2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar 1 aydir evdeyim aksama kadar tek basimayim. Temizlik de yapmiyorum sadece topluyorum kalanini esim yapiyor. Bu halde bile inanilmaz tembellestim yemek bile zorla yapiyorum. Istahim da cok yok. Bu surecte sizlerde de tembellik olustu mu ya
Bende son 1 haftadır var. Sobamın kovasına kadar kendim yapıyordum, ama artık hiç bişey görmek istemiyorum. Hatta eşim kızıyodu, bizede söyle bizde yapalım diye salarım diye korkuyordum kendimi ki nihayet saldım :))

Ne de olsa artik bir omur hareketli olmak zorundayim bu yuzden tembellik yapmak batmiyor galibatadini cikarayim uzanmanin

Benim de suyum geldi az az yatışım yapıldı. Bekliyorum. Su seviyem normal sancım 24 yani yok demekmiş. Bebek de iyi serviks yukarıda dediler. Bekliyorum öyle ben de. Durabildiği kadar duracak
Akıntı seklinde mi benımde akıntı ile islaklık oluyo korkuyorum sudur diye az az ama sulu akıntı

Teşekkürler

Kızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Benim de canim suyum cokmus bide bebek kilosu ilerideymis 2000 gram sekerden supelendi .yukleme yaptirmistim normaldi halbuki

Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolur bebeğim yaşasın
Geçmiş olsun tekrardan içini ferah tut kritik dönemi atlattı ben sadece gelişimini tamamlasın diye kuvezde kalır o kadar. Arkadaşının çocuğu 500 amcamında 800 gr doğdu şimdi şükür sağlıkları iyi. Dualarımız seninle inş güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…