Günde 4 5 kez hickiriyor benimki de maşallah çok hareketli ya hiç durmuyor durduğunda tuhaf geliyor artıkArtıık bunu sık sık duyucaksın :) çok sinir bozucuuu hıçkırık
Aynennn. Dur durak yok maşallah. İnşallah doğduğunda sakin olur. Tersi olur derler ya hani :)Günde 4 5 kez hickiriyor benimki de maşallah çok hareketli ya hiç durmuyor durduğunda tuhaf geliyor artık
Ben hiç hıçkırık hissetmıyorumGünde 4 5 kez hickiriyor benimki de maşallah çok hareketli ya hiç durmuyor durduğunda tuhaf geliyor artık
Biberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmıEvet ya misler gibi koktu şimdiden daha çok var ama ne olur ne olmaz hazırda bulunsunlar işte bezimiz biberon emzik falan yok daha almadım ama gerisini aldıkça eklerim Çantaya
Ya hıçkırık ayrı bu başka bişeydi hıçkırık hep oluyor zaten deArtıık bunu sık sık duyucaksın :) çok sinir bozucuuu hıçkırık
Oysa doktor bana 34 ten önce hıçkırığı hissedemeyeceğimizi söylemişti. Tatif ettiğin başka bişey o zamanYa hıçkırık ayrı bu başka bişeydi hıçkırık hep oluyor zaten de
Pek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibiAynennn. Dur durak yok maşallah. İnşallah doğduğunda sakin olur. Tersi olur derler ya hani :)
Ben iki sepet dolusu kıyafeti hepsini utuledim canım ilk aylarda utuleyip giydirmek daha iyi olurKizlar yıkadıginiz kıyafetleri utuluyor musunuz utulemek gerekiyor mu
Evet ütüleKizlar yıkadıginiz kıyafetleri utuluyor musunuz utulemek gerekiyor mu
güzel düşünelim. Benim ilk bebeğim pek sakindi, beni hiç yormadı. Uykusuyla, yemesiyle. Ne gaz bilirim ne ağlama.Şimdi 13 yaşında, keşke çocukluğunda yaramaz olsaymış dediğim oluyor yaniPek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibi
Evet ütüledim ben. Çantayı hazırlamadım ama. Dolabını yerleşyirdiöKizlar yıkadıginiz kıyafetleri utuluyor musunuz utulemek gerekiyor mu
Evet buharsız olarak utuluyorum mikrobu kırılsın diyeKizlar yıkadıginiz kıyafetleri utuluyor musunuz utulemek gerekiyor mu
Evet sadece kaynatmak yeter baklim vermeyi düşünmüyorum biberon aslında ama bulunsun belki sütüm olmaz falan emzik de çok isterim tutmasını ama emen bebek de almıyor emzik ben iki cocuguma da tutturamadim bı turlu emzirmek en güzeli o sırada biberon verirsek de meme reddi olabiliyor çay kasigiyla veriyordum kızıma çünkü biberon kolay geliyor zorla tekrar meme ye dönmüştüBiberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmı
Yarin randevum var bakalim doktorum verirse alcam benDevlette çalışan kızlar 32. Haftada çalışır raporu alacak mısınız?
Maşallah ne güzel benim eltimin de üç çocuğu var ucude sadece açken ağlardı ve çok sakindiler hep ona özendim .. ortası olsun yaEvet ütüle
güzel düşünelim. Benim ilk bebeğim pek sakindi, beni hiç yormadı. Uykusuyla, yemesiyle. Ne gaz bilirim ne ağlama.Şimdi 13 yaşında, keşke çocukluğunda yaramaz olsaymış dediğim oluyor yani
Canim bebek esyalarini yikamak zor demissin ya sadece kiyafet yikama degil mi? Gozum korktu simdi herkes yorucu deyinceEvet buharsız olarak utuluyorum mikrobu kırılsın diye
Evet nasıl mis oldu ya heryer bebek koktu. Daha 8 hafta var muhtemelen doğuma ama ben acayip sabırsızlanmaya başladımEvet ya misler gibi koktu şimdiden daha çok var ama ne olur ne olmaz hazırda bulunsunlar işte bezimiz biberon emzik falan yok daha almadım ama gerisini aldıkça eklerim Çantaya
Gün sayıyorum ben, sanki daha az kalmış gibi oluyo.Evet nasıl mis oldu ya heryer bebek koktu. Daha 8 hafta var muhtemelen doğuma ama ben acayip sabırsızlanmaya başladım
Yıkama ütüleme düzenleme,hastane cantası ıhtıyaclarını ayarlama vs canım . Ben set set kilitlı buzdolabı posetlerıne koymayı dusunuyorum.cok uzun sure ayakta kalınca belım cok agrıyor oyuzden 10 dk utuluyom yarım saat yatıyom fln öyle:))Canim bebek esyalarini yikamak zor demissin ya sadece kiyafet yikama degil mi? Gozum korktu simdi herkes yorucu deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?