- 30 Nisan 2018
- 2.159
- 3.043
- 133
Bende gece 4 gibi 1 kere idrara kalkiyorum ama seninki gibi yarim saatte bir degil bana cok normal gelmedi bu kadar sık idrarar çıkman fazla su ucmek agiz kurulugu sık idrarda şekeri gostteriyorKızlar sizede oluyor mu sabahlari agzim kuru uyanıyorum günde 1.5 litre 2 arası su içiyorum öyle keyfi değil susuyorum ama gece dahil çok sık tuvalete çıkıyorum. Mesela yarim saat bile sürmüyor tuvalete cikma sikligim seker desem dikkat ediyorum diyet uyguladgim gün bile aynı idrar yolu enfeksiyonu için 3 kez antibiyotik kullandım ama hiç bir faydasını gormedim. Ne yapcagimi şaşırdım resmen gece uykum yok hamilelige bağlı bebek idrar yoluna baskı yapıyor ondan mi acaba?
Şeker yükleme yaptırdık ama bu benim neredeyse hamileligimin en başından beri var surekli enfeksiyon çıkıyor 3 kez antibiyotik aldım yine aynı yine ayniBende gece 4 gibi 1 kere idrara kalkiyorum ama seninki gibi yarim saatte bir degil bana cok normal gelmedi bu kadar sık idrarar çıkman fazla su ucmek agiz kurulugu sık idrarda şekeri gostteriyordoktorunu haberdar et bu durumdan canım
Bende aynıyım ya. Şeker problemim yok şükür. Tam uykuya dalıcam sanki bütün Gün tutmuşum gibi tuvalete çıkıyorum. Bazen çok güldüğümde kaçırıyorum bile. Sanırım baskıdan oluyo.Kızlar sizede oluyor mu sabahlari agzim kuru uyanıyorum günde 1.5 litre 2 arası su içiyorum öyle keyfi değil susuyorum ama gece dahil çok sık tuvalete çıkıyorum. Mesela yarim saat bile sürmüyor tuvalete cikma sikligim seker desem dikkat ediyorum diyet uyguladgim gün bile aynı idrar yolu enfeksiyonu için 3 kez antibiyotik kullandım ama hiç bir faydasını gormedim. Ne yapcagimi şaşırdım resmen gece uykum yok hamilelige bağlı bebek idrar yoluna baskı yapıyor ondan mi acaba?
Ağız kuruma gibi bi sorunum yok ama onu belirtiyim.Kızlar sizede oluyor mu sabahlari agzim kuru uyanıyorum günde 1.5 litre 2 arası su içiyorum öyle keyfi değil susuyorum ama gece dahil çok sık tuvalete çıkıyorum. Mesela yarim saat bile sürmüyor tuvalete cikma sikligim seker desem dikkat ediyorum diyet uyguladgim gün bile aynı idrar yolu enfeksiyonu için 3 kez antibiyotik kullandım ama hiç bir faydasını gormedim. Ne yapcagimi şaşırdım resmen gece uykum yok hamilelige bağlı bebek idrar yoluna baskı yapıyor ondan mi acaba?
Canım agiz kurulugum sadece sabah oluyor bende şeye bağlıyorum çok idrara çıktığım için belki yeterli su alamıyorum ben bekarkende kışın böyle oluyordum ama geçiyordu hamilelikte ise nerdeyse en başından beri bitmedi hamileligimde ilk zamanlardaki bulantı kusma tiksinme mide yanması yaşadım onun dışında hiç bi zorluk yaşamadım sadece beni yoran bu idrar artık yani bıktım gece 4 5 kez kalkıyorumBende aynıyım ya. Şeker problemim yok şükür. Tam uykuya dalıcam sanki bütün Gün tutmuşum gibi tuvalete çıkıyorum. Bazen çok güldüğümde kaçırıyorum bile. Sanırım baskıdan oluyo.
