2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar 1 aydir evdeyim aksama kadar tek basimayim. Temizlik de yapmiyorum sadece topluyorum kalanini esim yapiyor. Bu halde bile inanilmaz tembellestim yemek bile zorla yapiyorum. Istahim da cok yok. Bu surecte sizlerde de tembellik olustu mu ya
Ben kendimi o tembelliğe kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum valla zaten 24 sa yalnızım, tembelliğe kapilirsam depresyona girerim diye her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum bebisim için diye :) bugün baya temizlik yaptım mesela, yemeği yalnız da olsam özenle hazırlamaya çalışıyorum, bebegin eşyalarını her gün parça parça yıkayıp silip hazır ettim, bir de tığla battaniye oyuncak vs örüyorum boş kaldıkça. .. Hatta acaba ona özel hikaye yaratıp resimlerle kitap haline mi getirmeye çalışsam diye bile düşündüm :)

Ben mide bulantısı yapıyor diye her gün içemiyorum gün aşırı iciyorum

Benim de suyum geldi az az yatışım yapıldı. Bekliyorum. Su seviyem normal sancım 24 yani yok demekmiş. Bebek de iyi serviks yukarıda dediler. Bekliyorum öyle ben de. Durabildiği kadar duracak

En iyisini yapiyorsun canim ama ne bilim yataktan koltuga geciyorum baska bir sey yok. Gecse bu surec artik hayatimda ilk defa evde oturuyorum hep calisinca herhalde tembelligi sevdim

Benim de suyum geldi az az yatışım yapıldı. Bekliyorum. Su seviyem normal sancım 24 yani yok demekmiş. Bebek de iyi serviks yukarıda dediler. Bekliyorum öyle ben de. Durabildiği kadar duracak
Kendiliginden akiyor degil mi canim. Ben de korkuyorum akintiyla bazen hafif islaklik var acaba o mudur diye?InsaAllah duzelir canim cunku seviyen iyiymis

Kizlar 1 aydir evdeyim aksama kadar tek basimayim. Temizlik de yapmiyorum sadece topluyorum kalanini esim yapiyor. Bu halde bile inanilmaz tembellestim yemek bile zorla yapiyorum. Istahim da cok yok. Bu surecte sizlerde de tembellik olustu mu ya
Bende de oldu o tembellik baya baya artık kalkıp yemek bile yapasım yok

İnşallah çok gelmez suyun sağlıkla hayırlıs zamanda kucağına alırsın inşallah

Bu sayfadan sipariş verdim. Geldi babynest im kalitesi güzel sadece pikesinin içindeki pamuk çok az geldi bana ama diğerleri güzel

Eklentiler

• IMG_20200416_170435.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 34
Çok geçmiş olsun, iğne vurmuslarmiydi?? Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın, su az ise kendini yeniler buyuk ihtimal

Hiç yiğitlik yapamıcam. Ben bütün gün söyleniyorum. Kanaması bitti, bulan
hiç yiğitlik yapamıcam. Ben hergün söyleniyorum artık. Hamileliği hiç özlemicem galiba. Kanaması bitti, bulantısı başladı, bulantısı bitti, yanması başladı, şimdi kramplar falan derken, hareketlerim kısıtlandı. Daha da çoğaltabilirim yani. Bi de virüs muhabbetine kapandık, ben yıprandım arkadaşım. Gerçekten çok zor geçti bu dönem. Bir an önce doğurmayı ve evime dönmeyi arzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…