2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah annelı babalı buyutsun ,saglıklı uzun güzel ömrü olsun ınsallah ,tez zamanda toparlar minik kuzuş

Evet benim bildiğim ucretsiz izin rapor parası almayı engelliyor.

Coraspin ve oksapar kullanan var mıydı aranızda? Ben dr uma sordum oksapara doguma kadar devam,coraspine de 36.haftaya kadar devam drdi,36 dan once dıgurursam kan kaybım cok olmaz mı bilemedım,hayırlısı..

ben de kullanıyorum doktorum corspşrin vermişti ama ben kullanmadım pek unutuyorum hep. İğne de doğumdan önceki gün bırakılıyor diye biliyorum bende

Eger oyleyse 32.haftanda rapora cıkmak mantıklı olcak gibi

bence de siz 32 de izne çıkın hiç riske girmeyin derim

Doğum yapan annelere hayırlı olsun bişey sormak istiyorum genel olarak hamileliğiniz nasıl geçiyordu erken doğum riskiniz varmıydı doktorunuz hiç öyle bişeyden bahsetmişmiydi nasıl farklılıklar hissediyordunuz. Ben şimdi gurbetteyim hazirana kadar memleketime gidebilmeyi ve orda doğum yapmayı istiyorum ama erken doğumlar da korkuttu beni biraz

Benim herhangi bir sorunum yoktu. Bebeğim dönerken kesesini deldi.

Kızlar hamılelık boyunca hiç yoga pilates vs dersı almadık tam heveslendım korono çıktı . Dogum aşamasında nasıl nefrs alıp vermem gerektgını bıle bılmıyorum . Acaba ınstagram hesaplarından onlıne hamıle yogası dersı veren hocalardan 1 ay fln ders alsak faydası olur mu ne dersınız?

corasprin çok önemli 24 saat etkisi var hergün aynı saatte almak bile çok önemli.bebeğe giden kan akışıyla ilgili.lütfen unutmadan için bence.

ben YouTubedan açtım yapıyorum.hanile yogası var once onu yapıyorum sonra 20 tane de squat.kemiklerime çok iyi geldi. Squatı daha mı çok yapmalı onu bilmiyorum ama bilen varsa yazar belki.

Ben squattan korkuyorum sacma sekildesanki dogumu tetikleyecekmis gibi yapmaya cesaret edemiyorum
Bazen bende korkuyorum ama doktorumun ilk dediği sey koronadan dolayı evdesin diye oturma hep hareket et dedi( ne kadar edebiliyorum bilmiyorum ama) kasları çok geliştiriyor ama.vajina kemiklerim ağrıyordu mesela artık öyle değil.

Hiç böyle bir test duymadım. Hoş bana bu zamana kadar sadece 2 kere kan ve idrar testi yapıldı genel demişlerdi. Bana neden hiç bir şey yapılmadı acaba
genel kan testinde karacigerede bakiyorlar sorun yoksa birsey demiyorlar bende de genel testte biraz sorun cikti cokmu kusuyorsun diye sordu devletteki doktor cok kusuncada degerlerde yanilma olabiliyormus obur ay bi kan daha aldilar normal cikti sizde genel testte degerleriniz guzel cikmissa hic belirtmemis olabilirler

Allah biran once saglikla kuvezden cikmayi nasip etsin 1900 cok kucuk bir kilo degil cabuk toparlar insallah

Evrt evet ben bıraz detaycıyım, bu ne testi ,bu verdıgım kan ne için vs diye tektek soruyom ondandır,yoksa benımkı de soylemıyo sormazsam ne testı oldugunu,dr un kendi degerkendırıyodur mutlaka

Ben beceremem zaten bu halde squat.30 dklık bir hamıle yogası yaptım şimdi internetten.hergunyarımsaat yapsak yetersanırım yoktan iyidir
Ben de cok hareketsizim evde yemek disinda bir sey yapmiyorum. Spor yapmam lazim aslinda. Kuyruk sokumu agrim hep vardi gittikce artiyor sanki gucsuzlesiyor diye agri artti.Ben de baslayayim kizlar

Ben de cok hareketsizim evde yemek disinda bir sey yapmiyorum. Spor yapmam lazim aslinda. Kuyruk sokumu agrim hep vardi gittikce artiyor sanki gucsuzlesiyor diye agri artti.Ben de baslayayim kizlar
Hastane cantası için camasır utu hazırlıklar oda hazrlama vs de dınlene dınlene ara ara yapınca iyi meşkale ve hareket oluyorcanım

ELİKA youtube kanalında hamile yogası var be bazen açıyorum .göz atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…