2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynennn. Dur durak yok maşallah. İnşallah doğduğunda sakin olur. Tersi olur derler ya hani :)
Pek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibi

Kizlar yıkadıginiz kıyafetleri utuluyor musunuz utulemek gerekiyor mu
Evet ütüle
Pek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibi
güzel düşünelim. Benim ilk bebeğim pek sakindi, beni hiç yormadı. Uykusuyla, yemesiyle. Ne gaz bilirim ne ağlama.Şimdi 13 yaşında, keşke çocukluğunda yaramaz olsaymış dediğim oluyor yani

Biberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmı
Evet sadece kaynatmak yeter baklim vermeyi düşünmüyorum biberon aslında ama bulunsun belki sütüm olmaz falan emzik de çok isterim tutmasını ama emen bebek de almıyor emzik ben iki cocuguma da tutturamadim bı turlu emzirmek en güzeli o sırada biberon verirsek de meme reddi olabiliyor çay kasigiyla veriyordum kızıma çünkü biberon kolay geliyor zorla tekrar meme ye dönmüştü

Maşallah ne güzel benim eltimin de üç çocuğu var ucude sadece açken ağlardı ve çok sakindiler hep ona özendim .. ortası olsun ya

Evet ya misler gibi koktu şimdiden daha çok var ama ne olur ne olmaz hazırda bulunsunlar işte bezimiz biberon emzik falan yok daha almadım ama gerisini aldıkça eklerim Çantaya
Evet nasıl mis oldu ya heryer bebek koktu. Daha 8 hafta var muhtemelen doğuma ama ben acayip sabırsızlanmaya başladım

Canim bebek esyalarini yikamak zor demissin ya sadece kiyafet yikama degil mi? Gozum korktu simdi herkes yorucu deyince
Yıkama ütüleme düzenleme,hastane cantası ıhtıyaclarını ayarlama vs canım . Ben set set kilitlı buzdolabı posetlerıne koymayı dusunuyorum.cok uzun sure ayakta kalınca belım cok agrıyor oyuzden 10 dk utuluyom yarım saat yatıyom fln öyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…