Umarım herşey yolundadır. Bebeğin çok iyi olucak inşallah, sende öyle.Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Bende son 1 haftadır var. Sobamın kovasına kadar kendim yapıyordum, ama artık hiç bişey görmek istemiyorum. Hatta eşim kızıyodu, bizede söyle bizde yapalım diye salarım diye korkuyordum kendimi ki nihayet saldım :))Kizlar 1 aydir evdeyim aksama kadar tek basimayim. Temizlik de yapmiyorum sadece topluyorum kalanini esim yapiyor. Bu halde bile inanilmaz tembellestim yemek bile zorla yapiyorum. Istahim da cok yok. Bu surecte sizlerde de tembellik olustu mu ya
Gule gule kullansin bebisinBu sayfadan sipariş verdim. Geldi babynest im kalitesi güzel sadece pikesinin içindeki pamuk çok az geldi bana ama diğerleri güzelmusmutlu bebekler (@musmutlubebekler) • Instagram profile
17 Followers, 3,591 Following, 15 Posts - See Instagram photos and videos from musmutlu bebekler (@musmutlubebekler)instagram.com
Ne de olsa artik bir omur hareketli olmak zorundayim bu yuzden tembellik yapmak batmiyor galibaBende son 1 haftadır var. Sobamın kovasına kadar kendim yapıyordum, ama artık hiç bişey görmek istemiyorum. Hatta eşim kızıyodu, bizede söyle bizde yapalım diye salarım diye korkuyordum kendimi ki nihayet saldım :))
Aynennn öyle arkadaşım. Bu kadarını hakettikkNe de olsa artik bir omur hareketli olmak zorundayim bu yuzden tembellik yapmak batmiyor galibatadini cikarayim uzanmanin
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsunGule gule kullansin bebisin
Akıntı seklinde mi benımde akıntı ile islaklık oluyo korkuyorum sudur diye az az ama sulu akıntıBenim de suyum geldi az az yatışım yapıldı. Bekliyorum. Su seviyem normal sancım 24 yani yok demekmiş. Bebek de iyi serviks yukarıda dediler. Bekliyorum öyle ben de. Durabildiği kadar duracak
Rabbim sana bagıslasın inş hayırlı haberlerleSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Rabbim sizi korusun beveğini sana bağışlasınSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Akıntı hala devam.ediyor mu azaldı mi? Bende ilk gun hastanede yatmıştım, sonra evde yattım hepŞimdi ilk dozu vurdular. 12 saat sonra 2. Vuralacak
Benim de oyle ya akintinin etrafi islakmis gibi oluyor. InsaAllah su degildir haftaya gidecegim doktora bakalim ne dicekAkıntı seklinde mi benımde akıntı ile islaklık oluyo korkuyorum sudur diye az az ama sulu akıntı
Doktor aşağıdan muayene etti ama tutamadan geliyor şu an çok gelmiyor 1 damla falan ama aşağıdan muayene sonrası kanlı akıntım varÇok mu geldi ? Su olduğunu test yaparak mi anladılar canım ?
TeşekkürlerMagnezyum bildigim kadariyla genel olarak ağrılara ve kasılmalara iyi geliyor, 2.gebeligimde cok agrım vardı doktor o zaman gunde 2 defa vermişti magnezyum hatta. Şuan ama 1 tane yetiyor. Sirt ve bel ağrısı artık bu zamanlardan sonra çok sık yaşanan ağrılar, saniyorum onlara da iyi gelir çünkü bazı bas ağrılarınada iyi geliyordu :)
Azaldı ama devam ediyor. Su gibi değil normal akıntım var içinde pembelik var. Ama aşağıdan hem örnek verdim hem açıklık kontrolü yaptırdımAkıntı hala devam.ediyor mu azaldı mi? Bende ilk gun hastanede yatmıştım, sonra evde yattım hep
Hayır şeffaf su canım ama akıntı geliyor gibi hissediyorsunAkıntı seklinde mi benımde akıntı ile islaklık oluyo korkuyorum sudur diye az az ama sulu akıntı
Rabbim sifa versin saglıkla atlatalım su günleri inşHayır şeffaf su canım ama akıntı geliyor gibi hissediyorsun
Geçmiş olsun canım. Allah seni ve bebeğini korusun.Doktor aşağıdan muayene etti ama tutamadan geliyor şu an çok gelmiyor 1 damla falan ama aşağıdan muayene sonrası kanlı akıntım var
Benim de canim suyum cokmus bide bebek kilosu ilerideymis 2000 gram sekerden supelendi .yukleme yaptirmistim normaldi halbukiKızlar bugün kontrole gittim gerçekten insan çok tedirgin oluyor herşey iyi ama kafası büyük dedi böyle denen oldu mu ya şuan 31+4 haftalık ama kafası 34+0 çıktı kilosu da 1910 grm dedi.
Geçmiş olsun tekrardan içini ferah tut kritik dönemi atlattı ben sadece gelişimini tamamlasın diye kuvezde kalır o kadar. Arkadaşının çocuğu 500 amcamında 800 gr doğdu şimdi şükür sağlıkları iyi. Dualarımız seninle inş güzel haberler verirsin bizeSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?