Yok canim. Ilki 38.haftada ikincisi 41. Haftama girmistim.Öncekı dogumların da mı erken dogum du canım
Icindekiler tam yatak degil canim bence. Incecik kat izleri olan sunger bir yapi gibi. Belki senin baktigin park yatak oyledir ben alcam mecburenBende park yatak alicam canim. Icinee yataklari oluyor zaten diye ben ekstradan birsey yaptırmicam bi reflu yatagi alirim diyorum birde nevresim takimi alirim
Amin inşallah, ben zaten biliyosun riskli gebeyim, ilaçlarımı icip yatıyorum sadece. Inşallah bebiş bi kac gunde olsa toparlar, sen canını sıkma herşey güzel olucak elbet, belki zor bir surec olucak ama, daha sonra her seyi unutucaksin bileGeliyor devamlı istemsiz hemşireyle konuştum 3 4 gün belki durur dedi Bişey olmaz dedi hayırlısı artık allahtan gelen hayırda şerde ondadır ama sizlere yalvarıyom verilen ilaçları için bebek döndü diye ihmal etmeyin tekrar dönüyorlar dikkat edin uzanın bırakın işleri bide çantanız hazır olsunallah hepimizin yardımcısı olsun
Evet ilki normaldi, çok gerekmedikce sezeryan düşünmüyorum. Doğum olduğu an rahatlamaya başlıyorsun çünkü, sonrasında toparlanmak çok kolay, ben hep şey düşünürdüm, herkes yapıyor ben niye yapamayım:) zaten hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı 3 saat sonra doğdu, kolay oldu :)Canim ilk dogumun normal dogummuydu. Ben normal dogum yapamam diye dusunuyorum. O anda insan panik olurmu yada ters giden birsey olurmu cok korkuyorum ondan dolayi. O yüzden sezeryan diye düşünüyorm bakalım.
Ben ikisinide kullanıyorum doktorlar bunları özellikle veriyorlar, erken doğum olmasin diye, geciktirici etkileri var, diğer arkadaşlarda eğer riskleri varsa mutlaka kullansınlar. Magnezyumu zaten şuan herkes kullanıyor olması lazim.Progestan verdi bide magnezyum çocuğa bişey olur diye içmedim
Rabbim tez zamnda kavustursun insallah canım eminim.cok zor bi durumdur ama saglikli olmasina cok sevindim rabbim dahada iyi etsin insallahAllah razi olsun canimm...
Öyle şey olur mu, iyiki yazıyorsun, hem sen rahatlıyorsun, hemde biz sizi merak ediyoruz, hem.dua ediyoruz. Canin sıkıldıkça yaz mutlakaArkadaşım yeni gördüm allah sana bagialasın yavrunu inşallah aynı şeyleri bende yaşıyorum çok korkuyorum burdaki arkadaşlarda etkilendi hakka girdiysem helal edin nolur özel den mesaj attım bakabilirmisin
Baby nest nesen gerekli canim ben almicam ama bilmiyorum alsammi reflu yatagi alicam baby nest yatagina benziyorBabynest alan var mı acaba ben sipariş vermek istiyorum
Magnezyum kullaniyomusun benimde cok agriyor esime masaj yaptiriyorum sirtima bazen. Magnezyum ilacini icince rahatliyorumKızlar bu sabahtan beri sırtım çok ağrıyor duramıyorum arada geçti ama tekrarladı ne iyi gelir bilen var mı ?
Benim yengeme demis hatta yengem normal dogum yapti kafasi büyük braz diye zorlanmis ama normal.dogurmus yani. Sen icini ferah tut eminim ki rabbim yardimcimiz olurGerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.
