2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet ya baksana Allah korusun keseyi bile deliyomuş bende doğunca da hareketli olur diye duydum ama bakalım doğunca görcez birde bana doğumuma sanki çok yokmuş gibi doğuyor içime
Ben de hareketten dolayı erken olcak gıbı hıssedıyorum ay hayırlı zamanda nasıl saglıkla olcaksa oyle gelsınler ınsallah

Evet ya baksana Allah korusun keseyi bile deliyomuş bende doğunca da hareketli olur diye duydum ama bakalım doğunca görcez birde bana doğumuma sanki çok yokmuş gibi doğuyor içime
Bende erken olcak gibi hissediyorum şöyle 38 lerde olsa harika olur aslında. İsteğimiz mi erken kavuşmak gerçekten his mi bilemiyorum

Bende erken olcak gibi hissediyorum şöyle 38 lerde olsa harika olur aslında. İsteğimiz mi erken kavuşmak gerçekten his mi bilemiyorum
Hayırlısı saglıklısı nasılsa ,ben hiç erken geç gelsın demıyorum ıkısının de riski var,Allahım hayırlı saglıklı sekılde kucagımıza almayı nasip etsın en dogru zamanda

selamlar haziranın güzel anneleri nasılsınız ?Rabbim hepinize saglıklı güzel kolay doğumlar nasip etsin.Aranızda doğum yapanlar olmuş bebeklerine saglık versin bian önce kavuşmayı nasip etsin hepsinede.
Bende belkide haziran annesi olabılırım kızımda 36 haftalık doğum yapmıştım buda öyle erken olursa haziran annesi olabilirim.Hatta kızım 32 haftalıkken gelecekti şükür ki 4 hafta daha durdurabildiler.
Rabbim hepimize kolaylık versin

Düzelicek inşallah sağlıkla gelecek kucağına sakın üzülme dualarım sizinle

bebek kendimi yorduğum bazı günler az hareket ediyor .20li haftalarda çılgınca durmaksızın hareket ediyordu ama artık daha yavaş gibi .yan yatınca parmakları ile dürtüyor hissi oluyor bolca.bazende bütün vücudunu atıyor gibi bir hareketle beni bile sarsıyor.saat başı kontrol etmeye çalışıyorum bende

36+2 deyim bebeğimin baş çevresi 31.75 cm görünüyor haftasından üç dört gün küçük bpd değeri ise üç hafta küçük bmyle olan var mı acaba doğumda kaç cm olur

Aynıı. Uyuyakalıyorum, sabah uyandığımda aynı hareketlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…