- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
İnşallah ben de sağlıkla doğum yaparım. Rahatladım biraz teşekkürlerBenim arkadasimin suyu fazlaydi ama bi sorun olmadi cok şükür dogum yapti 1 ay once.
Tatliyi yememen lazim suyun fazlalasir yoksaİnşallah ben de sağlıkla doğum yaparım. Rahatladım biraz teşekkürler
Öyle yapıcamTatliyi yememen lazim suyun fazlalasir yoksa
Canım geçmiş gitmiş olsun, bu baslangic güzel günleri getirsin inşallah. İkinizin de iyi olmasına sevindim :) prematüre bebekler normal bebeklere göre inanılmaz bi hizla büyürler genelde .. endişe etme, toparlanacaktir hemenCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Şuan kilolar tırmanışta :) napalim yapicak bisey yok, suan kiloyu hic düşünememBen 1 ay önce 13 kilo almıştım sanki üzerine bı 4 5 kilo daha aldım gibi ya
Öncelikle gözünaydın, Rabbim analı babalı büyütsün. Ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. Genişler ilk doğduğunda renkleri ve şekilleri biraz garip olabiliyor hic uzulme. Insallah sağlıkla kucagina alıp eve gideceğin zamanda gelecekCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Çok geçmiş olsunCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Kafasi icin bisey demedi canim ama kilosu fazla dediSeninde mi kafası büyük dediler canm benim de kilosu hemen hemen 2 ye gelmiş doktor normal dedi ama şekerden bahsetmesi bende yaptırmıştım yükleme herşey normal çıkmıştı.
doktora yine sorcam bakalım verecekmi magnezyum , evet soda her gün içiyorum nerdeyse.Magnezyum kullanmalisin yoksa agrilarin olur soda ic ilacin yoksa günde bir tane soda ic
Gözün Aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsünCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Damardan besleniyor makinaya bağlı kendi başına nefes alırsa verirler anne sütüÖncelikle gözünaydın, Rabbim analı babalı büyütsün. Ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. Genişler ilk doğduğunda renkleri ve şekilleri biraz garip olabiliyor hic uzulme. Insallah sağlıkla kucagina alıp eve gideceğin zamanda gelecekbeslenme konusunda seni bilgilendirirler mutlaka bildiğim kadarıyla varsa önce anne sütü veriyorlar yoksa mama
Insallah o günlerde gelicek annesi, geçicek unutucaksin bugünleri inşallahDamardan besleniyor makinaya bağlı kendi başına nefes alırsa verirler anne sütü
geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versinCok şükür belden uyusturmalı sezeryan oldum çok rahatmış şuan biraz gaz sancım var akşam 10 da doğdu bebeğim yogun bakimda şuan çok bilgi vermiyolar iyi dediler eşim görmüş iyiymiş burnundan köpük gelmiş biraz yüzü sarıydı ama vucudu biraz mordu inşallah iyi olucaz ama cok tecrubesizim nasıl ilerlicek hiç bilmiyorum burnundan beslencek dediler
Benım doktorum perinatolog ve prof 32 de kesecem corasprini dediCoraspin ve oksapar kullanan var mıydı aranızda? Ben dr uma sordum oksapara doguma kadar devam,coraspine de 36.haftaya kadar devam drdi,36 dan once dıgurursam kan kaybım cok olmaz mı bilemedım,hayırlısı..
Preeklamsi eklamsi bide kasıntı lı döküntü oluyo enzim yükselince o yüzden bakıyorlar benım bildiğimKızlar karaciğer enzim degerlınız ölculuyor mu ? Gecen ay benım aralıkta cıkmamıstı,bu ay tekrarladı normale gelmiş ,tam da ne amacla yapılıyor bılmıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?