Kızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Ben bebek yatağı için annelerimizde olan pamuk yorganın birini bozdurdum anneme beşik ölçülerine göre yatak yaptırdım. Hem terletmez hemde pamuk eskiler çok söyler sağlıklı diye bende öyle düşündüm.
Merhaba
Benim Braxton Hicks kasılmalarım zaten bir süredir vardı ama 2 gündür çok arttı. Önceden günde 5-6 kez olurken şimdi 10-15 kez oluyor. Karnım kasılıyor. Taş gibi oluyor. Bir noktada top gibi yükseliyor. 20-30 sn sürüyor. Sanki kalbime baskı yapar gibi de oluyor öyle olunca. Biraz çarpıntı falan da oluyor.
Sizin kasılmalarınız oluyorsa eğer günde kaç kez oluyor?
Kızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Merhaba
Benim Braxton Hicks kasılmalarım zaten bir süredir vardı ama 2 gündür çok arttı. Önceden günde 5-6 kez olurken şimdi 10-15 kez oluyor. Karnım kasılıyor. Taş gibi oluyor. Bir noktada top gibi yükseliyor. 20-30 sn sürüyor. Sanki kalbime baskı yapar gibi de oluyor öyle olunca. Biraz çarpıntı falan da oluyor.
Sizin kasılmalarınız oluyorsa eğer günde kaç kez oluyor?
Canim benim de en son gittigimde 2 hafta ondeydi kafasi. Simdi gidimce nolcak diye merak ediyorum ama ben genetiktir diye dusunuyorum esime cekmis diyorummerak etme yani normal bence