Protestan hiç kullanmadım bu gebeligimde hiç bir Dr vermedi magnezyumu iki hafta sonra gidince istemeyi düşünüyorum zorliyim da maden suyu içeyim bari gidene kadar . Ya benim boğazım hiç durmuyor hep açım ya sizlerde de böyle mi hep tatlı pasta kurabiye çikolata istiyorumBenimde ilk gebelik 35+1 de oldu, 2.gebelik 19+5te düşük oldu. Şimdi 3.gebelik inşallah iyi gider. Aslında benziyoruz az çok:) aslinda sende baya riskli gruptasin, sana vermediler mi progestancok ilginç, sen yinede magnezyum iste ne olur ne olmaz, şimdiye kadar geldik sağ-salim inşallah daha da ilerler :) bende sade içemiyordum ama içtikçe alıştım sende dene mutlaka
Geçmiş olsun canım sağlıcakla al kucağına durabildigi kadar dayansın bebişinBenim de suyum geldi az az yatışım yapıldı. Bekliyorum. Su seviyem normal sancım 24 yani yok demekmiş. Bebek de iyi serviks yukarıda dediler. Bekliyorum öyle ben de. Durabildiği kadar duracak
Benimde 28 haftada suyum gelmeye başladı 29.haftada bi kere pembeli alıntı geldi. Doktor dogum baslamis olabilir hemen geldi dedi, muayene etti filan açıklık yoktu çok sukur, insallah seninkide açık degildir, daha idare edersinAzaldı ama devam ediyor. Su gibi değil normal akıntım var içinde pembelik var. Ama aşağıdan hem örnek verdim hem açıklık kontrolü yaptırdım
Ben o kadar cok değil ama günde 1 kere filan çikolata yada tatlı bir şey istiyor canim, 2 hafta öncesinde 9 kilo almıştım, şimdi ne kadardir bilmiyorumProtestan hiç kullanmadım bu gebeligimde hiç bir Dr vermedi magnezyumu iki hafta sonra gidince istemeyi düşünüyorum zorliyim da maden suyu içeyim bari gidene kadar . Ya benim boğazım hiç durmuyor hep açım ya sizlerde de böyle mi hep tatlı pasta kurabiye çikolata istiyorum
ben ilk gebeligimde tuttum hepsini ama.ozaman 6 aylik gebeydim. suan biraz gebeligin sonuna denk geldi zorlanirmiyiz tutarken denemek gerekir. ama bebege herhangi bir zarari olmadi hatta hic zorlanmadim bile ben ilk gebeligimdeKızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
Seninde mi kafası büyük dediler canm benim de kilosu hemen hemen 2 ye gelmiş doktor normal dedi ama şekerden bahsetmesi bende yaptırmıştım yükleme herşey normal çıkmıştı.Benim de canim suyum cokmus bide bebek kilosu ilerideymis 2000 gram sekerden supelendi .yukleme yaptirmistim normaldi halbuki
Geçen bir doktor önermedi bebeğin suyunda azalma olabilir dediKızlar oruç tutacak olaniniz var mi ben denemek istiyorum böyle sahurda iyi beslenip sonra uyusak 12 1 gibi uyaniriz zaten geç yatinca iftarida sağlam yapsak tutulur mu
Ben 1 ay önce 13 kilo almıştım sanki üzerine bı 4 5 kilo daha aldım gibi yaBen o kadar cok değil ama günde 1 kere filan çikolata yada tatlı bir şey istiyor canim, 2 hafta öncesinde 9 kilo almıştım, şimdi ne kadardir bilmiyorum
Geçmiş olsun ömrü uzun olsun canımCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Magnezyum kullanmalisin yoksa agrilarin olur soda ic ilacin yoksa günde bir tane soda icYok hayır kullanmıyorum dün ilk defa 1 saat falan sürdü nerdeyse ağrısı, masaj yaptırdım bende yan yattım geçti inşallah bugun ağırmaz gerçekten insan dayanamıyor.
Anladim canim bende internetten siparis vericem eksiklerimi oyle alicamBen refleks de aldım. Eylüle kadar evime gidemeyeceğim annemde kayınvalidem de kalacağım onu yatak gibi kullanırım diye düşünüyorum yoksa alınmasa da olur yani.
Benim arkadasimin suyu fazlaydi ama bi sorun olmadi cok şükür dogum yapti 1 ay once.Merhaba haziran anneleriDün şeker yüklemesi yapıldı bana 75 gr. Bi sıkıntı çıkmadı. Ama dr suyun biraz fazla dedi. İlk defa demiş oldu. Şekerli yiyecekler şekerli meyveler hamurişi yeme dedi. Zaten bunları aşırı yiyen biri değildim. İyice kesmeyi düşünüyorum. Bakalım 1 ay sonra suyum normale dönecek mi? Benim gibi olup da sonradan düzelen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?