2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim benimde sen gibi oluyor ara ara. Normal diye düşünüyorum. Mesela oturup kalkınca temizlik yapınca cok oluyor carpintim. Bebekten diye tahmin ediyorum bende. Doktoruma sordum kadin dogum kardiyolojiye git dedi. Dahiliyeye sordum kansizlik yapabilir demisti.

Canim ilk dogumun normal dogummuydu. Ben normal dogum yapamam diye dusunuyorum. O anda insan panik olurmu yada ters giden birsey olurmu cok korkuyorum ondan dolayi. O yüzden sezeryan diye düşünüyorm bakalım.

Bende korka.korka gidiyorum hastahane. Genetik diye biliyorum canim.bende. Bizim akrabalarda da var cocuklarinda kafasi büyük korkmana gerek yok canim genetik ouyor oyle. Sag saglim kucagina alirsin insallah

Bende korka.korka gidiyorum hastahane. Genetik diye biliyorum canim.bende. Bizim akrabalarda da var cocuklarinda kafasi büyük korkmana gerek yok canim genetik ouyor oyle. Sag saglim kucagina alirsin insallah
Gerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.

Çok sagol canim insallah. Suan icin hersey yolunda hamdolsun.

Arkadaşım yeni gördüm allah sana bagialasın yavrunu inşallah aynı şeyleri bende yaşıyorum çok korkuyorum burdaki arkadaşlarda etkilendi hakka girdiysem helal edin nolur özel den mesaj attım bakabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…