Kahve arada bi çikolata hep var keseyim onları da bari uykusuzluktan iyidir.
Çok teşekkürler
Suyu da çok içiyorum ama işte nasıl anlatsam mideme ne girse alev olarak çıkıyor sanki şimdi yine rennie aldım muhtemelen öyle uyurum..sık sık ve az yeme konusuna kesinlikle katılıyorum. Ama ek olarak bol su içmeni önereceğim. Su gerçekten herşeye şifa. Gebelikte 3 lt diyorlar. Ben gerçi biraz fazla içiyorum ama
Bende doktora söylediğimde çok iyi maşallah hareketli olsun dedi zaten. Ama öyle acımasız ki bazen, canımı yakıyoBen WC için kalktığımda bile hareket ettiğini fark ediyorum neyse hareketsiz olmasında razıyız napalım.
Mide yanmasına karbonat ve yarım limon yapıyorum 1 haftadır. O sanki biraz yatıştırıyor gibi. O sırada uyuyakalıyorum zatenDayanacak gibi değilim bu mide yanması ve kasilmalarim beni deli edecek.
Mide yanması süt ile bastıramıyorum çift yastık artık hiç bi ise yaramıyor yan yatarken resmen acı çekiyorum.
Gece uykum sıfır.
Ilk gebeligimi hiç bu kadar ağır yaşamadım.
Siz neler yapıyorsunuz mide yanmasına ve gece uykusuzluguna?
Evet ya sağ kaburga tarafını öyle acıtıyor ki,istemsiz bağırıyorum bazen eşim korkuyorBende doktora söylediğimde çok iyi maşallah hareketli olsun dedi zaten. Ama öyle acımasız ki bazen, canımı yakıyo
Benimde öyle bazen öyle vuruyor ki acıtıyor resmen disardan izliyorum nasil vurduğunu doktoruma sormadim ben ama hareketsiz olmasindan iyidirEvet ya sağ kaburga tarafını öyle acıtıyor ki,istemsiz bağırıyorum bazen eşim korkuyor
Benimde mide agrim cok oluyor bu ara ama ben ac kalirsam acıkırsam oluyor o yüzden sık sik ve az yemelisiniz benim öyle rahatliyor mesela doktorumun verdigi diyette gece 23.00 de bir kibrit peynir bir ince dilim ekmek vermis onu yiyorum bazen meyve yiyip ustune hemen bir kase yogurt yiyorum ama yemedigim zaman baya kötü oluyorum yastik falan hic fayda etmiyor sizde öyle deneyinDayanacak gibi değilim bu mide yanması ve kasilmalarim beni deli edecek.
Mide yanması süt ile bastıramıyorum çift yastık artık hiç bi ise yaramıyor yan yatarken resmen acı çekiyorum.
Gece uykum sıfır.
Ilk gebeligimi hiç bu kadar ağır yaşamadım.
Siz neler yapıyorsunuz mide yanmasına ve gece uykusuzluguna?
Yeri daralınca birde ters donerse yani poposu karnimiza dönük oldugu zmanlar oluyor ozaman hareketleri derinde olur ve kendimizi cok yorarsak bebisin hareketlei azalırmışBence yeri daralıyor benimde aynı 20. Haftadan 24 25 e kadar çok hareketliydi şimdi artık daha durgun ve derinde hareketleri
Allah korusun canim umarım kötü degldir sonucu ve covid degildir bu ara bahar gribi cok oluyorlar polenlerden dolayı.. Icinizi ferah tutun.Kızlar eşim hasta olmuştest yapmışlar sonuç bekliyoruz şimdi . Lütfen dua edin covid olmasın
Çikolata ciddi reflu yapar canım.. kesince farkı hissedersin diye düşünüyorum. Rica ederimKahve arada bi çikolata hep var keseyim onları da bari uykusuzluktan iyidir.
