- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Bizde bundan aldık. Çokta araştırdı eşim sağ olsun sever en ince ayrıntısına bakmaya. Visco ya karar kaldık.Visco almissin canim sunger mi visco mu iyi bilemedim ben de canim. Araatirip oyle alcam cok sag ol
Nerden aldın acabaBen aldım canım . Hatta yıkayıp hazır ettim bile :)
Internetten modastra diye bir firmanın ürünü.Nerden aldın acaba
Güle güle kullan canımInternetten modastra diye bir firmanın ürünü.
Canim benimde sen gibi oluyor ara ara. Normal diye düşünüyorum. Mesela oturup kalkınca temizlik yapınca cok oluyor carpintim. Bebekten diye tahmin ediyorum bende. Doktoruma sordum kadin dogum kardiyolojiye git dedi. Dahiliyeye sordum kansizlik yapabilir demisti.Kızlar merhaba. Size birkaç sorum olacak. Benim yemeklerden sonra çarpıntım ve bayılcam hissim nefes darlığım oluyor bunu yaşıyan var mı? 2.si artık hafif hafif kasılmalar oluyor yani sertleşme hafif ağrıda oluyor fakat bunu yaşadıktan sonra bir el büyüklüğünde iç çamaşırımı geçen pijamaya ulaşan bir ıslaklık oluyor bu hafta ikidir oluyor herşeyi değiştiriyorum. Bunu yaşıyan var mı? İdrar mı kaçırıyorum yoksa su mu bilemiyorum biraz endişeleniyorum.
Canim ilk dogumun normal dogummuydu. Ben normal dogum yapamam diye dusunuyorum. O anda insan panik olurmu yada ters giden birsey olurmu cok korkuyorum ondan dolayi. O yüzden sezeryan diye düşünüyorm bakalım.Benim suyum yaklaşık 7 hafta kadar sızıntı seklinde geldi, bebeğin suyunun azalması bebek icin iyi birşey değil aslında ama tam bitmediği sürece idare edebiliyor. Bebek kendiside su üretiyor, bol su icip dinlenmek gerekiyor. Doğum hic sıkıntılı olmadi kolaydı hatta. Önemli olan suan gercekten sızıntı var mi yok mu onu anlamak ve ona gore önce bebek icin ciger geliştirici iğne gerekir ama bu su idrarda olabilir.
Benim de oluyor canim o.durum. Agri ve baski cok.oluyor ayaga kalkarken uzanirken yatakta dönerken oluyor.hepKızlar bişey soracağım . Son günlerde ayağa kalkarken falan vajinamda baya baskı ve ağrı hissediyorum. Sizde de oluyor mu ? Gece uykuda dönerken de oluyor
Canim Inşallah sagliklisinizdir ikinizde. Rabbim korusun saglikla kucağına alirsin umarim.Kızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler
Ne kadar dursa okadar iyi bebisin gelişimi icinBaşka doktorla görüştüler ertelediler durduğu yere kadar dedi bebek iyi demiş
Bende park yatak alicam canim. Icinee yataklari oluyor zaten diye ben ekstradan birsey yaptırmicam bi reflu yatagi alirim diyorum birde nevresim takimi alirimPark yatagin icine koyacagim yatak canim
Bende korka.korka gidiyorum hastahane. Genetik diye biliyorum canim.bende. Bizim akrabalarda da var cocuklarinda kafasi büyük korkmana gerek yok canim genetik ouyor oyle. Sag saglim kucagina alirsin insallahYa iyi bari bende biraz kafama takmaya başladım aslında babasının da öyle büyük falan değil ama doktor da genetik olabilir dedi birde doğduktan sonra anlaşılır dedi ne olduğu korkuttu beni biraz zaten hastaneye zar zor korka korka gittim.
Gerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.Bende korka.korka gidiyorum hastahane. Genetik diye biliyorum canim.bende. Bizim akrabalarda da var cocuklarinda kafasi büyük korkmana gerek yok canim genetik ouyor oyle. Sag saglim kucagina alirsin insallah
Çok sagol canim insallah. Suan icin hersey yolunda hamdolsun.Allah yardımcın olsun. İnşallah güzelce toparlar kendini. Benim arkadaşım erken doğurdu ve 1200 gr. Bakım aşamasında bizzat yardımcı olmuştum. Sen rahat ve güçlü durmaya çalış. İnşallah çok güzel olucak herşey
Amin insallah canim.Yeni gördüm rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin şuan durumun nasıl
Allahım minik meleği ailesine evine sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin
Suan iyi gidiyor, bi problemi yok. Emme yutma refleksi gelisip haftasini ta.amlamasi gerekiyor.Yeni gördüm canım son durum ne bilmi
Canım Allah’ın duası olsun sağsağlim evinize gidersiniz inşallah şuan durumunuz nasıl peki
Canim Inşallah sagliklisinizdir ikinizde. Rabbim korusun saglikla kucağına alirsin umarim.
Arkadaşım yeni gördüm allah sana bagialasın yavrunu inşallah aynı şeyleri bende yaşıyorum çok korkuyorum burdaki arkadaşlarda etkilendi hakka girdiysem helal edin nolur özel den mesaj attım bakabilirmisinMerhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...
Allah razi olsun canimm...Oyyy çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün zeynebin dualarım sizinlr
Amin, Allah razi olsun. Cok sukur solunumu guxel❤Rabbim Zeynep ini sağ salim alıp eve çıkmayı nasip etsinciğer geliştirici yaptılarsa inşallah daha hızlı toparlar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?