2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bir iki saattir karnım böyle kalp atışı gibi gidip geliyor böyle değişik hıçkırık gibi değil sizde de oluyor mu ilk kez oldu ya

Yaklaşık 1 saat önce dedigne yakin bisey oldu kaydı baska pozisyon aldi sanki simdi orda kalp atiyo sanki
Aynen hıçkırık tutuğunda daha farklı oluyo bu daha farklı bişey anlamadım harekette ediyor sürekli jarnım bi iniyo bi kalkıyo hafif hafif

Kızlar bir iki saattir karnım böyle kalp atışı gibi gidip geliyor böyle değişik hıçkırık gibi değil sizde de oluyor mu ilk kez oldu ya
hep oluyo hıckırık tutuyodur özellikle gece hatta bazen uyutmuyo ama oda içrden hisssediliyo gibi

kızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası

Herkese merhaba kızlar. Dün sol kasığıma aşırı derecede bir ağrı girdi aynı zamanda belimde ağrıdı yaklaşık 10 dakika sürdü hafifledi ve geçti. Bebek hareketlerini hissettiğim için korkmadım. Ama dün gece doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de belimde ve kasığımda ara ara ağrılar oluyor.
Bu tarz ağrılar yaşayan var mı. Bu aylarda normal mi. Yada idrar yolu enfeksiyonu falan olunca bu tarz şeyler oluyor mu.
Doktor randevum çarşamba günü eşim çalıştığı için bugün gidemedim

Ağrılar nasıl canım düzenli mi gidip geliyor bende bugün bi tuhafım bebeğin hareketleri bi değişik karnımın içi yanıyor sanki değişik hareketler yapıyor

Benim uzun zamandir sol kasigimda ağrı var, ozellikle yatakta donerken yada ayaga kalkarken, bazende yürürken ağrıyı çok hissediyorum ama yatınca ağrı olmuyor geçiyor. Mesela vajinal enfeksiyon olduğumda iki kasigimda agrimisti ve yatmakla geçmiyordu, idrar yolu enfeksiyonuda yine benzer sekilde oluyor. Sık idrara cikma, yanma hissi vb şeylerde oluyor, kasık ağrısı dışında. Eger yattıginda gecen bir ağrı ise rahimin buyume ağrısı olması çok büyük olasi

kızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası
Bende 5 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım sizin gibi bende diyorum acaba bebek kilo almıyor mu coronadab dolayı 6 hafta oldu gitmeye li en son 24 haftalikken 684 gram di bebegim

Ağrılar nasıl canım düzenli mi gidip geliyor bende bugün bi tuhafım bebeğin hareketleri bi değişik karnımın içi yanıyor sanki değişik hareketler yapıyor
Yok canım düzenli ağrı değil. Ama ağrı olunca o kadar keskin ki kalkıp yürüyemiyorum. Sonra geçip gidiyor. Bugün bir iki kez oldu. Uzanınca daha rahatım oturmak ya da yürümek istemiyorum

Benimde yattıktan belli bir süre sonra yavaş yavaş geçiyor. Ama oturunca ve yürüyünce zamanla ağrı oluyor. İdrara çok sık çıkma isteğim yok yanma da yok. O zaman dediğin gibi rahim büyüdüğü içindir. Çarşamba günü doktora da sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…