2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet canım sen demiştin hatırlıyorum zaten bu benim sürekli gittiğim doktor değildi normalde gittiğim hastane pandemi olmuş mecbur buraya gittim.Doktor ben böyle ölçtğm dedi.
O zaman takma boşver yanlış ölçmüştür tabi gerçeği öğrenene kadar için içini yer ama takma sürekli yapılan bir hataymış benim samsunda gittiğim Dr öyle demişti

Bu bebeğin yirtabilecegi birşey değil aslında enfeksiyon olmus olabilir ama yırtık çok büyük değilse toparlarsın insallah

Park yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyice
Canım ben bundan aldım park yatağın içine yumuşak ve katlama izi de yoktu beğendim yani yorumlara bakarak almıştım.

Kasilma midir o ya benim de toplanip sertlesiyor bi yerlerde ama ben normal diye okudum. Haftaya doktora gideyim diyorum sorim bakim ne diyecek

evet kasılma o. Hatta benim bir kez muayene esnasında da oldu.
doktora gideceksen sorabilir misin. Bu kasılmalara bu aylarda normal diyorlar ama günde kaç kez olması normal? Rahmi doğuma hazırlamak için olurmuş bu kasılmalar.

O zaman takma boşver yanlış ölçmüştür tabi gerçeği öğrenene kadar için içini yer ama takma sürekli yapılan bir hataymış benim samsunda gittiğim Dr öyle demişti
Evet ama fazla takmadım artık burdaki arkadaşlarda da olmuş demekki ölçülebiliyor böyle.

Meraba kizlar coktandir takip edemiyordum size bir sorum olacak benim karnim cok asagida ve ben oturup kalkarken bile cok rahatsiz oluyorum bel agrisindan uyuyamiyorum bebegin kafasini cok asagida hissediyorum benim gibi olan varmi sizcede doktora gitmelimiyim normalmidir bilemedim

Bu bebeğin yirtabilecegi birşey değil aslında enfeksiyon olmus olabilir ama yırtık çok büyük değilse toparlarsın insallah
Geliyor devamlı istemsiz hemşireyle konuştum 3 4 gün belki durur dedi Bişey olmaz dedi hayırlısı artık allahtan gelen hayırda şerde ondadır ama sizlere yalvarıyom verilen ilaçları için bebek döndü diye ihmal etmeyin tekrar dönüyorlar dikkat edin uzanın bırakın işleri bide çantanız hazır olsun allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun canım ,bugun dr a guttım ben de,bebek donmusmu dedim,kafası asagıda evet ama bu dogcak demek degıl,doguma kadar daha kac defa doner gerı doner ohooo dedi . Sen ilaclarını mı bırakmıstın canım ?

Sırt agrısını bugun dr a ben de dordum Çok aşırı agrırsa parol al ,yıne de gecmesse kardıyolojıye git dedi
Yani sabah ağırdı geçti masajla falan şimdi yine ağırıyor yarın da bi kontrol edim o zaman doktoru arayım.. kardiyolojiye gidecek kadar önemli demek

Visco almissin canim sunger mi visco mu iyi bilemedim ben de canim. Araatirip oyle alcam cok sag ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…