Haklisin canim Rabbim.yardimcimiz olsun ne diyeyim ınslalah sag salim alırız kucagimiza bebislerimiz saglikli olsunda Rabbim.yardim eder bir şekilde.Evet ilki normaldi, çok gerekmedikce sezeryan düşünmüyorum. Doğum olduğu an rahatlamaya başlıyorsun çünkü, sonrasında toparlanmak çok kolay, ben hep şey düşünürdüm, herkes yapıyor ben niye yapamayım:) zaten hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı 3 saat sonra doğdu, kolay oldu :)
Benimde aklimda bulunsun ozaman bulursam ona gore bende alayimIcindekiler tam yatak degil canim bence. Incecik kat izleri olan sunger bir yapi gibi. Belki senin baktigin park yatak oyledir ben alcam mecburen
Umarim saglikli olurda bebişin uzme kendini benim arkadasimda bu haftalarda dogum yaptı masallah bebisi okadar sağlıkli ki simdi hic korkma stres yapma sen bebişin de etkilenmesin. Zaten doktorlar elinden geleni yapiyolar icini ferah tutsuyum gidiyor devamlı sadece Antibiyotik tedavisi yapıyolar hemşire 3 güne alınır durmaz dedi
Bana vermedi Dr ayaklarıma çok kramp giriyor 1 ay önce çok karnım ağrıyor diye gittim bişey olmaz dedi ve vermedi aslında verseydi iyi olurduBen ikisinide kullanıyorum doktorlar bunları özellikle veriyorlar, erken doğum olmasin diye, geciktirici etkileri var, diğer arkadaşlarda eğer riskleri varsa mutlaka kullansınlar. Magnezyumu zaten şuan herkes kullanıyor olması lazim.
Moralini yüksek tut canım . 500 600 Gr doğan bebekler yaşıyor hiç üzme kendini belki biraz kuvözde kalır ama Allah korusun büyük sikintilar olmicak ben inanıyorumGeçen hafta salı 1700dü şimdi yine aynı 1800 almamış 40 cm di geçen hafta çok küçük daha bekliyorum hastanede sürekli nst bağlı açılma yok bebek makat dönmüş dönerken keseyi yırtti herhalde 1 hafta da nasıl döndü şaşkınım
Amin cümlemizinHaklisin canim Rabbim.yardimcimiz olsun ne diyeyim ınslalah sag salim alırız kucagimiza bebislerimiz saglikli olsunda Rabbim.yardim eder bir şekilde.
Ben refleks de aldım. Eylüle kadar evime gidemeyeceğim annemde kayınvalidem de kalacağım onu yatak gibi kullanırım diye düşünüyorum yoksa alınmasa da olur yani.Baby nest nesen gerekli canim ben almicam ama bilmiyorum alsammi reflu yatagi alicam baby nest yatagina benziyor
Bu benim 3.gebeligim ve ilk ıkisinde hep düşük tehlikem vardı, su erken geldi. Ilk gebeligimde erken ama sağlıklı dogum oldu, 2.gebeligimde ise dusuk oldu. Şimdide riskli gebe kategorisindeyim. Hepsinde gebelik basından beri progestan kullandım, riski olmayanlara vermiyorlar genelde. Magnezyum ise genelde tum gebelere veriyorlar, ağrı ve kasılmaları rahatlatiyor. En son gittigim doktor doğumu da geciktirir dedi. Her akşam içiyorum mutlaka. Doktorundan talep edebilirsin ama suan elinde yoksa ablam 2 maden suyu içilebilir demişti ve badem muz yemekte yine iyi gelir dediBana vermedi Dr ayaklarıma çok kramp giriyor 1 ay önce çok karnım ağrıyor diye gittim bişey olmaz dedi ve vermedi aslında verseydi iyi olurdu
Yengemin kardeşine de de bebeğin kafası küçük engelli doğar aldırın demişler, kiz kabuk etmemiş baska doktora gitmişler, doktor bakmış babası normal annesi minyon bir tıp, kafaları zaten buyuk değilmiş anne ve babanın, doktor demişki bebek size çekmiş zaten siz iri insanlar değilsiniz ki. Sonra doğdu tabi hiç bir sorunu yok. Şuan 13 yaşında:)Gerçekten çok zor canım ya gitsem olmuyor gitmesen olmuyor.Nasıl büyük yani canım onlara da mı demişler hamileyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?