- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Benimki bunu ilk evlendigim zamanlarda 1 kere yapmaya kalkıştı, eşimle açık açık konuştum, bazen yorgun olduğumu kimseyle konuşmak istemeyebilecegimi dinlenmek isteyebilecegimi söyledim . İlişkinin bizim ilişkimiz olduğunu, 3. kişileri kendi diyalogumuza katarsak sorun yasayacagimizi guzelce anlattim ve bir daha birimizin ailesinden herhangi biri sikayette bulunursa ona sorunu yaşadığı kişiyle kendi arasında çözmesini söylememizin daha doğru olacağını söyledim .. sonra bi daha böyle bisey yapamadı kayinvalidem. Tabii arada laf sokuyor bazen istemeden üzüp kirabiliyor da ama çok umursamayıp, mesafeli ama terbiyeli davraninca azalıyor bu durum kendiliğinden .. samimiyetin dozu önemli ya ... mesela bugün aradı ve ''allah kocalar karilarindan şüphe duymasın diye ilk çocuğu hep babalarına benzetirmis. 2. Çocuk da sana benzer artık'' dediKızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen
Doğrudur bende telefonla konuşmayı pek sevmiyorum :)Yok kötü niyetinden değil canı sıkılır arar o şekilde çocuklarla konuşsa bile ille benimlede konuşcak konuşsun bişey demiyorum ama hergün hergün bazen istemiyorum
O kan tahlilinde sadece açlık kan sekerine bakılıyor, tek başına çok bir anlamı yok. Mesela seker yükleme yaptırsan 75lik hastanede ilk once açlık kan sekerin ölçülüyor sonra şekerli içeceği iciyorsun 1 saat ve 2 saat sonra yeniden ölçülüyor, seker yüklemede boyle oluyor. Evde seker olcmede benim anlattığım gibi oluyor normalde ama doktorunuzun istegine gore farklılıklar olabilir.Neden öyle canım ilk defa böyle duyuyorum anlamadım . Genelde aç karnına gidiyoruz yükleme yapıyolar kan tahlili bu kadar deniliyor . Şaşırdım şuan kafam karıştı .
Anne de çocuklar bi yandan ev bi yandan bazen günüm çok yoğun geçiyor sen arıyorsun bazılarını duymuyorum bile acamadığım zaman kusura bakma alınma senlik bir durum yok de ama arada aramak lazım yaniNapsam bilmiyorum kalp kırmayı hiç sevmiyorum istemedigim bişeyi de yapınca kendim stres yapıyorum işte
Canim onceki gebeliklerinde nekadar sure su kacagin oldu. Ben 31.haftaya girmek uzereyim 28. Haftadan beri su sizintisi var. Ciger gelistirici igne yapildi. Suyumda bi azalma yok sukur ama ara ara siziyor. Sadece wc kalkiyorum. Hangi haftanda oldu senin nekadar sure devam etti ve dogum erkenmi oldu?Maşallah cnm bunu ögrendigim iyi oldu benimde son ay su kaçağı oluyor diğer gebeliklerimde de yaşadım birde son ayda az kilo alıyor benim çocuklar ilk başta çok güzel gidiyolar son ayda duruyor kilo alması çokta açıklama yapmadı doktorlar bende istirat ettim suyum geldikçe sancim olunca gittim doğurdum geldimzaman gelsede şu virüsler gitse doğumlardan nişanlardan bahsetsek
Nedir canim sayfanin ismi?Bu arada ben şöyle düşündüm bebeğe kıyafet alacaktım hastane çıkışlarına baktım içinde ıvır zıvır çok parça var bazılarını ben almıştım bana sadece kıyafet lazım o yüzden sadece tulum ve ikili takım almaya karar verdim hatta instagram da bi yer buldum piyasanın hep altında andy wawa satıyor oradan sipariş verecegim. Benim gibi düşünen varsa sayfanın adını yazabilirim baya ilgileniyor hanımefendi
Benide ama Allaha sıgınacazz inşallah iyi olacakBriini bırakcaz demişti ama hangisini bilmiyorum. Bırakmak da korkutuyordu beni ya birşey olursa diye
Malesef canım bir insanı değiştirmek zorSeninki de farklı modelAllah yardımcımız olsun eşim kendi konuşur annesi hakkında sinirlenir canı sıkılıyor heralde der hareketlerine kızar bazen ama ben dersem kendi ailemle kıyaslanırım hemen laf soyletmez asla farklı yani neyse bugün varlar yarın yoklar buseferde bişey demiyorum eski insanı degistiremeyiz
Hmmm . Ben yaptırmıcam canim aćlık tokluk yaptıracam insalllahO kan tahlilinde sadece açlık kan sekerine bakılıyor, tek başına çok bir anlamı yok. Mesela seker yükleme yaptırsan 75lik hastanede ilk once açlık kan sekerin ölçülüyor sonra şekerli içeceği iciyorsun 1 saat ve 2 saat sonra yeniden ölçülüyor, seker yüklemede boyle oluyor. Evde seker olcmede benim anlattığım gibi oluyor normalde ama doktorunuzun istegine gore farklılıklar olabilir.
