2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar karaciğer enzim degerlınız ölculuyor mu ? Gecen ay benım aralıkta cıkmamıstı,bu ay tekrarladı normale gelmiş ,tam da ne amacla yapılıyor bılmıyorum ..
Hiç böyle bir test duymadım. Hoş bana bu zamana kadar sadece 2 kere kan ve idrar testi yapıldı genel demişlerdi. Bana neden hiç bir şey yapılmadı acaba

Coraspin ve oksapar kullanan var mıydı aranızda? Ben dr uma sordum oksapara doguma kadar devam,coraspine de 36.haftaya kadar devam drdi,36 dan once dıgurursam kan kaybım cok olmaz mı bilemedım,hayırlısı..
Ben kullanıyorum aspirini 32 de bıraktırdı, ama iğneyi 37 de bırakacaksın dedi kendi dr um değildi ben doğuma kadar iğne kullanmam gerektiğini hatırlıyorum haftaya tekrar gidip kendi dr uma soracağım.

Coraspin ve oksapar kullanan var mıydı aranızda? Ben dr uma sordum oksapara doguma kadar devam,coraspine de 36.haftaya kadar devam drdi,36 dan once dıgurursam kan kaybım cok olmaz mı bilemedım,hayırlısı..
Ben kullanıyorum ikisini de haftaya gidince bende sorucam ama sanırım senin dediğin gibi yspack kanamayı önleyici ilaçlar var acil durumlarda kullanırlar diye dusunuyorum

Ben kullanıyorum aspirini 32 de bıraktırdı, ama iğneyi 37 de bırakacaksın dedi kendi dr um değildi ben doğuma kadar iğne kullanmam gerektiğini hatırlıyorum haftaya tekrar gidip kendi dr uma soracağım.
İğne son güne kadar kullanılır ben akşam vurdum sabh doğum yaptım aspirin icmiyordum kızımda bunda corasprin de aliyorum

Geçmiş olsun hayırlı ömürlü olsun canım sağ salim dönün beraber evinize . Kaçıncı gebeliğin di canım digerleei de mi erken doğdu

Hayırlı uğurlu olsun canım. Normal mi doğdu. Doktorların ne diyor?

Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inş

Gecmis olsun gozun aydin canim. InsaAllah saglikla kucagina alip evine gidersin amin

Allahin izniyle hic bir sikinti olmaz, kilosu güzel, ağlama dua et guzel dualarini sevgilerini yolla evladina artik 1 kilo bile olmayan evlatlar sorunsuz büyüyo maşşallah senin kuzun gayet iyi, gozun aydın sen annesin güçlü ol hayırlısı ile evladini alıp yuvana donuceksin

Allah anali babalı büyütsün, insallah saglikla alicaksin annesi kucağına, biraz zor bir surec senin icin ama geçicek insallah

Kızlar selam , ozel sektordecalısıyorum ,mayıs bası32.haftamda oluyorum,evden calısıyorum,37 ye kadar calısabılor raporu alırım duyodum.bir soylentıye gore şirket mayıs bası ıtıbarıyle ucretsz ızne cıkartma yoluna gidecek , ben calısanılor raporu alırsam benı ucretsz ıznecıkarma hakkı var mı ? Yadacıkarırsa bu benım rapor parası almamı engeller mi , bılgınız varmı napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…