squatı bu aralar tehlikeli geliyor bana sanki son haftalar yapmak daha güvenli gibi korkuyorum açılma başlatır diyeben YouTubedan açtım yapıyorum.hanile yogası var once onu yapıyorum sonra 20 tane de squat.kemiklerime çok iyi geldi. Squatı daha mı çok yapmalı onu bilmiyorum ama bilen varsa yazar belki.
Ama şöyle bir şey var herkese her ay gittiklerinde düzenli tahlil yapılıyor bana sadece 2 kere yapıldı. Neyse artık sağlıklı bir şekilde doğurayım da gerisi hikayegenel kan testinde karacigerede bakiyorlar sorun yoksa birsey demiyorlar bende de genel testte biraz sorun cikti cokmu kusuyorsun diye sordu devletteki doktor cok kusuncada degerlerde yanilma olabiliyormus obur ay bi kan daha aldilar normal cikti sizde genel testte degerleriniz guzel cikmissa hic belirtmemis olabilirler
İkiside çok iyi geldi.magnezyum saeysinde daha rahat uyuyorum 3 haftadır. Gece yanıyordu bacaklarım. Sporda yoga +pilates çok iyi geldi normalde ilk gün mahvoldum ama yavaş yavaş daha çok yapabiliyorum güçleniyo vücut sanırımKızlar merhaba bende bir haziran annesiyim tahmini doğum tarihim 26 haziran bir oğlum olacak kısmetseson 1 haftam zorlu geçiyor geceleri kas ağrısından uyuyamıyorum. Dünden beride geçmeyen kuyruk sonumu ağrım var sizde durumlar nasıl? Spor yapmak ya da magnezyum iyi gelir mi?
Hangi videolari yapiyorsun canim. Link paylasabilir misin?İkiside çok iyi geldi.magnezyum saeysinde daha rahat uyuyorum 3 haftadır. Gece yanıyordu bacaklarım. Sporda yoga +pilates çok iyi geldi normalde ilk gün mahvoldum ama yavaş yavaş daha çok yapabiliyorum güçleniyo vücut sanırım
InsaAllah bir sey yoktur benim de hep hareketli degil bebegim ama 8 hafta cok uzun degil mi? Merkezde mi degilsin hastaneye gidemiyorum demissin ya.kızlar mrhb ben ,8 haftadır gıdemıyorum hastaneye gitme şansmda yok bebk dün karnmda sanrm dönüyodu cok canm acd karnmn içi szlyodu bugunde cok az hareket var normalmi bunlar bilmiyorum..vucu agrm cok hele bacaklar decavt kullanyorum magnezyumu dr.kans tahlili olmadan kullanma dedi
gittiğim hastene korono için olmuş yakınımda bi özel vardı oda bıde devlet var acil gebeler dışında almıyo arastırdıgım bi özel var tek vesait değil oda bide 3 yaşında bı kızım var onunla cıkmam mümkünde değil kaldım öyle yaniInsaAllah bir sey yoktur benim de hep hareketli degil bebegim ama 8 hafta cok uzun degil mi? Merkezde mi degilsin hastaneye gidemiyorum demissin ya.
Evet seni zorlamis sartlar . Icini ferah tut iyidir insaAllah. Atislari da benim 3 gun hareketli 3 gun 4 gun cok yavas. Doktor normal dedi. Allah a emanet bebislerimiz artikgittiğim hastene korono için olmuş yakınımda bi özel vardı oda bıde devlet var acil gebeler dışında almıyo arastırdıgım bi özel var tek vesait değil oda bide 3 yaşında bı kızım var onunla cıkmam mümkünde değil kaldım öyle yani
İkiside çok iyi geldi.magnezyum saeysinde daha rahat uyuyorum 3 haftadır. Gece yanıyordu bacaklarım. Sporda yoga +pilates çok iyi geldi normalde ilk gün mahvoldum ama yavaş yavaş daha çok yapabiliyorum güçleniyo vücut sanırım
gittiğim hastene korono için olmuş yakınımda bi özel vardı oda bıde devlet var acil gebeler dışında almıyo arastırdıgım bi özel var tek vesait değil oda bide 3 yaşında bı kızım var onunla cıkmam mümkünde değil kaldım öyle yani
ah gidişte beni korkutuyo otobusle gidip kızımı babnneye bırakmam tekrar otobusle hastaneye gitmem lazım ankarada da baya yaygın bu hastalıkBenim gittiğim hastane de pandemi hastanesi ama ayrı bir binada onlemler alınıyor. Salgin yüzünden gitmemezlik etmeyin arkadaşlar hastanenize güveniyorsanız kontrollerinizi aksatmayın. Son aylara giriyoruz doktor gozetiminde olmamız önemli.
Ben geçen hafta gittim, 2 gafta sonra tekrar çağırdı. Sanırım sıklaştırıcaklar.Kızlar 32den sonra daha mı sık gidiliyor kontrollere ?
Aynen benide 3 haftsa bir cagirdi artik nst ye baglama olaylarida olur son aylar kontroller sıklaşmasi lazımmışBen geçen hafta gittim, 2 gafta sonra tekrar çağırdı. Sanırım sıklaştırıcaklar.
Evet canım normalde oyleKızlar 32den sonra daha mı sık gidiliyor kontrollere ?
Benim 32+3 olacak pazartesi , doktoru arayıp sorayım o zaman gelimmi diye..Evet canım normalde oyle
banada 2 kez yapildi henuz 32 haftamdayim özelde gidiyorum gerek görmedi doktorum 2 . gebeligim ilkinde de toplam 3 kez yapilmisti biri doğuma yakındı ozamanda başka bir özel hastaneye gidiyordumAma şöyle bir şey var herkese her ay gittiklerinde düzenli tahlil yapılıyor bana sadece 2 kere yapıldı. Neyse artık sağlıklı bir şekilde doğurayım da gerisi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?