- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Annem de kayinvalidem de yapayim dedi ama ben istemedim ya ugrasamam sonra onunla. Bir de park yatak alcam ust katina agir olur diye dusunuyorumBen bebek yatağı için annelerimizde olan pamuk yorganın birini bozdurdum anneme beşik ölçülerine göre yatak yaptırdım. Hem terletmez hemde pamuk eskiler çok söyler sağlıklı diye bende öyle düşündüm. ❤
Park yatagin icine koyacagim yatak canimNasıl yatak canım
Kasilma midir o ya benim de toplanip sertlesiyor bi yerlerde ama ben normal diye okudum. Haftaya doktora gideyim diyorum sorim bakim ne diyecekMerhaba
Benim Braxton Hicks kasılmalarım zaten bir süredir vardı ama 2 gündür çok arttı. Önceden günde 5-6 kez olurken şimdi 10-15 kez oluyor. Karnım kasılıyor. Taş gibi oluyor. Bir noktada top gibi yükseliyor. 20-30 sn sürüyor. Sanki kalbime baskı yapar gibi de oluyor öyle olunca. Biraz çarpıntı falan da oluyor.
Sizin kasılmalarınız oluyorsa eğer günde kaç kez oluyor?
Benim oldu 26 haftalıkken 29+6 30 haftalık çıkıyordu başka şehirde ve başka Dr gittim öyle bir şey yok dedi fiziksel gelişimi sadece 1 hafta önde dedi hatta bana baya kötü şeyler anlattı şükür yanlışmış milimetrik ya dikkat edilmediğinde oluyorKızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Canım benim sağlıcakla dünyaya gelir inş. Çok geçmiş olsun Allah seni ve yavrunu korusunKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler
Geçen hafta salı 1700dü şimdi yine aynı 1800 almamış 40 cm di geçen hafta çok küçük daha bekliyorum hastanede sürekli nst bağlı açılma yok bebek makat dönmüş dönerken keseyi yırtti herhalde 1 hafta da nasıl döndü şaşkınımBiraz daha dursa daha iyi tabi gelişimi güzel di demi bir gün bile anne karnında çok onemli
Aslında normal babasının ama bilemedim zaten korkuyorum normalden iyice korkmaya başladımKafa buyuklugu genetik oluyor cogunlukla. Babasini kafasi falan buyukse. Normal dogumda zorlar sizi
Ya iyi bari bende biraz kafama takmaya başladım aslında babasının da öyle büyük falan değil ama doktor da genetik olabilir dedi birde doğduktan sonra anlaşılır dedi ne olduğu korkuttu beni biraz zaten hastaneye zar zor korka korka gittim.Canim benim de en son gittigimde 2 hafta ondeydi kafasi. Simdi gidimce nolcak diye merak ediyorum ama ben genetiktir diye dusunuyorum esime cekmis diyorummerak etme yani normal bence
Böyle bieşy mi biz oda takımı için aldık bunu civildenPark yatagin icine koyacagim yatak canim
Evet canım sen demiştin hatırlıyorum zaten bu benim sürekli gittiğim doktor değildi normalde gittiğim hastane pandemi olmuş mecbur buraya gittim.Doktor ben böyle ölçtğm dedi.Benim oldu 26 haftalıkken 29+6 30 haftalık çıkıyordu başka şehirde ve başka Dr gittim öyle bir şey yok dedi fiziksel gelişimi sadece 1 hafta önde dedi hatta bana baya kötü şeyler anlattı şükür yanlışmış milimetrik ya dikkat edilmediğinde oluyor
Sorma al bendende okadarValla herşeyden panik olma hali beni o kadar çok yordu ki. En son salıcam herşeyi virüsünü beslenmesini valla sabrımın son sınırındayım
Bebekken ya sizin ya esinizin kafasi buyuktur. Benim oglumun da kafasi hep buyuk cikardi ultrasonda. Normal dogdu ama biraz zorladi tabiAslında normal babasının ama bilemedim zaten korkuyorum normalden iyice korkmaya başladım
Rabbim yardımcın olsun dualarim sizinle telaş yapma doktorlar en iyisini bilir canim. Sakin olmaya çalış zor ama biliyorum ama bebişin etkilenmesinÇok zor telaş yapmadan olmuyor bide doğum hanede ilgileniyorlar bağırıyorlaronlara dua ediyorum sürekli nst cekiyolar hiç bişey yok diyolar ama suyu gidiyor hissediyorum azalmış demişlerdi en son
Çok istiyorum ama bebek susuz kalır bu riski alamam ben bişey olursa ömür boyu kaldiramam ama kadir gecesi günü bı seferlik tutmak istiyorum bakalımKızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
Park yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyiceBöyle bieşy mi biz oda takımı için aldık bunu civilden
İlk hamileliği de tutmuştum. Normalde açlığa hiç dayanamam ama rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Bu hamilelikte inançlı bir Dr a gidip bebeğin suyunda ve gelişiminde sıkıntınyoksa yine tutmaya çalışacağım. 9 aylıkken bile tutan var bebek alacağını anneden alıyorKızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
Anladım teşekkür ederim içimi rahatlattınızBebekken ya sizin ya esinizin kafasi buyuktur. Benim oglumun da kafasi hep buyuk cikardi ultrasonda. Normal dogdu ama biraz zorladi tabi
Normal anne yanı beşik olanın ince canım benim o zaman daha hafif bieşyler bakabilirsinPark yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?