Bencede hazırlanması gerek annem geldi 20 saatlik yoldan sağolsun herşeyi hazırlıyor yavaş yavaş bebegin kıyafetleri yıkandı rabbim nasip ederse giyer
Giyer inş saglıkla annesiBencede hazırlanması gerek annem geldi 20 saatlik yoldan sağolsun herşeyi hazırlıyor yavaş yavaş bebegin kıyafetleri yıkandı rabbim nasip ederse giyer
Merhaba benimde aynı şekilde boğaz ağız kuruluğu oluyor senden bir tık fazla gece de uyanıp sürekli su içiyorum. Yarım saate bir olmasada gece 3 defa tuvalete kalkıyorum. Ve malesef bende de idrar kaçırma oldu bir kaç defa hapşurmada. Gece yatmaya yakın meyve falan diyorsan yeme demişlerdi bana yemiyorum ama hala aynı. Ben süreçle alakalı olduğunu düşüyorum çünkü benimde bir şeker problemim yok. Su içmeye devam bazen az mı içsem su tuvalete gitmemek için desemde bebeğin suyu tehlikeye girmesin diye bol bbol içiyorumKızlar sizede oluyor mu sabahlari agzim kuru uyanıyorum günde 1.5 litre 2 arası su içiyorum öyle keyfi değil susuyorum ama gece dahil çok sık tuvalete çıkıyorum. Mesela yarim saat bile sürmüyor tuvalete cikma sikligim seker desem dikkat ediyorum diyet uyguladgim gün bile aynı idrar yolu enfeksiyonu için 3 kez antibiyotik kullandım ama hiç bir faydasını gormedim. Ne yapcagimi şaşırdım resmen gece uykum yok hamilelige bağlı bebek idrar yoluna baskı yapıyor ondan mi acaba?
Yok hayır kullanmıyorum dün ilk defa 1 saat falan sürdü nerdeyse ağrısı, masaj yaptırdım bende yan yattım geçti inşallah bugun ağırmaz gerçekten insan dayanamıyor.Magnezyum kullaniyomusun benimde cok agriyor esime masaj yaptiriyorum sirtima bazen. Magnezyum ilacini icince rahatliyorum
Hangi siteden aldın canımArkadaşlar kim sormuştu geceligim geldi gayet güzel Eki Görüntüle 2619211
Benim 1-2 ay önce sabah uyanırken parmaklarım kasılıyodu ağrıdan kapatamıyodum sadece sabahları oluyodu sonra geçiyordu doktora dedim bişe olmaz dedi ve hala devam ediyor hatta dün sırt ağrım oldu bi saat kadar nerdeyse ve göğsümün altıda ağırıyor hafif sanırım kaburgalar , bunlar için magnezyum mu içmem lazım doktor bişey dememişti o zaman bende daha sormadım hiç magnezyum içmedim . Siz tecrübelisiniz dşye size soruyorumBu benim 3.gebeligim ve ilk ıkisinde hep düşük tehlikem vardı, su erken geldi. Ilk gebeligimde erken ama sağlıklı dogum oldu, 2.gebeligimde ise dusuk oldu. Şimdide riskli gebe kategorisindeyim. Hepsinde gebelik basından beri progestan kullandım, riski olmayanlara vermiyorlar genelde. Magnezyum ise genelde tum gebelere veriyorlar, ağrı ve kasılmaları rahatlatiyor. En son gittigim doktor doğumu da geciktirir dedi. Her akşam içiyorum mutlaka. Doktorundan talep edebilirsin ama suan elinde yoksa ablam 2 maden suyu içilebilir demişti ve badem muz yemekte yine iyi gelir dedi
