Anladim cnm. Okadar islanmaya suyun azalmiyormuydu? Benim ara ara sizinti seklinde oluyor.35ci haftadan sonra başladı aslında Zamanın da dogdu yanlız 2 hafta geriden geliyodu kızım 37ci hafta da doğdu sızıntı şeklinde değilde bayağı çarşaflar ıslanıyordu birde duş alırken yaşıyodum en son yaşadığımda 4 defa aynı wc ye çıkar gibi yaşadım kayinvalidem zorla götürdü doktora 3cm açılmam vardı suyumda azalmıştı 4 saatte doğum yaptım bu gebeligimdede ara ara oluyor ama çamaşır ıslanması onuda idrar torbasına baskı yaptığı için oluyor su sızıntısına baglamıyorum
Benim su sekilde oldu. Sabaha karsiydi uyurken islaklik hissedip uyandim. Camasirim islanmisti. Istemsiz bi sekilde akiyor. Idrar gibide kokusu yok. Acile gittik turnusol kagitli ped koydular ve renk degisiminden anlasildi. Benim surekli sizmiyor ara ara geliyor. Suyunu olcuyor dr surekli.Su sızıntısı nasıl oluyor. Anlaşılıyor mu. İdardan nasıl ayırt edeceğiz. Bu virüs den dolayı hastaneye gidemeyince suyu nasıl sızıntı var mı bilmemek zor
Evet
Nasıl yani? Şuanda corasprin kullanıyorum ve oksapar iğne.corasprini bıraktıracak mı doktprr? Kan pıhtılaşması olanlar içinde mi geçerli bu dediğin
Bu tırnak konusunda 2 çocuğumun da 40 ı çıkana kadar kestirmedi büyüklerimiz kendi koptu iyi değil dediler batıl inançmı acaba
O zaman benim anlattığım gibi yapabilirsinHmmm . Ben yaptırmıcam canim aćlık tokluk yaptıracam insalllah
Ben telefonda konuşmayı, bişeyleri rapor etmeyi hiç sevmem. Ki bazen eşimin, kendi annemin bile aramalarına cevap vermem. Çoğunlukta sessizdedir zaten. Eşim alıştı bu duruma. Onlardan biri de arayıp açmadığımda aynen seninki gibi eşimi arayıp açmadı diyo. O telefonunun nerde olduğunu bile bilmiyor diyor. Geri dönmemek için dakika bile yüklemiyorum. O dereceKızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam isten gelince arar telefonu açmadı diye şikayet eder hemen
Nasıl bi tulum arıyorsun, süslü bişey mi sade mi, sadece tulum mu yoksa takım miSizlerinde böyle instagram dan aldığınıx şey var mı ben tulum arıyorum istediğim gibi bulamadım
Kac cm cikiyor ölçümler?? Ben haftada 2 defa olcum yatırıyordum, birde son aylarda idrar kaçırmada oluyordu o yuzden arada yine test yatırıyordum hala sızıyor mu yoksa idrar mi diye ama sızıntı hep olduBenim su sekilde oldu. Sabaha karsiydi uyurken islaklik hissedip uyandim. Camasirim islanmisti. Istemsiz bi sekilde akiyor. Idrar gibide kokusu yok. Acile gittik turnusol kagitli ped koydular ve renk degisiminden anlasildi. Benim surekli sizmiyor ara ara geliyor. Suyunu olcuyor dr surekli.
Ölçümü rakam olarak söylemedi hic. Suyumda azalma olmadigini bulundugum haftada nekadar suyum olmam gerekiyorsa okadar suyumun oldugunu soylefi doktorum. Pazartesi dr gidecegim insallah. Suan sizinti yok senin dimi cnm? Öncekinden bahsediyorsun.Kac cm cikiyor ölçümler?? Ben haftada 2 defa olcum yatırıyordum, birde son aylarda idrar kaçırmada oluyordu o yuzden arada yine test yatırıyordum hala sızıyor mu yoksa idrar mi diye ama sızıntı hep oldu
Sade ama içinde böyle küçük minik desenler olsunNasıl bi tulum arıyorsun, süslü bişey mi sade mi, sadece tulum mu yoksa takım mi
Bu hafta yine şüphelendim doktora gittim ama suyu iyi dedi ama yinede evde turnusol kağıdı bulundur dedi, sızıntı olup olmadığını anlamak için. Evet oncekiydi benim suyum 8 cm civarıydı, sınırdaydı.Ölçümü rakam olarak söylemedi hic. Suyumda azalma olmadigini bulundugum haftada nekadar suyum olmam gerekiyorsa okadar suyumun oldugunu soylefi doktorum. Pazartesi dr gidecegim insallah. Suan sizinti yok senin dimi cnm? Öncekinden bahsediyorsun.
Sade ama içinde böyle küçük minik desenler olsun
Kızlar Anne Bebek bakım çantası aldınızmi, aldıysanız nerden aldınız paylasirmisiniz?
Canım ozellıkle sayfaları takıp ettım harıkalar,tskler,burdan kokoşlu beyaz bır tulum begenırım ınsBenim begendiklerim vardı, birkac cesit atayım, senin zevkine uyar mi bilmiyorum ama fikir olur en azindan :)
Evet aslında baya çeşit var ınstagramda, bunlar benim denk geldiklerim :)) sayfalara girincede yine çeşitler çıkıyor, insallah gönlüne gore bulursun canimCanım ozellıkle sayfaları takıp ettım harıkalar,tskler,burdan kokoşlu beyaz bır tulum begenırım ınscok faydalı oldu bulamıyordum
Baya güzel şeyler var mış. Kızların ki çok güzel ama erkege pek bişey yok sitelerde olanlar da günlük degil sanki. Teşekkür ederim canımBenim begendiklerim vardı, birkac cesit atayım, senin zevkine uyar mi bilmiyorum ama fikir olur en azindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?