Gecen bir doktor az yada çok hareketli ise seker yüklemesi yaptırın dedi ama bilemiyorum. Daha önce başka bir doktora sordugumda tokken 1 saate 10 kere hareket ediyorsa iyidir dediMerhaba kızlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Yazışmaları okuyup bitireyim derken ancak bugün sonuna kadar geldim.Bebeği küvezde olanlara bir an önce bebeklerine kavuşmalarını, doğumu yakın olanlara da çok çok kolay doğumlar diliyorum. Benim de 31. Haftam bitecek. Bebeğin hareketlerinde azalmalar oluyor. Mesela dün hiç hareket etmedi sanki. Çok hareketli olmaları gerekmiyor mu bu haftalarda acaba?
Şeker yüklemesi yaptırdım normal çıkmıştı. Bazen çok güzel hareket ediyor. Bazen de yokmuş gibi.Gecen bir doktor az yada çok hareketli ise seker yüklemesi yaptırın dedi ama bilemiyorum. Daha önce başka bir doktora sordugumda tokken 1 saate 10 kere hareket ediyorsa iyidir deditam bir bilinmezlik ama hep takipte olmamiz lazim
Ben çok yorulunca da öyle oluyor ama sakın sakın oturup tatlı biseyler yiyince hemen hareketleniyor takip etmek lazım tabiki bı sıkıntı olmamasına sevindim hayırlısıyla vaktinde dogursaydik mis gibiBen dün bebeğin hareketlerini hissetmedim hiç gece hastahaneye gittik nst çekildi şükür bi sıkıntı yoktu. Bugün de binıkadar hareketliydi beni sarstı hatta kaç kere demekki bazen hareketsiz olabiliyorlarmış
Tatlı yiyip takip et mutlaka canım portakal suyu da çok hareketlendiriyorMerhaba kızlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Yazışmaları okuyup bitireyim derken ancak bugün sonuna kadar geldim.Bebeği küvezde olanlara bir an önce bebeklerine kavuşmalarını, doğumu yakın olanlara da çok çok kolay doğumlar diliyorum. Benim de 31. Haftam bitecek. Bebeğin hareketlerinde azalmalar oluyor. Mesela dün hiç hareket etmedi sanki. Çok hareketli olmaları gerekmiyor mu bu haftalarda acaba?
Her bebek farklidir bence. Kendi bebegimde bunu bizzat anladim. Cok hareketli degil mesela. 3 gun hareketliyse 3 gun cok az hareket ediyor ama siz bunu duzenli takip ederseniz anlarsiniz. Surekli hareketli bir bebekse tabi tatliyla falan atmasi gerek.Şeker yüklemesi yaptırdım normal çıkmıştı. Bazen çok güzel hareket ediyor. Bazen de yokmuş gibi.Haliyle stres yapıyorum bu durumda. Belki o da etkiliyordur.
Elhamdülillah iyi heralde bilgi vermiyolar salı günü biz sizi ararız dediler 31 haftalık doğdu 37 haftalık olana kadar burda misafirimiz dediler
Kordonunu düğüm mü yapmis yani canım sağlıklı olsun da kilo alır hiç üzülme lütfenBirde 1 hafta önce kilosu 1700 dü 1 hafta sonra yine aynı doğdu doğum kağıdında üst üste çift düğüm yazıyodu hastanede 3 gün durdurmaya çalıştılar o arada ayrıntılı ultrasyon da hiç gözükmedioyuzden kilo alamadı diye düşünüyorum makat gelişi yapmış kendini çok kasılmam vardı
InsaAllah saglikla kucagina alip evinize gidersiniz amin. Bol dua et duzel3cek her seyBirde 1 hafta önce kilosu 1700 dü 1 hafta sonra yine aynı doğdu doğum kağıdında üst üste çift düğüm yazıyodu hastanede 3 gün durdurmaya çalıştılar o arada ayrıntılı ultrasyon da hiç gözükmedioyuzden kilo alamadı diye düşünüyorum makat gelişi yapmış kendini çok kasılmam vardı
Hepimiz az çok yaşıyoruz bunu malesef, hareket ettirecek biseyler bulmak gerekiyorŞeker yüklemesi yaptırdım normal çıkmıştı. Bazen çok güzel hareket ediyor. Bazen de yokmuş gibi.Haliyle stres yapıyorum bu durumda. Belki o da etkiliyordur.
Insallah sağlıkla sıhhatle kavuşur yavrun sana, cok zor ayrı kalmak, gitmek görememek, herkesin farklı bir imtihanı var gerçekten ama geçicek bu günlerde inşallahElhamdülillah iyi heralde bilgi vermiyolar salı günü biz sizi ararız dediler 31 haftalık doğdu 37 haftalık olana kadar burda misafirimiz dedileriyi olsun da yeterki çok küçük damar yoluyla besliyorlar dua edin nolur iyi olsun
Evet ben de sordumdr a hareketi , ıyı bısey bu dedi , ama cok hareket te kordon dolanması olabılıyormus baksanaKızlar benim ki de çok hareketli ya hiç durmuyor sürekli hareket halinde resmen yüzüyor içerde doktoru sordum ama bu iyi bişey dedi.Geceleri uyku hiç uyuyamıyorum zaten ağrılardan mide yanmalarından birde karnım çok sert oluyor.Sizde durumlar nasıl.
Babynestlerinizi yıkayıpmı kullancaksınız canlar? Bozulur mu ki şeklı nasıl yıkasak,korono yuzunden yıkanmadık bişey bırakmadım
Evet ya baksana Allah korusun keseyi bile deliyomuş bende doğunca da hareketli olur diye duydum ama bakalım doğunca görcez birde bana doğumuma sanki çok yokmuş gibi doğuyor içimeEvet ben de sordumdr a hareketi , ıyı bısey bu dedi , ama cok hareket te kordon dolanması olabılıyormus baksanaAllah korusun. Hamıleyken bebek cok hareketlıyse dogunca da mı oyle oluykı,yada sakinse doguncada mı sakin oluo acaba,tecrubelı arjdslar belkı bilir
Allah yardımcınız olsun canım inşAllah pozitif çıkmazKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
InsaAllah grip falandir canim Rabbim yardimcisi olsunKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?