2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası
Ben 12 kilo aldim ama gören hic kilo almamissin diyor bebegim almis agirlik zaten onun suyu eşide eklenimce cok farki olmuyo demekki

Gaviskon double kullanıyorum sürekli o bile kesmiyor herşey işkenceye dönüştü bide bende hamileliğin başından beri ağlatan derece kasık ağrım var aslında kaşık değilde vajinada ağrı batma gibi daha çok geceleri bende uyuyamıyorum Bebek sürekli hareketli çok vuruyo bı tarafa yatsam oraya doğru vuruyo gicikligina yapiyo sanki

Geçmiş olsun

Gece tek sola yaramıyorum agrım oluyor bi daha bi sola habire uyan dur :) doğurayım da uykusuz kalayım diyorum artık:)

Yok canım düzenli ağrı değil. Ama ağrı olunca o kadar keskin ki kalkıp yürüyemiyorum. Sonra geçip gidiyor. Bugün bir iki kez oldu. Uzanınca daha rahatım oturmak ya da yürümek istemiyorum
Aynen canım böyle batıyo gibi sanki keskin bi ağrı bebek dönüyo mu acaba ondan mı

Bugün yogun akıntımdan şüphenip burada yazılanı deneyim dedim , mavi turnusol kagıdını koydum kırmıza dönmüş şimdi bu normal miydi değil miydi

Bugün yogun akıntımdan şüphenip burada yazılanı deneyim dedim , mavi turnusol kagıdını koydum kırmıza dönmüş şimdi bu normal miydi değil miydi
Normalde doktorlar kırmızı turnusol kullandırıyor genelde onun rengini bebeğin suyu maviye dönüştürüyor ama sen zaten mavi kullanmışsınnl yani eger bebegin suyu olsaydı büyük olasilikla renk değiştirmezdi, kirmiziya donduyse normal akıntıdır. Bir yerde okumuştum amniyon sıvısı bazik özelliktedir diye mesela benim normal akintim olduğunda kırmızı turnusol kagidin rengi degismiyordu. Hatta doktor vajinal kültür testi yaptı, enfeksiyon vs var mi diye ama hiç bişey çıkmadı, normal akintiymis, vajinanın kendi ph i asidik ozellikteymis, o yüzden kırmızı olması iyi bişey diyebiliriz

Ay evet simdi siz söyleyince anladım mantığını, resmen durmuş beynim anlamlandıramıştım ,
İnşallah hepimizin bebeği de benimki de sağlıklıdır. Çok teşekkürler rahatladım vesilenizle :)

kızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası

Senin kilo almanla bebegin kilo almasi cok ilgili olmayabilir. Ben cok kilolu hamile kaldim ve pek yiyemedim. Saglikli beslenemedim. 4 kilo almistim ki gebelik sekeri cikti. Ona uygun diyet verdiler..bebegi guzel beslemesi gereken bir diyetmis. Kilo almadim diyete basladigimdan beri. Zaten diyetisyen bu diyetle kilo almazsin demisti

Masallah canım , benım hersey ortalıkta ,Allahtan biri gelne ıhtımalı yok yavas yavas yapcam dınlene dınlene bıtcek gıbu degıl.. zor iş vesselam , evin bebek bebek kokması Saglıkla gelsın kuzuşlar

Masallah canım , benım hersey ortalıkta ,Allahtan biri gelne ıhtımalı yok yavas yavas yapcam dınlene dınlene bıtcek gıbu degıl.. zor iş vesselam , evin bebek bebek kokması Saglıkla gelsın kuzuşlar
Evet ya misler gibi koktu şimdiden daha çok var ama ne olur ne olmaz hazırda bulunsunlar işte bezimiz biberon emzik falan yok daha almadım ama gerisini aldıkça eklerim Çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…