlara da akıl fikir verir de seni darlamazlar şu güzel günlerinde
Insallah cnm bide etkileniyorum heralde dün akşam virüs geçmezse napıcaz dedim eşime annemler gelir dedi kadın diyaliz hastası hafta da 3 kez hastanede 4 saat kalıyor ben bu virüsten çok korkuyorum kendi annem bile gelemezken kaynanamın gelmesini hiç istemem hiç biseye elini sürmez asla hizmet bekler şeker hastası olduğundan sık sık sofra kurmam gerekiyor hem doğum yapıp hemde hizmet çok yorucak beni

Sinir bir durum bencede. Boş durmaktan kaynaklanıyor olabilir napsam napsam dur arayayım diye düşünüyolar heralde . Benim kayınvalidemde whatsapptan resim atar sonra anında arar hep değil ama bu bile beni sinir ediyor zaten resmi görsem mesaj atarım dimi yaşı ilerlemiş insanları anlamak zor gerçekten . Canlarımı sıkılıyor artık neyse . Mesela kayınvalideme giderim kırk yılda bir ne zaman gitsem önce eltim sonra kaynım arıyor 2,3 dk arayla o kadar sinir bozucu ki . Her gün arıyolar demekki ki bana da denk geliyor diye düşünüyorum . En güzeli bir kaç kez açmamak yada çocuklarınızın eline verin telefonu onlar konuşsunlar büyüklerse eğer. Eşine şıkayet etmesi çok yanlış . Sen eşinden önce söyle bence

Seninki de farklı model Allah yardımcımız olsun eşim kendi konuşur annesi hakkında sinirlenir canı sıkılıyor heralde der hareketlerine kızar bazen ama ben dersem kendi ailemle kıyaslanırım hemen laf soyletmez asla farklı yani neyse bugün varlar yarın yoklar buseferde bişey demiyorum eski insanı degistiremeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…