- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
O zaman takma boşver yanlış ölçmüştür tabi gerçeği öğrenene kadar için içini yer ama takma sürekli yapılan bir hataymış benim samsunda gittiğim Dr öyle demiştiEvet canım sen demiştin hatırlıyorum zaten bu benim sürekli gittiğim doktor değildi normalde gittiğim hastane pandemi olmuş mecbur buraya gittim.Doktor ben böyle ölçtğm dedi.
Bu bebeğin yirtabilecegi birşey değil aslında enfeksiyon olmus olabilir ama yırtık çok büyük değilse toparlarsın insallahGeçen hafta salı 1700dü şimdi yine aynı 1800 almamış 40 cm di geçen hafta çok küçük daha bekliyorum hastanede sürekli nst bağlı açılma yok bebek makat dönmüş dönerken keseyi yırtti herhalde 1 hafta da nasıl döndü şaşkınım
Ben aldım canım . Hatta yıkayıp hazır ettim bile :)Babynest alan var mı acaba ben sipariş vermek istiyorum
Park yatagin icine sunger yataklar satiliyor. Ince oluyor normal yataktanPark yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyice
Canım ben bundan aldım park yatağın içine yumuşak ve katlama izi de yoktu beğendim yani yorumlara bakarak almıştım.Park yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyice
Kasilma midir o ya benim de toplanip sertlesiyor bi yerlerde ama ben normal diye okudum. Haftaya doktora gideyim diyorum sorim bakim ne diyecek
Evet ama fazla takmadım artık burdaki arkadaşlarda da olmuş demekki ölçülebiliyor böyle.O zaman takma boşver yanlış ölçmüştür tabi gerçeği öğrenene kadar için içini yer ama takma sürekli yapılan bir hataymış benim samsunda gittiğim Dr öyle demişti
Park yatagin icine bunlar agir olur sanki ya iste bilmiyorum ben de nasil bir sey olmali. Sag ol canim arastirayim iyice
Canım ben bugün söyledim doktora dedim bi yerde toplanıyor sanki etimi ittiriyor diye ama normal dedi Bişey demedi.Kasilma midir o ya benim de toplanip sertlesiyor bi yerlerde ama ben normal diye okudum. Haftaya doktora gideyim diyorum sorim bakim ne diyecek
Geliyor devamlı istemsiz hemşireyle konuştum 3 4 gün belki durur dedi Bişey olmaz dedi hayırlısı artık allahtan gelen hayırda şerde ondadır ama sizlere yalvarıyom verilen ilaçları için bebek döndü diye ihmal etmeyin tekrar dönüyorlar dikkat edin uzanın bırakın işleri bide çantanız hazır olsunBu bebeğin yirtabilecegi birşey değil aslında enfeksiyon olmus olabilir ama yırtık çok büyük değilse toparlarsın insallah
Allah yardımcın olsun canım ,bugun dr a guttım ben de,bebek donmusmu dedim,kafası asagıda evet ama bu dogcak demek degıl,doguma kadar daha kac defa doner gerı doner ohooo dedi . Sen ilaclarını mı bırakmıstın canım ?Geliyor devamlı istemsiz hemşireyle konuştum 3 4 gün belki durur dedi Bişey olmaz dedi hayırlısı artık allahtan gelen hayırda şerde ondadır ama sizlere yalvarıyom verilen ilaçları için bebek döndü diye ihmal etmeyin tekrar dönüyorlar dikkat edin uzanın bırakın işleri bide çantanız hazır olsunallah hepimizin yardımcısı olsun
Progestan verdi bide magnezyum çocuğa bişey olur diye içmedimAllah yardımcın olsun canım ,bugun dr a guttım ben de,bebek donmusmu dedim,kafası asagıda evet ama bu dogcak demek degıl,doguma kadar daha kac defa doner gerı doner ohooo dedi . Sen ilaclarını mı bırakmıstın canım ?
Sırt agrısını bugun dr a ben de dordum Çok aşırı agrırsa parol al ,yıne de gecmesse kardıyolojıye git dediKızlar bu sabahtan beri sırtım çok ağrıyor duramıyorum arada geçti ama tekrarladı ne iyi gelir bilen var mı ?
Yani sabah ağırdı geçti masajla falan şimdi yine ağırıyor yarın da bi kontrol edim o zaman doktoru arayım.. kardiyolojiye gidecek kadar önemli demekSırt agrısını bugun dr a ben de dordum Çok aşırı agrırsa parol al ,yıne de gecmesse kardıyolojıye git dedi
Visco almissin canim sunger mi visco mu iyi bilemedim ben de canim. Araatirip oyle alcam cok sag olCanım ben bundan aldım park yatağın içine yumuşak ve katlama izi de yoktu beğendim yani yorumlara bakarak almıştım.
Holmer Kids Çift Yönlü Sıvı Geçirmez Visco Oyun Parkı Yatağı Fiyatı
Holmer Kids Çift Yönlü Sıvı Geçirmez Visco Oyun Parkı Yatağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Park yatagimi trendyolda indirime inmis alcam. Almisken yatagini da getirteyim dedim. Daha almadim yanipark yatağı nerden aldın? Aldığın yerde ona uygun vardı. Ben jokerden almıştım aldığım modele uygun bir yatak aldım.
Bende ev süpürdukten sonra cok ağrıyor doktorda spor yapmaya calis hareket et hareketsizlikten olur demiştiKızlar bu sabahtan beri sırtım çok ağrıyor duramıyorum arada geçti ama tekrarladı ne iyi gelir bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?