2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Annem de kayinvalidem de yapayim dedi ama ben istemedim ya ugrasamam sonra onunla. Bir de park yatak alcam ust katina agir olur diye dusunuyorum

Kasilma midir o ya benim de toplanip sertlesiyor bi yerlerde ama ben normal diye okudum. Haftaya doktora gideyim diyorum sorim bakim ne diyecek

Kızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Benim oldu 26 haftalıkken 29+6 30 haftalık çıkıyordu başka şehirde ve başka Dr gittim öyle bir şey yok dedi fiziksel gelişimi sadece 1 hafta önde dedi hatta bana baya kötü şeyler anlattı şükür yanlışmış milimetrik ya dikkat edilmediğinde oluyor

Biraz daha dursa daha iyi tabi gelişimi güzel di demi bir gün bile anne karnında çok onemli
Geçen hafta salı 1700dü şimdi yine aynı 1800 almamış 40 cm di geçen hafta çok küçük daha bekliyorum hastanede sürekli nst bağlı açılma yok bebek makat dönmüş dönerken keseyi yırtti herhalde 1 hafta da nasıl döndü şaşkınım

Canim benim de en son gittigimde 2 hafta ondeydi kafasi. Simdi gidimce nolcak diye merak ediyorum ama ben genetiktir diye dusunuyorum esime cekmis diyorummerak etme yani normal bence
Ya iyi bari bende biraz kafama takmaya başladım aslında babasının da öyle büyük falan değil ama doktor da genetik olabilir dedi birde doğduktan sonra anlaşılır dedi ne olduğu korkuttu beni biraz zaten hastaneye zar zor korka korka gittim.

Evet canım sen demiştin hatırlıyorum zaten bu benim sürekli gittiğim doktor değildi normalde gittiğim hastane pandemi olmuş mecbur buraya gittim.Doktor ben böyle ölçtğm dedi.

Çok zor telaş yapmadan olmuyor bide doğum hanede ilgileniyorlar bağırıyorlar onlara dua ediyorum sürekli nst cekiyolar hiç bişey yok diyolar ama suyu gidiyor hissediyorum azalmış demişlerdi en son
Rabbim yardımcın olsun dualarim sizinle telaş yapma doktorlar en iyisini bilir canim. Sakin olmaya çalış zor ama biliyorum ama bebişin etkilenmesin

Kızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
Çok istiyorum ama bebek susuz kalır bu riski alamam ben bişey olursa ömür boyu kaldiramam ama kadir gecesi günü bı seferlik tutmak istiyorum bakalım

Kızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
İlk hamileliği de tutmuştum. Normalde açlığa hiç dayanamam ama rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Bu hamilelikte inançlı bir Dr a gidip bebeğin suyunda ve gelişiminde sıkıntınyoksa yine tutmaya çalışacağım. 9 aylıkken bile tutan var bebek alacağını anneden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…