2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar bu reflu yatagi nasil sizce almayi düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200417-093944.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 23
Canım geçmiş gitmiş olsun, bu baslangic güzel günleri getirsin inşallah. İkinizin de iyi olmasına sevindim :) prematüre bebekler normal bebeklere göre inanılmaz bi hizla büyürler genelde .. endişe etme, toparlanacaktir hemen

Öncelikle gözünaydın, Rabbim analı babalı büyütsün. Ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. Genişler ilk doğduğunda renkleri ve şekilleri biraz garip olabiliyor hic uzulme. Insallah sağlıkla kucagina alıp eve gideceğin zamanda gelecek beslenme konusunda seni bilgilendirirler mutlaka bildiğim kadarıyla varsa önce anne sütü veriyorlar yoksa mama

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebiş de toparlar sağ salim eve geçersiniz hayırlı olsun sağlıkla doğdu ya zamanla toparlar iyi olmanıza sevindim

Gözün Aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Damardan besleniyor makinaya bağlı kendi başına nefes alırsa verirler anne sütü

merhabalar.. çalışan anneler 32 haftada çalışabilir raporunuzu nasıl hallettiniz acaba.. ben sgk anlaşması olmayan doktorla gebelik takibime devam ediyorum bu nedenle raporumu sgk anlasmalı bir kurumdan almam gerektiğini söyledi. Bazı hastanelerde gebelik takibi yapmadığı hastalara vermiyormuş raporu. Ne yapacağımı şaşırdım

geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin

Kızlar karaciğer enzim degerlınız ölculuyor mu ? Gecen ay benım aralıkta cıkmamıstı,bu ay tekrarladı normale gelmiş ,tam da ne amacla yapılıyor bılmıyorum ..

Coraspin ve oksapar kullanan var mıydı aranızda? Ben dr uma sordum oksapara doguma kadar devam,coraspine de 36.haftaya kadar devam drdi,36 dan once dıgurursam kan kaybım cok olmaz mı bilemedım,hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…