2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben YouTubedan açtım yapıyorum.hanile yogası var once onu yapıyorum sonra 20 tane de squat.kemiklerime çok iyi geldi. Squatı daha mı çok yapmalı onu bilmiyorum ama bilen varsa yazar belki.
squatı bu aralar tehlikeli geliyor bana sanki son haftalar yapmak daha güvenli gibi korkuyorum açılma başlatır diye

Ama şöyle bir şey var herkese her ay gittiklerinde düzenli tahlil yapılıyor bana sadece 2 kere yapıldı. Neyse artık sağlıklı bir şekilde doğurayım da gerisi hikaye

Kızlar merhaba bende bir haziran annesiyim tahmini doğum tarihim 26 haziran bir oğlum olacak kısmetse son 1 haftam zorlu geçiyor geceleri kas ağrısından uyuyamıyorum. Dünden beride geçmeyen kuyruk sonumu ağrım var sizde durumlar nasıl? Spor yapmak ya da magnezyum iyi gelir mi?

İkiside çok iyi geldi.magnezyum saeysinde daha rahat uyuyorum 3 haftadır. Gece yanıyordu bacaklarım. Sporda yoga +pilates çok iyi geldi normalde ilk gün mahvoldum ama yavaş yavaş daha çok yapabiliyorum güçleniyo vücut sanırım

kızlar mrhb ben ,8 haftadır gıdemıyorum hastaneye gitme şansmda yok bebk dün karnmda sanrm dönüyodu cok canm acd karnmn içi szlyodu bugunde cok az hareket var normalmi bunlar bilmiyorum..vucu agrm cok hele bacaklar decavt kullanyorum magnezyumu dr.kans tahlili olmadan kullanma dedi

InsaAllah bir sey yoktur benim de hep hareketli degil bebegim ama 8 hafta cok uzun degil mi? Merkezde mi degilsin hastaneye gidemiyorum demissin ya.

InsaAllah bir sey yoktur benim de hep hareketli degil bebegim ama 8 hafta cok uzun degil mi? Merkezde mi degilsin hastaneye gidemiyorum demissin ya.
gittiğim hastene korono için olmuş yakınımda bi özel vardı oda bıde devlet var acil gebeler dışında almıyo arastırdıgım bi özel var tek vesait değil oda bide 3 yaşında bı kızım var onunla cıkmam mümkünde değil kaldım öyle yani

Evet seni zorlamis sartlar . Icini ferah tut iyidir insaAllah. Atislari da benim 3 gun hareketli 3 gun 4 gun cok yavas. Doktor normal dedi. Allah a emanet bebislerimiz artik

Az önce hamile yogasını denedim daha ilk seferden biraz rahatladım 1 hafta sonra kontrolüm var magnezyum uda doktora danışacağım. Çok teşekkürler

Benim gittiğim hastane de pandemi hastanesi ama ayrı bir binada onlemler alınıyor. Salgin yüzünden gitmemezlik etmeyin arkadaşlar hastanenize güveniyorsanız kontrollerinizi aksatmayın. Son aylara giriyoruz doktor gozetiminde olmamız önemli.

ah gidişte beni korkutuyo otobusle gidip kızımı babnneye bırakmam tekrar otobusle hastaneye gitmem lazım ankarada da baya yaygın bu hastalık

Ama şöyle bir şey var herkese her ay gittiklerinde düzenli tahlil yapılıyor bana sadece 2 kere yapıldı. Neyse artık sağlıklı bir şekilde doğurayım da gerisi hikaye
banada 2 kez yapildi henuz 32 haftamdayim özelde gidiyorum gerek görmedi doktorum 2 . gebeligim ilkinde de toplam 3 kez yapilmisti biri doğuma yakındı ozamanda başka bir özel hastaneye gidiyordum

Ben dün bebeğin hareketlerini hissetmedim hiç gece hastahaneye gittik nst çekildi şükür bi sıkıntı yoktu. Bugün de binıkadar hareketliydi beni sarstı hatta kaç kere demekki bazen hareketsiz olabiliyorlarmış

Merhaba kızlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Yazışmaları okuyup bitireyim derken ancak bugün sonuna kadar geldim. Bebeği küvezde olanlara bir an önce bebeklerine kavuşmalarını, doğumu yakın olanlara da çok çok kolay doğumlar diliyorum. Benim de 31. Haftam bitecek. Bebeğin hareketlerinde azalmalar oluyor. Mesela dün hiç hareket etmedi sanki. Çok hareketli olmaları gerekmiyor mu bu haftalarda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…