Su sızıntısı nasıl oluyor. Anlaşılıyor mu. İdardan nasıl ayırt edeceğiz. Bu virüs den dolayı hastaneye gidemeyince suyu nasıl sızıntı var mı bilmemek zorCanim onceki gebeliklerinde nekadar sure su kacagin oldu. Ben 31.haftaya girmek uzereyim 28. Haftadan beri su sizintisi var. Ciger gelistirici igne yapildi. Suyumda bi azalma yok sukur ama ara ara siziyor. Sadece wc kalkiyorum. Hangi haftanda oldu senin nekadar sure devam etti ve dogum erkenmi oldu?
36. Hafaya kadar devam dedi Dr corasprine iğne doğuma kadar sıkıntı mı yapıyor mus corasprin hiç duymadımBenden size naçizane bir tavsiye Normal ilaçlar degil kan sulandırıcı ilaçlar bebeğin kalbinde delik veya dvt denen sah damarından gelen damarlar la ilgili sıkıntı yaratabilir oda 32 de corasprin filan kullanımı varsa sonlandırılır elinizden geldiğince magnezyum için bir yere toplanması Rahmi kasabilir bunlar ilaç degil ki takviye multivitamin ve minareli vucudun ihtiyacı var tepki olarak kasıyor kendini erken yoksa kasılma için
Bende aynis şeyi sordum corasprin ve oksapar kullanıyorum Dr kesmicek bildiğim kadariylaEvet
Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğin
Neden aramasını istemiyorsun ki ben beni hep arasınlar isterimKızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen
35ci haftadan sonra başladı aslında Zamanın da dogdu yanlız 2 hafta geriden geliyodu kızım 37ci hafta da doğdu sızıntı şeklinde değilde bayağı çarşaflar ıslanıyordu birde duş alırken yaşıyodum en son yaşadığımda 4 defa aynı wc ye çıkar gibi yaşadım kayinvalidem zorla götürdü doktora 3cm açılmam vardı suyumda azalmıştı 4 saatte doğum yaptım bu gebeligimdede ara ara oluyor ama çamaşır ıslanması onuda idrar torbasına baskı yaptığı için oluyor su sızıntısına baglamıyorumCanim onceki gebeliklerinde nekadar sure su kacagin oldu. Ben 31.haftaya girmek uzereyim 28. Haftadan beri su sizintisi var. Ciger gelistirici igne yapildi. Suyumda bi azalma yok sukur ama ara ara siziyor. Sadece wc kalkiyorum. Hangi haftanda oldu senin nekadar sure devam etti ve dogum erkenmi oldu?
Yok arasında hergun hergun vıç bıç sevmiyom artık ses istemiyom hamilelikten heraldeNeden aramasını istemiyorsun ki ben beni hep arasınlar isterim
Ben hemen diyorum kaç yaşındasın şu karşilaştırma huyunu bırakamadın o yüzden çoğu şeyde sessiz kalıyom fırsat vermiyorum eskiden hep savunurdum şimdi onuda yapmıyorum rahatlık varmışMalesef canım bir insanı değiştirmek zorayy benim eşimde öyle bir şey söyleyim hemen benim ailemi sokar vicdanlı biri oldugumu biliyor tabi . Onları öne sürüyor
Aynen canım iyi yapmıssın. Ben de bazen hic bir şey demiyorum kendi kendime hallediyorumBen hemen diyorum kaç yaşındasın şu karşilaştırma huyunu bırakamadın o yüzden çoğu şeyde sessiz kalıyom fırsat vermiyorum eskiden hep savunurdum şimdi onuda yapmıyorum rahatlık varmış
Lanubebe canımNedir canim sayfanin ismi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?