- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 31
Allah saklasın rabbim sana bebeğine baguslasın degildir allahın izni ile stres yapmaKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Ben de hareketten dolayı erken olcak gıbı hıssedıyorumEvet ya baksana Allah korusun keseyi bile deliyomuş bende doğunca da hareketli olur diye duydum ama bakalım doğunca görcez birde bana doğumuma sanki çok yokmuş gibi doğuyor içime
Canım ınsallah kotu bi sonuc cıkmaz,dualarımız seninleKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Allah sifa versin, insallah covid degildir ve kolay atlatirKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Bende erken olcak gibi hissediyorum şöyle 38 lerde olsa harika olur aslında. İsteğimiz mi erken kavuşmak gerçekten his mi bilemiyorumEvet ya baksana Allah korusun keseyi bile deliyomuş bende doğunca da hareketli olur diye duydum ama bakalım doğunca görcez birde bana doğumuma sanki çok yokmuş gibi doğuyor içime
Evet bende anlamadım bi yandan kavuşmak istiyorum bir yandan korkuyorum nasıl olcak bu zamana denk geldik bide doğru düzgün hastahane bile yok yanı.Bende erken olcak gibi hissediyorum şöyle 38 lerde olsa harika olur aslında. İsteğimiz mi erken kavuşmak gerçekten his mi bilemiyorum
Hayırlısı saglıklısı nasılsa ,ben hiç erken geç gelsın demıyorum ıkısının de riski var,Allahım hayırlı saglıklı sekılde kucagımıza almayı nasip etsın en dogru zamandaBende erken olcak gibi hissediyorum şöyle 38 lerde olsa harika olur aslında. İsteğimiz mi erken kavuşmak gerçekten his mi bilemiyorum
Düzelicek inşallah sağlıkla gelecek kucağına sakın üzülme dualarım sizinleBirde 1 hafta önce kilosu 1700 dü 1 hafta sonra yine aynı doğdu doğum kağıdında üst üste çift düğüm yazıyodu hastanede 3 gün durdurmaya çalıştılar o arada ayrıntılı ultrasyon da hiç gözükmedioyuzden kilo alamadı diye düşünüyorum makat gelişi yapmış kendini çok kasılmam vardı
Değildir inşallahKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Cok sevindim canim sukurler olsunKızlar test negatif geldi çok şükürama tabi takipte olması lazım ... desteginiz icin teşekkür ederim
Allah korusun cnm aman dikkat bemim eşimde ekmekçi adam uzak duruyor korkudan bendeKızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Çok şükürKızlar test negatif geldi çok şükürama tabi takipte olması lazım ... desteginiz icin teşekkür ederim
Geçmiş olsun kendisi doktordu dimiKızlar test negatif geldi çok şükürama tabi takipte olması lazım ... desteginiz icin teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun,branşı ne eşinizinKızlar test negatif geldi çok şükürama tabi takipte olması lazım ... desteginiz icin teşekkür ederim
Aynıı. Uyuyakalıyorum, sabah uyandığımda aynı hareketlilikKızlar benim ki de çok hareketli ya hiç durmuyor sürekli hareket halinde resmen yüzüyor içerde doktoru sordum ama bu iyi bişey dedi.Geceleri uyku hiç uyuyamıyorum zaten ağrılardan mide yanmalarından birde karnım çok sert oluyor.Sizde durumlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?