Aslında riskli gebe grubuna bende giriyorum canım bende ilk 35 haftalık doğum yaptım ikinci 9 haftalık kalbi durdu 3 gebeliğim yani ikinci çocuğum kızım 30. Haftadan itibaren her hafta serum yedim nst de hep sancı çıkıyordu 38 de doğdu şükür sonra 4. Gebeliğim yine malesef 8. Hafta da kalbi durdu şimdi 5. Gebelik ama 3 çocuğum nasipse yine tedirginim bişey olur diye pıhtılaşma biraz yüksek aynı zaman da kan uyuşmazlığı var onu kontrol ettiriyorum iki ayda bir bı de biliyorsunuz bebeğimde iki tane kist vardı çok stresliydi o dönem hergun iğne kullanıyorum aspirin ama sanki bunda herşey yolunda gidecek gibi geliyordu hep sadece artık daha dikkatliyim tüm ucunculeri duyunca .Bu benim 3.gebeligim ve ilk ıkisinde hep düşük tehlikem vardı, su erken geldi. Ilk gebeligimde erken ama sağlıklı dogum oldu, 2.gebeligimde ise dusuk oldu. Şimdide riskli gebe kategorisindeyim. Hepsinde gebelik basından beri progestan kullandım, riski olmayanlara vermiyorlar genelde. Magnezyum ise genelde tum gebelere veriyorlar, ağrı ve kasılmaları rahatlatiyor. En son gittigim doktor doğumu da geciktirir dedi. Her akşam içiyorum mutlaka. Doktorundan talep edebilirsin ama suan elinde yoksa ablam 2 maden suyu içilebilir demişti ve badem muz yemekte yine iyi gelir dedi
Hangi siteden aldın canım
Magnezyum bildigim kadariyla genel olarak ağrılara ve kasılmalara iyi geliyor, 2.gebeligimde cok agrım vardı doktor o zaman gunde 2 defa vermişti magnezyum hatta. Şuan ama 1 tane yetiyor. Sirt ve bel ağrısı artık bu zamanlardan sonra çok sık yaşanan ağrılar, saniyorum onlara da iyi gelir çünkü bazı bas ağrılarınada iyi geliyordu :)Benim 1-2 ay önce sabah uyanırken parmaklarım kasılıyodu ağrıdan kapatamıyodum sadece sabahları oluyodu sonra geçiyordu doktora dedim bişe olmaz dedi ve hala devam ediyor hatta dün sırt ağrım oldu bi saat kadar nerdeyse ve göğsümün altıda ağırıyor hafif sanırım kaburgalar , bunlar için magnezyum mu içmem lazım doktor bişey dememişti o zaman bende daha sormadım hiç magnezyum içmedim . Siz tecrübelisiniz dşye size soruyorum
Benimde ilk gebelik 35+1 de oldu, 2.gebelik 19+5te düşük oldu. Şimdi 3.gebelik inşallah iyi gider. Aslında benziyoruz az çok:) aslinda sende baya riskli gruptasin, sana vermediler mi progestanAslında riskli gebe grubuna bende giriyorum canım bende ilk 35 haftalık doğum yaptım ikinci 9 haftalık kalbi durdu 3 gebeliğim yani ikinci çocuğum kızım 30. Haftadan itibaren her hafta serum yedim nst de hep sancı çıkıyordu 38 de doğdu şükür sonra 4. Gebeliğim yine malesef 8. Hafta da kalbi durdu şimdi 5. Gebelik ama 3 çocuğum nasipse yine tedirginim bişey olur diye pıhtılaşma biraz yüksek aynı zaman da kan uyuşmazlığı var onu kontrol ettiriyorum iki ayda bir bı de biliyorsunuz bebeğimde iki tane kist vardı çok stresliydi o dönem hergun iğne kullanıyorum aspirin ama sanki bunda herşey yolunda gidecek gibi geliyordu hep sadece artık daha dikkatliyim tüm ucunculeri duyunca .Muz ve kivi duymuştum bende muzlu süt yapıp içiyorum maden suyu da ama sadesini içemiyorum belki bı dahaki gittigimde verir dr magnezyum kasılmaları engellediğine inanıyorum bende 30 dan 38 e kadar kullanmisdim kızımda biraz uzun oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?