- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Artik takibe alicam bi gozlemleyeyim bakalimO da dışarıdan belli oluyo karnım gidip geliyo ama tık tık ediyor böyle nasıl tarif etsem birisi kulağını karnıma koyduğunda bile sesi duyuyo
Ben 12 kilo aldim ama gören hic kilo almamissin diyorkızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası
Gaviskon double kullanıyorum sürekli o bile kesmiyor herşey işkenceye dönüştü bide bende hamileliğin başından beri ağlatan derece kasık ağrım var aslında kaşık değilde vajinada ağrı batma gibi daha çok geceleri bende uyuyamıyorum Bebek sürekli hareketli çok vuruyo bı tarafa yatsam oraya doğru vuruyo gicikligina yapiyo sankiDayanacak gibi değilim bu mide yanması ve kasilmalarim beni deli edecek.
Mide yanması süt ile bastıramıyorum çift yastık artık hiç bi ise yaramıyor yan yatarken resmen acı çekiyorum.
Gece uykum sıfır.
Ilk gebeligimi hiç bu kadar ağır yaşamadım.
Siz neler yapıyorsunuz mide yanmasına ve gece uykusuzluguna?
Geçmiş olsunBenimde yattıktan belli bir süre sonra yavaş yavaş geçiyor. Ama oturunca ve yürüyünce zamanla ağrı oluyor. İdrara çok sık çıkma isteğim yok yanma da yok. O zaman dediğin gibi rahim büyüdüğü içindir. Çarşamba günü doktora da sorarım
Gece tek sola yaramıyorum agrım oluyor bi daha bi sola habire uyan dur :) doğurayım da uykusuz kalayım diyorum artık:)Gaviskon double kullanıyorum sürekli o bile kesmiyor herşey işkenceye dönüştü bide bende hamileliğin başından beri ağlatan derece kasık ağrım var aslında kaşık değilde vajinada ağrı batma gibi daha çok geceleri bende uyuyamıyorum Bebek sürekli hareketli çok vuruyo bı tarafa yatsam oraya doğru vuruyo gicikligina yapiyo sanki
Aynen canım böyle batıyo gibi sanki keskin bi ağrı bebek dönüyo mu acaba ondan mıYok canım düzenli ağrı değil. Ama ağrı olunca o kadar keskin ki kalkıp yürüyemiyorum. Sonra geçip gidiyor. Bugün bir iki kez oldu. Uzanınca daha rahatım oturmak ya da yürümek istemiyorum
Et bak fark etceksin canım zaten fark edilmicek gibidir değilArtik takibe alicam bi gozlemleyeyim bakalim ☺
Bu ne canimBugün yogun akıntımdan şüphenip burada yazılanı deneyim dedim , mavi turnusol kagıdını koydum kırmıza dönmüş şimdi bu normal miydi değil miydi
Normalde doktorlar kırmızı turnusol kullandırıyor genelde onun rengini bebeğin suyu maviye dönüştürüyor ama sen zaten mavi kullanmışsınnl yani eger bebegin suyu olsaydı büyük olasilikla renk değiştirmezdi, kirmiziya donduyse normal akıntıdır. Bir yerde okumuştum amniyon sıvısı bazik özelliktedir diyeBugün yogun akıntımdan şüphenip burada yazılanı deneyim dedim , mavi turnusol kagıdını koydum kırmıza dönmüş şimdi bu normal miydi değil miydi
Ay evet simdi siz söyleyince anladım mantığını, resmen durmuş beynim anlamlandıramıştımNormalde doktorlar kırmızı turnusol kullandırıyor genelde onun rengini bebeğin suyu maviye dönüştürüyor ama sen zaten mavi kullanmışsınnl yani eger bebegin suyu olsaydı büyük olasilikla renk değiştirmezdi, kirmiziya donduyse normal akıntıdır. Bir yerde okumuştum amniyon sıvısı bazik özelliktedir diyemesela benim normal akintim olduğunda kırmızı turnusol kagidin rengi degismiyordu. Hatta doktor vajinal kültür testi yaptı, enfeksiyon vs var mi diye ama hiç bişey çıkmadı, normal akintiymis, vajinanın kendi ph i asidik ozellikteymis, o yüzden kırmızı olması iyi bişey diyebiliriz
Sistemden girip bilgilerimi çıktı verdi
kızlar kaçar kilo aldınız ben henüz 5 kılo aldım benim icin iyi ama bebekdemi almıyo acaba sizlerde durum nası
Amin cümlemizin insallahAy evet simdi siz söyleyince anladım mantığını, resmen durmuş beynim anlamlandıramıştım,
İnşallah hepimizin bebeği de benimki de sağlıklıdır. Çok teşekkürler rahatladım vesilenizle :)
Ben şuan farklı bir şehirdeyim müdüre fotoğraf attım. Bişey demedi isterse kargoyla atarımRaporun aslini calistiginiz kuruma verdiniz mi peki? Hemen ayni gun istiyorlar mi diye merak ettim de. Ben de yakinda alacagim.
Masallah canım , benım hersey ortalıkta ,Allahtan biri gelne ıhtımalı yokİyi akşamlar kizlar çok şükür bugün çantamı bebegimin eşyalarını hazırladım yıkadım utuledim yerleştirdim ama bende bittim sanırım çok yoruldum kendi gelmeden mis kokusu geldi prensesim❤
Artıık bunu sık sık duyucaksın :) çok sinir bozucuuu hıçkırıkKızlar bir iki saattir karnım böyle kalp atışı gibi gidip geliyor böyle değişik hıçkırık gibi değil sizde de oluyor mu ilk kez oldu ya
Evet ya misler gibi koktu şimdiden daha çok var ama ne olur ne olmaz hazırda bulunsunlar işte bezimiz biberon emzik falan yok daha almadım ama gerisini aldıkça eklerim ÇantayaMasallah canım , benım hersey ortalıkta ,Allahtan biri gelne ıhtımalı yokyavas yavas yapcam dınlene dınlene bıtcek gıbu degıl.. zor iş vesselam , evin bebek bebek kokması Saglıkla gelsın kuzuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?