2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen insan ilk baska buyusun kilo alsin diyo sonrada ya fazla kilolu olursa hep bi endişe olcak illaki ama bu ölçümler her zaman doğru olmuyor daha aşağı yada daha cok olabiliyor, yeterki sağlıklı olsun
Evet bende öyle oldu 37. Hafta olcumum 3100 Gr di 38 haftada 4050 Gr doğdu kızım bı hafta da 1 kilo alamaz ya net ölçüm yapamıyor makineler

Evet bende öyle oldu 37. Hafta olcumum 3100 Gr di 38 haftada 4050 Gr doğdu kızım bı hafta da 1 kilo alamaz ya net ölçüm yapamıyor makineler
Senin kiz da masallah baya farketmis :)) zaten kilo yazan yerde + ve - sapma değerler yazıyor. Hafta ne kadar ilerdeyse kilo olarak o kadar fark edebiliyor :)

Yaa gule gule kullansin insaAllah bebisin canim. Ben isime karar versem yaptircam 10 lusunu ama karar veremiyorum ki. Bazen babamin ismini koyayim kurtulayim diyorumcok zor isme karar vermek
Amin Allah razı olsun. Bizde gebelik öncesi hep acaba ne işim koyarız çok zorlanırız eşimle ortak bir noktada buluşamayız diye düşünüyorduk. Gebe kalacağım ay Meryem suresi okutup dağıtmıştık ve eşime olurda hamile kalırsam ve kız olursa adı Meryem olsun mu dedim olsun dedi. Ve 2 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve isim konusunda zorlanmadık. Babanın ismini koyarsan eşin ya benim babam demez mi

Kizlar canta hazirlayinca foto atsaniz biz tecrubesizler de faydalansak ne iyi olur
Canım bak arkadaş bana liste attı. Bunlardan ilk zamanda kullanacaklarını alırsın. Sonra diğer eksiklerini zamanla tamamlarsın dedi

Eklentiler

• IMG-20200414-WA0007.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20200414-WA0007.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20200414-WA0008.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 98
MasaAllah adiyla uzun saglikli yasasin saliha bir evlat olsun insaAllah canim amin. Iki abisi de babasinin adini koymus cocuklarina. Biz de koyarsak 3 tane bir de hep bastan esime dedim sancilari ben cekiyorum soyadini da senden aliyor isim benim hakkim diyetabi dusundugum.isimlere yorum yapiyor iki isim sevmiyor mesela ortak karar vercez o da begenmeli ama benim icime de sinmesi onemli. Saglikli hayirli bir evlat olsun insaAllah haftaya kadar karar vercez gibi bakalim

Birde hastaneye yanınıza battaniye alın eşimden istedim getirdi sağolsun çok üşüyor insan birde suyum gelince çok ıslandım üşüdüm

Kızlar merhaba. Size birkaç sorum olacak. Benim yemeklerden sonra çarpıntım ve bayılcam hissim nefes darlığım oluyor bunu yaşıyan var mı? 2.si artık hafif hafif kasılmalar oluyor yani sertleşme hafif ağrıda oluyor fakat bunu yaşadıktan sonra bir el büyüklüğünde iç çamaşırımı geçen pijamaya ulaşan bir ıslaklık oluyor bu hafta ikidir oluyor herşeyi değiştiriyorum. Bunu yaşıyan var mı? İdrar mı kaçırıyorum yoksa su mu bilemiyorum biraz endişeleniyorum.

Kızlar merhaba. Size birkaç sorum olacak. Benim yemeklerden sonra çarpıntım ve bayılcam hissim nefes darlığım oluyor bunu yaşıyan var mı? 2.si artık hafif hafif kasılmalar oluyor yani sertleşme hafif ağrıda oluyor fakat bunu yaşadıktan sonra bir el büyüklüğünde iç çamaşırımı geçen pijamaya ulaşan bir ıslaklık oluyor bu hafta ikidir oluyor herşeyi değiştiriyorum. Bunu yaşıyan var mı? İdrar mı kaçırıyorum yoksa su mu bilemiyorum biraz endişeleniyorum.

Amin amin hepimizin evlatları Salih Saliha evlat olurlar inşallah
O zaman siz kayınbabanın ismini koymayın artık
Çok güzel söylemişsin eşine

Ay bebekler kaç cm doğuyor ben tulum bakıyorum 50-56 cm yazıyor benim yeğenim uzun doğmuştu acaba küçük mü olur 50-56 cm küçük mü olur

Birde hastaneye yanınıza battaniye alın eşimden istedim getirdi sağolsun çok üşüyor insan birde suyum gelince çok ıslandım üşüdüm
Sana da çok geçmiş olsun canım. İçini ferah tut sağlıkla kucağına al bebeğini. Artık koşullar çok çok iyi bir problem yaşamadan almak nasip olsun kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…