2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende park yatak alicam canim. Icinee yataklari oluyor zaten diye ben ekstradan birsey yaptırmicam bi reflu yatagi alirim diyorum birde nevresim takimi alirim
Icindekiler tam yatak degil canim bence. Incecik kat izleri olan sunger bir yapi gibi. Belki senin baktigin park yatak oyledir ben alcam mecburen

Amin inşallah, ben zaten biliyosun riskli gebeyim, ilaçlarımı icip yatıyorum sadece. Inşallah bebiş bi kac gunde olsa toparlar, sen canını sıkma herşey güzel olucak elbet, belki zor bir surec olucak ama, daha sonra her seyi unutucaksin bile

Canim ilk dogumun normal dogummuydu. Ben normal dogum yapamam diye dusunuyorum. O anda insan panik olurmu yada ters giden birsey olurmu cok korkuyorum ondan dolayi. O yüzden sezeryan diye düşünüyorm bakalım.
Evet ilki normaldi, çok gerekmedikce sezeryan düşünmüyorum. Doğum olduğu an rahatlamaya başlıyorsun çünkü, sonrasında toparlanmak çok kolay, ben hep şey düşünürdüm, herkes yapıyor ben niye yapamayım:) zaten hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı 3 saat sonra doğdu, kolay oldu :)

Progestan verdi bide magnezyum çocuğa bişey olur diye içmedim
Ben ikisinide kullanıyorum doktorlar bunları özellikle veriyorlar, erken doğum olmasin diye, geciktirici etkileri var, diğer arkadaşlarda eğer riskleri varsa mutlaka kullansınlar. Magnezyumu zaten şuan herkes kullanıyor olması lazim.

Arkadaşım yeni gördüm allah sana bagialasın yavrunu inşallah aynı şeyleri bende yaşıyorum çok korkuyorum burdaki arkadaşlarda etkilendi hakka girdiysem helal edin nolur özel den mesaj attım bakabilirmisin
Öyle şey olur mu, iyiki yazıyorsun, hem sen rahatlıyorsun, hemde biz sizi merak ediyoruz, hem.dua ediyoruz. Canin sıkıldıkça yaz mutlaka

Gerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.
Benim yengeme demis hatta yengem normal dogum yapti kafasi büyük braz diye zorlanmis ama normal.dogurmus yani. Sen icini ferah tut eminim ki rabbim yardimcimiz olur

Haklisin canim Rabbim.yardimcimiz olsun ne diyeyim ınslalah sag salim alırız kucagimiza bebislerimiz saglikli olsunda Rabbim.yardim eder bir şekilde.

suyum gidiyor devamlı sadece Antibiyotik tedavisi yapıyolar hemşire 3 güne alınır durmaz dedi
Umarim saglikli olurda bebişin uzme kendini benim arkadasimda bu haftalarda dogum yaptı masallah bebisi okadar sağlıkli ki simdi hic korkma stres yapma sen bebişin de etkilenmesin. Zaten doktorlar elinden geleni yapiyolar icini ferah tut

Bana vermedi Dr ayaklarıma çok kramp giriyor 1 ay önce çok karnım ağrıyor diye gittim bişey olmaz dedi ve vermedi aslında verseydi iyi olurdu

Y Yazgele ve Terzi61 ikinizinde Üçüncü gebeligiymis ya bı de ben varım galiba üçüncüye bebeğimin çantasını bı an önce hazirlasam iyi olacak galiba üçüncüler erken mi oluyor acaba . Sağlıkla kavusalim inşallah

Moralini yüksek tut canım . 500 600 Gr doğan bebekler yaşıyor hiç üzme kendini belki biraz kuvözde kalır ama Allah korusun büyük sikintilar olmicak ben inanıyorum

Baby nest nesen gerekli canim ben almicam ama bilmiyorum alsammi reflu yatagi alicam baby nest yatagina benziyor
Ben refleks de aldım. Eylüle kadar evime gidemeyeceğim annemde kayınvalidem de kalacağım onu yatak gibi kullanırım diye düşünüyorum yoksa alınmasa da olur yani.

Bana vermedi Dr ayaklarıma çok kramp giriyor 1 ay önce çok karnım ağrıyor diye gittim bişey olmaz dedi ve vermedi aslında verseydi iyi olurdu
Bu benim 3.gebeligim ve ilk ıkisinde hep düşük tehlikem vardı, su erken geldi. Ilk gebeligimde erken ama sağlıklı dogum oldu, 2.gebeligimde ise dusuk oldu. Şimdide riskli gebe kategorisindeyim. Hepsinde gebelik basından beri progestan kullandım, riski olmayanlara vermiyorlar genelde. Magnezyum ise genelde tum gebelere veriyorlar, ağrı ve kasılmaları rahatlatiyor. En son gittigim doktor doğumu da geciktirir dedi. Her akşam içiyorum mutlaka. Doktorundan talep edebilirsin ama suan elinde yoksa ablam 2 maden suyu içilebilir demişti ve badem muz yemekte yine iyi gelir dedi

Gerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.
Yengemin kardeşine de de bebeğin kafası küçük engelli doğar aldırın demişler, kiz kabuk etmemiş baska doktora gitmişler, doktor bakmış babası normal annesi minyon bir tıp, kafaları zaten buyuk değilmiş anne ve babanın, doktor demişki bebek size çekmiş zaten siz iri insanlar değilsiniz ki. Sonra doğdu tabi hiç bir sorunu yok. Şuan 13 yaşında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…