Benimde özellikle yemeklerden sonra ayni şekilde çarpıntı ve bayilma hissi oluyor ama her zaman değil, arasira sertlik yaşıyorum ama onlar normal sayılır. Ama su icin benim ilk gebeligimde oyle oluyordu her wc ye gittiğimde çok fazla ıslaklık oluyordu, hem bebeğin suyu geliyordu sızıntı seklinde hemde idrar kaçırma oluyordu. En son gittigim doktor kırmızı turnusol kağıdı alıp bebeğin suyumu değil mi evde kontrol edebilirsin demistiKızlar merhaba. Size birkaç sorum olacak. Benim yemeklerden sonra çarpıntım ve bayılcam hissim nefes darlığım oluyor bunu yaşıyan var mı? 2.si artık hafif hafif kasılmalar oluyor yani sertleşme hafif ağrıda oluyor fakat bunu yaşadıktan sonra bir el büyüklüğünde iç çamaşırımı geçen pijamaya ulaşan bir ıslaklık oluyor bu hafta ikidir oluyor herşeyi değiştiriyorum. Bunu yaşıyan var mı? İdrar mı kaçırıyorum yoksa su mu bilemiyorum biraz endişeleniyorum.
Peki su sızıntınız olduğunda ne oldu bebeğin suyunda azalma olmasına ve tehlikeye yol açmıyor mu. Doğum konusunda sıkıntı yaşadınız mı. Pazartesi kontrolüm var ama bekliyemiyor insan telaş yapıyor sakin kalmaya çalışsadaBenimde özellikle yemeklerden sonra ayni şekilde çarpıntı ve bayilma hissi oluyor ama her zaman değil, arasira sertlik yaşıyorum ama onlar normal sayılır. Ama su icin benim ilk gebeligimde oyle oluyordu her wc ye gittiğimde çok fazla ıslaklık oluyordu, hem bebeğin suyu geliyordu sızıntı seklinde hemde idrar kaçırma oluyordu. En son gittigim doktor kırmızı turnusol kağıdı alıp bebeğin suyumu değil mi evde kontrol edebilirsin demisti
Devlettesin demi canım özel de tek odaya alsalardi keşke daha rahat ederdin TV falan izlerdim psikolojin doğumhane de daha kötü olur ben ilk oğlumu 35 haftalık doğurdum suyum gelmişti iki gece sonra doğdu aynı senin gibi yanıma gelen doğurdu gitti ben hep ağrı çektim çok zordu bı daha tövbe ettim . Ama ozellerin de bebek yeni doganlari ne kadar iyi olabilir bilmiyorum devlete de yonlendirebiliuorlar galiba dikkat et kendine sakin ol Allah büyükEvet refakatçi almadıkları için tekim birde doğumun olduğu yerdeyim piskolojim gidiyor esim bakiyor gündüzde komşuya bırakıp ihtiyaç olunca geliyor
Turnusol kağıdıyla suyun mu idrar mi bakman lazim bence canım Dr kontrol etse daha iyi olur ben oksurdugumde falan ya da anı hareketlerimde idrar kaçırıyorum hapsururken rahim sarkmasi vardı biraz ondan biraz gebelikten normal dedi Dr ama çok islaniyirsa bence ihmal etme kasılma normaldir belki benimde yemekden sonra nefes alamama halı oluyor ama çok yediğimdenKızlar merhaba. Size birkaç sorum olacak. Benim yemeklerden sonra çarpıntım ve bayılcam hissim nefes darlığım oluyor bunu yaşıyan var mı? 2.si artık hafif hafif kasılmalar oluyor yani sertleşme hafif ağrıda oluyor fakat bunu yaşadıktan sonra bir el büyüklüğünde iç çamaşırımı geçen pijamaya ulaşan bir ıslaklık oluyor bu hafta ikidir oluyor herşeyi değiştiriyorum. Bunu yaşıyan var mı? İdrar mı kaçırıyorum yoksa su mu bilemiyorum biraz endişeleniyorum.
Pazartesi ye kadar bekleme bence ihmal etmePeki su sızıntınız olduğunda ne oldu bebeğin suyunda azalma olmasına ve tehlikeye yol açmıyor mu. Doğum konusunda sıkıntı yaşadınız mı. Pazartesi kontrolüm var ama bekliyemiyor insan telaş yapıyor sakin kalmaya çalışsada
Benim suyum yaklaşık 7 hafta kadar sızıntı seklinde geldi, bebeğin suyunun azalması bebek icin iyi birşey değil aslında ama tam bitmediği sürece idare edebiliyor. Bebek kendiside su üretiyor, bol su icip dinlenmek gerekiyor. Doğum hic sıkıntılı olmadi kolaydı hatta. Önemli olan suan gercekten sızıntı var mi yok mu onu anlamak ve ona gore önce bebek icin ciger geliştirici iğne gerekir ama bu su idrarda olabilir.Peki su sızıntınız olduğunda ne oldu bebeğin suyunda azalma olmasına ve tehlikeye yol açmıyor mu. Doğum konusunda sıkıntı yaşadınız mı. Pazartesi kontrolüm var ama bekliyemiyor insan telaş yapıyor sakin kalmaya çalışsada
Devlet çok şükür temiz tek odaya aldılar dogumhaneden kurtuldum şimdilik yarın eşimde gelir refakatçi izin veriyolarDevlettesin demi canım özel de tek odaya alsalardi keşke daha rahat ederdin TV falan izlerdim psikolojin doğumhane de daha kötü olur ben ilk oğlumu 35 haftalık doğurdum suyum gelmişti iki gece sonra doğdu aynı senin gibi yanıma gelen doğurdu gitti ben hep ağrı çektim çok zordu bı daha tövbe ettim . Ama ozellerin de bebek yeni doganlari ne kadar iyi olabilir bilmiyorum devlete de yonlendirebiliuorlar galiba dikkat et kendine sakin ol Allah büyük
Çok şükür. Sevindim en azından eşinin yanında olabilecek olmasına. Sen nasılsın peki? Var mı bi gelişme?Devlet çok şükür temiz tek odaya aldılar dogumhaneden kurtuldum şimdilik yarın eşimde gelir refakatçi izin veriyolar
Kıyafetler sadece ilk giyime hazırlık amacıyla yıkandığı için 30 derecede yıkadım ben, utusunu hafif buharlı yaptım .Canın bugun ben de başladım dogumları gorunce
Camasırları kac derecede yıkadın 40 mı 60 mı ?
