Kaynatmak yeterli oluyor ve biberon temizleme fırçası, sterilizatör almak bana gereksiz geliyor.Biberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmı
Anladim canim. Ben de bu hafta duzenleyip oyle yikayayim diyorum. Gaza geldim sayende sag ol canimYıkama ütüleme düzenleme,hastane cantası ıhtıyaclarını ayarlama vs canım . Ben set set kilitlı buzdolabı posetlerıne koymayı dusunuyorum.cok uzun sure ayakta kalınca belım cok agrıyor oyuzden 10 dk utuluyom yarım saat yatıyom fln öyle:))
Benim herzamanki halim :) tabi arada gebelikten artis oluyorSizde de alınganlık, kırılganlık, duygusallık var mı?
Yok bende çok yoktu. Yani mantıkla tutulcak bi tarafını bulurdum önceden. Yani hormonlarımın esiri değilken :). Ama şimdi o empati yeteneğim yok.Benim herzamanki halim :) tabi arada gebelikten artis oluyor
Şimdi eşim selam verse tarzına alınıyorum, yani en uç örnek bu :)Benim herzamanki halim :) tabi arada gebelikten artis oluyor
Bilmiyorum canım ben onu bariz bi kaç haftadır hissediyorum ama bugün başka bişeydi şimdi baktım da daha bugün göbek deliğin dışarı çıkmışOysa doktor bana 34 ten önce hıçkırığı hissedemeyeceğimizi söylemişti. Tatif ettiğin başka bişey o zaman
Buarada göbegın ortasında ince siyah çizgı gıbı bişi oluştu mu sizdede , karnı boyke ıkıye bolen sekıldeBilmiyorum canım ben onu bariz bi kaç haftadır hissediyorum ama bugün başka bişeydi şimdi baktım da daha bugün göbek deliğin dışarı çıkmış
Evet canım bende oldu ve karnım çok felaket çatladı zaten göbek deliğime kadar ama evlat için değer napalımBuarada göbegın ortasında ince siyah çizgı gıbı bişi oluştu mu sizdede , karnı boyke ıkıye bolen sekılde
Hacişakir granul sabunla yıkadım ben deKızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
BununlaKızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Çok normal şeyler, esin eger sıkıntı çıkarmıyorsa keyfini çıkar :)Şimdi eşim selam verse tarzına alınıyorum, yani en uç örnek bu :)
Baby&me granül sabunla yıkadım ben . Bi de sadece kıyafet değil, uyku seti, battaniyeler, babynest e kadar her şeyi yıkadım ütüledim . Kendi ördüğüm oyuncaklar vardı onları da yikiycam hatta ...Kızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Bazıları iki kere durulama yapmış canm sende öyle mi yaptınHacişakir granul sabunla yıkadım ben de
Onları bende yıkıcam canm sadece kıyafet değil ince battaniyeler falan var hepsini yıkıcam.Baby&me granül sabunla yıkadım ben . Bi de sadece kıyafet değil, uyku seti, battaniyeler, babynest e kadar her şeyi yıkadım ütüledim . Kendi ördüğüm oyuncaklar vardı onları da yikiycam hatta ...
Canım benım makıne ayarlarımda baby için diye bi ayar var , antialerjık yazıyo,o modda yıkadım,zaten bol durulamakı bi mod,ama normal bi ayarda yıkayınca extra durulama daha yapmak gerekıomısBazıları iki kere durulama yapmış canm sende öyle mi yaptın
Onları bende yıkıcam canm sadece kıyafet değil ince battaniyeler falan var hepsini yıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?