2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bence yeri daralıyor benimde aynı 20. Haftadan 24 25 e kadar çok hareketliydi şimdi artık daha durgun ve derinde hareketleri

Bugun kendime hamılelık cekımı yaptım ,yoruldum baya ,sizler de cekıyor musunuz hatıra için
Canim sadece aylik esim cekiyor beni. Her ay ayni kiyafetle tabi. Dis cekim yapcaktim ama hayal oldu tabi ki. Evde de nasil cekeyim bilmiyorum. Aram hic yok fotografla Onceden belirledigin pozlar var miydi canim varsa bana ozelden atar misin?2 poz var elimde nette gordugum onlari yapcam evde

Biz de bi cinsiyetı ogrenınce eşimle cekındık ,bi de son haftalarda eşimle cekınırız, ama şuan ben kendım ve kızımla çekınıyorum ara ara , sen eşli çekım için mi hamile tek cekımı için mi örnek istersın canım

Valla canim esimle bizi cekecek kimse yok kendim icin varsa elinde cok iyi olur. Ben de esimle evde cekebilecegim bi poz var onu atayim sana cok hosuma gitti o cunku

Dayanacak gibi değilim bu mide yanması ve kasilmalarim beni deli edecek.
Mide yanması süt ile bastıramıyorum çift yastık artık hiç bi ise yaramıyor yan yatarken resmen acı çekiyorum.
Gece uykum sıfır.
Ilk gebeligimi hiç bu kadar ağır yaşamadım.
Siz neler yapıyorsunuz mide yanmasına ve gece uykusuzluguna?

Benim de çok yanıyor ama sonra çok şükür geçiyor, yediklerinize dikkat ediyormusunuz o da çok etkiliyor.

Benim de çok yanıyor ama sonra çok şükür geçiyor, yediklerinize dikkat ediyormusunuz o da çok etkiliyor.
Baharat salça olabildiğince uzağım sanki ejderha gibiyim rennie surup var içmek istemesem de illa ki gecenin sonunda içiyorum yoksa uyku yok

Az az sık sık ye ogunlerini , mümkünse uyumadan 3-4 saat önce yemeni kes, bi şeyler içmeyi de son 2 saat kesebilirsin, uyumadan once karnında şişkinlik olmazsa daha rahat edersin... çay kahve içip çikolata yiyorsan onları kesmen de rahatlatır.. son olarak rennie çok da sıkıntılı bi ilaç değil hatta hiç değil ...

Az az sık sık ye ogunlerini , mümkünse uyumadan 3-4 saat önce yemeni kes, bi şeyler içmeyi de son 2 saat kesebilirsin, uyumadan once karnında şişkinlik olmazsa daha rahat edersin... çay kahve içip çikolata yiyorsan onları kesmen de rahatlatır.. son olarak rennie çok da sıkıntılı bi ilaç değil hatta hiç değil ...

Kahve arada bi çikolata hep var keseyim onları da bari uykusuzluktan iyidir.
Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…