Ütülerken buharsız mı utulemek lazım? Dantellı gecelıkler vs 60 derecede ve uzun sürede deforme olurmuki
Bende en az 1 aydır oluyor, magnezyum içince biraz rahatladımKızlar bişey soracağım . Son günlerde ayağa kalkarken falan vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Sizde de oluyor mu ? Gece uykuda dönerken de oluyor
Turnusollu ped bulmak çok zor, eczanelere gitmeyin bosuna, esim bi kac yere sordu yoktu, medikalcilerde bulabilirsiniz dediler, doktor hastaneyi aradi ebe ile görüştü o da bizde yok kalmamış dedi. Doktorda kirtasiyeden pembe/kırmızı turnusol al, aynısı zaten dedi. Bende internetten sipariş verdim geldi hemen, kirtasiye ile uğraşmak istemedimTeşekkür ederim herkese cevaplar için olmadı yarın eczaneden tunosollu pet bulmaya çalışayım bir test edeyim kendim evde. Ona göre bir yol çizeyim. Mesela günlük pet taktım kontrol etmek için suan ne akıntı ne başka birşey var. Garip bakalım takip edicem haber veririm umarım idrar kaçırma falandır.
Suyun cm.olarak ne kadar var acaba onu soylediler mi?? Benim ilkinde cok fazla gelmişti sonradan sızıntı olarak devam etti, o şekilde 7 hafta dayandım, insallah sende uzun süre dayanabilirsin. Doktorlarına birde şey sorabilirsin, su az olunca karina iğne ile su takviyesi yapıyorlar, öyle de biraz daha doğumu uzatmaya çalışıyorlar, sana da yaparlar belkiSuyum durdu ama sancı gelirse doktor haber ver dedi kızlar sabah da 3 hafta durdurcaz dedi ama durur mu sizce araştırıyorum çok bişey bulamiyom bulsamda üzülüyor karnım çok indine olur evinizde istirat edin dinlenin bol bol
Normal şartlarda bebek giysileri kutularda olanlar ozellikle temiz oluyorlar, hatta kutuları çoğunlukla actirmiyorlar bile ki hic yıkamadan giydirenler varmış. Tabi bence mutlaka yıkamak gerekir ama yüksek dereceye gerek yok. Sadece özel.bebek deterjanlari olsun ve normal derecesi yeter. 60 ta yıkarsan bozulabilir, çekebilir sankiCanın bugun ben de başladım dogumları gorunce
Camasırları kac derecede yıkadın 40 mı 60 mı ?
Ütülerken buharsız mı utulemek lazım? Dantellı gecelıkler vs 60 derecede ve uzun sürede deforme olurmuki
İzmirde Buca kadın doğum ve çocuk hastanesi canım birde orda doğum yapmayı düşünüyorum o yüzden bir iki kere gitmem lazım rutin kontrol olsa özele giderdim.Hanngi devlet hastanesi benimde yarın randevum eşim gitme diyor ama en son 10 martta gittim bende
Peki renk mi değiştiriyo bu bahsettiğiniz şey?Turnusollu ped bulmak çok zor, eczanelere gitmeyin bosuna, esim bi kac yere sordu yoktu, medikalcilerde bulabilirsiniz dediler, doktor hastaneyi aradi ebe ile görüştü o da bizde yok kalmamış dedi. Doktorda kirtasiyeden pembe/kırmızı turnusol al, aynısı zaten dedi. Bende internetten sipariş verdim geldi hemen, kirtasiye ile uğraşmak istemedim
Gerçekten mi canım ne güzel konuştunSuyun cm.olarak ne kadar var acaba onu soylediler mi?? Benim ilkinde cok fazla gelmişti sonradan sızıntı olarak devam etti, o şekilde 7 hafta dayandım, insallah sende uzun süre dayanabilirsin. Doktorlarına birde şey sorabilirsin, su az olunca karina iğne ile su takviyesi yapıyorlar, öyle de biraz daha doğumu uzatmaya çalışıyorlar, sana da yaparlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?