2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Peki renk mi değiştiriyo bu bahsettiğiniz şey?
Benim iki hafta önce karın ağrısı ile su gelir gibi oldu. Sanırım virüs ü stres yaptım. Korkudan doktora da gidemedim. Dün gittim iki üç hafta önce bir hafta kadar böyle oldu dedim. Suları gayet güzel seviyede pırıl pırıl dedi ama benim içime sinmedi. Bir test yaptı ebe vajinadan bir çubuk ile akıntımdan aldı. Bebeğimin suyu değildi çok şükür ama zaten bir hafta 10 gündür durmuştu. Testi 150 liraya yaptık eczaneden alıp geldi eşim gebelik testine benziyor. Pedi bende o hafta araştırdım dünde baktım evde bulunsun diye 3 ped 21 lira diyor internette. Sipariş verebilirsin. Ped mavi mor renge dönerse Allah korusun bebeğin suyu. Yok normal kalırsa akıntın rengi.

Merhaba kizlar ben bugun 32.hafta kontrolune gidicem ins ne yapılıyor bu haftada kontrolde giden var mi

Evet canım normalde oyle yapıcktım da koronodan sonra gelenlerı belkı 60 ta yıkarım bılemedım ,sonucta ınsan eli degıyo paketlerken

Kızlar bişey soracağım . Son günlerde ayağa kalkarken falan vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Sizde de oluyor mu ? Gece uykuda dönerken de oluyor
Her döndüğümde uyanıyorum aynı tarif ettiğin gibi bazen bıçak saplanir gibi oluyor tam dönerken yavaş haeket edince geciyo ama

Kızlar kasılma başladı mı sizde ,nasıl bir his ,biz hıssedebılıyormuyuz suan, ara ara bıcak saplanması gıbı bişi oluyo kasıgıma ıkıgundur

Ben 1 gun hastanede yattım iğnelerim vuruldu. Sonra hep evdeydim, sürekli yattım sadece wc için kalktım, doktor bol su ic dedi. Haftada 2 gün suyu ölçmek icin hastaneye gidiyordum ve nst ye bagliyorlardi. Benim ki 28.hafta gelmeye başladı, 35.Haftada doğum oldu. Kuveze hic girmedi kızım. Inşallah senin suyun da toparlar, benim ilk suyum azaldığında kaçtı hatırlamıyorum ama sonra 8 cm civarıydı, öyle idare ettik. Sonra sancılarım baslayinca doğum oldu.

Evet canım normalde oyle yapıcktım da koronodan sonra gelenlerı belkı 60 ta yıkarım bılemedım ,sonucta ınsan eli degıyo paketlerken
Tv deki uzmanlar 60 ile yıkamaya gerek yok dediler. Nasıl ellerimizi normal su ve sabunla yıkayınca geçiyorsa, deterjanla yikadiginizda 30 40 derece yeterdir dedi doktor. Sabun yoksa en az 60 derece su olmalıymış

Kızlar bişey soracağım . Son günlerde ayağa kalkarken falan vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Sizde de oluyor mu ? Gece uykuda dönerken de oluyor
Bebeğin dönmüştür. Benimki dönmedi hala kaburgamda o yüzden ben hissetmiyorum. Ama doktorum hissedersen panik yapma demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…