Kızlar şifonyer ve dolap olayını naptımız ,şimdi kimse eve sokulmaz,e tek basına da eşimiz kuramaz , dogum sonrasına mı kalcak sanki bebek esyalarını şimdilik organızatorlere fln mı koysak
Kızlar şifonyer ve dolap olayını naptımız ,şimdi kimse eve sokulmaz,e tek basına da eşimiz kuramaz , dogum sonrasına mı kalcak sanki bebek esyalarını şimdilik organızatorlere fln mı koysak
Evet teyzesi erkek ama olsun ne olacak kız kıyafetleri çok tatlı ben kıyafet bakarken bile kızlarınkini daha çok beğeniyorum aynısının erkeğini yapmıyorlar
Evet teyzesi erkek ama olsun ne olacak kız kıyafetleri çok tatlı ben kıyafet bakarken bile kızlarınkini daha çok beğeniyorum aynısının erkeğini yapmıyorlar
Ben ilk kızımda yattığım için dışarı çıkıp alamamıştım, kendi dolabimda yer açmıştım ve komidinimi kullanmıştım, bir kac ay sonra rahat rahat bakarak gidip aldim dolabını. Ilk başlarda çok eşya kullanılmıyor zaten
Kızlar ilk bebeği olanlara soruyorum . Ya da cevap vermek isteyenlerde olabilir . Bebeğinize başkasının bebeğinin giydiği şeyi giydirir misiniz ? Kullanılmış
Kendim icin yazdigimdan yazim kotu olmus olabilir ama ben her seferinde isaretledim ve eksiklerimi gorup siparis verdim. Baya rahatlatti beni bu liste kizlar. Liste yaparsaniz rahatlarsiniz
Kızlar ilk bebeği olanlara soruyorum . Ya da cevap vermek isteyenlerde olabilir . Bebeğinize başkasının bebeğinin giydiği şeyi giydirir misiniz ? Kullanılmış
Abimin cocugu erkek aralarinda 11 ay olacak insaAllah ve ben de yengem kullanir misin dedi evet dedim. Her seyi degil tabi kimseden almayacak gibi aldim tum kiyafetlerini ama zibinlari falan cok fazla onlari evde kirlendikce kullanirim nolcak ki. Herkesin dusuncesi farkli tabi ki. Bir de su var kendi ailem disinda kimseninkini giydirmezdim amaneden diye sorma ben de bilmiyorum icsel galiba