Çok teşekkürler
Bu da aklımda bulunsun dün ilaç bitti bugün de eşim nöbetçi maske de yok onu da denerim yeter ki mide yanması yasamayimMide yanmasına karbonat ve yarım limon yapıyorum 1 haftadır. O sanki biraz yatıştırıyor gibi. O sırada uyuyakalıyorum zaten
Bebeğimin durumu iyi dediler. Solunum desteği yok. Zaten cihaza da bağlanmamıştı. Beslemeye başladılar. Ama emme refleksi olana kadar burada dediler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Şimdi sarılık önleyici ışık veriyorlar. Ben hiç kucağıma alamadım koronadan dolayı yasak dediler bir doğduğunda gördüm bir de resimlerini. Bir sağlık sorunu yok dediler çok şükür.
Çok güzel haber canım evinize sağ salim alıp gitureceginiz günler de yakınBebeğimin durumu iyi dediler. Solunum desteği yok. Zaten cihaza da bağlanmamıştı. Beslemeye başladılar. Ama emme refleksi olana kadar burada dediler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Şimdi sarılık önleyici ışık veriyorlar. Ben hiç kucağıma alamadım koronadan dolayı yasak dediler bir doğduğunda gördüm bir de resimlerini. Bir sağlık sorunu yok dediler çok şükür.
Kızlar test negatif geldi çok şükürama tabi takipte olması lazım ... desteginiz icin teşekkür ederim
Çok şükür iyi olmasına çok sevindim, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin tez zamandaBebeğimin durumu iyi dediler. Solunum desteği yok. Zaten cihaza da bağlanmamıştı. Beslemeye başladılar. Ama emme refleksi olana kadar burada dediler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Şimdi sarılık önleyici ışık veriyorlar. Ben hiç kucağıma alamadım koronadan dolayı yasak dediler bir doğduğunda gördüm bir de resimlerini. Bir sağlık sorunu yok dediler çok şükür.
MasaAllah canim bebise. Raporda sıkıntı cikmadi dimi? Bazi doktorlar vermiyormus. Ben de 2 hafta sonra alcam insaAllahMerhabalar Dr gittim geldim 32+0 bugün itibariyle çalışabilir raporu aldım. Kilosu 1900 olmuş durumu iyi dedi şükür
Şöyle oldu ben çalışabilir istedim o da çalışamaz almam gerektiğini çünkü böyle bir ortamda hamilelerin çalışması uygun degil dedi öğretmenim dedim çalışmadığımı yazın okulun açılmadı durumunda okula gitmemenin benim için daha sıkıntı olacagını belirttiğimi söyledim ki ben müdürle konuşmuştum o da çalışabilir alabileceğimi söyledi. Dr sen bilirsin bi sıkıntı olursa sen uğraşacaksın dedi verdi çalışabilir raporuMasaAllah canim bebise. Raporda sıkıntı cikmadi dimi? Bazi doktorlar vermiyormus. Ben de 2 hafta sonra alcam insaAllah
Yazılı olarak mi verdi yoksa sistem üzerinden mi girdiŞöyle oldu ben çalışabilir istedim o da çalışamaz almam gerektiğini çünkü böyle bir ortamda hamilelerin çalışması uygun degil dedi öğretmenim dedim çalışmadığımı yazın okulun açılmadı durumunda okula gitmemenin benim için daha sıkıntı olacagını belirttiğimi söyledim ki ben müdürle konuşmuştum o da çalışabilir alabileceğimi söyledi. Dr sen bilirsin bi sıkıntı olursa sen uğraşacaksın dedi verdi çalışabilir raporu
Maşallah kuzuya bir an önce evinize gitmek nasip olsun inşallahBebeğimin durumu iyi dediler. Solunum desteği yok. Zaten cihaza da bağlanmamıştı. Beslemeye başladılar. Ama emme refleksi olana kadar burada dediler. Ne kadar sürer bilmiyorum. Şimdi sarılık önleyici ışık veriyorlar. Ben hiç kucağıma alamadım koronadan dolayı yasak dediler bir doğduğunda gördüm bir de resimlerini. Bir sağlık sorunu yok dediler çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?