2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anladim canim. Ben de bu hafta duzenleyip oyle yikayayim diyorum. Gaza geldim sayende sag ol canim

sepet besıgım için uyku setini koronodan sonra sip vermıstım ,şimdi geldı ama nasıl dezenfekte eycem bılmıyorum ,yıkanmaz da sanki bu makinede fln havalandırdım ama bu yetmes sanki , aynı şey baby nest için de gecerlı

Bilmiyorum canım ben onu bariz bi kaç haftadır hissediyorum ama bugün başka bişeydi şimdi baktım da daha bugün göbek deliğin dışarı çıkmış
Buarada göbegın ortasında ince siyah çizgı gıbı bişi oluştu mu sizdede , karnı boyke ıkıye bolen sekılde

Kızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.

Kızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Bununla

Baby&me granül sabunla yıkadım ben . Bi de sadece kıyafet değil, uyku seti, battaniyeler, babynest e kadar her şeyi yıkadım ütüledim . Kendi ördüğüm oyuncaklar vardı onları da yikiycam hatta ...

Kızlar benim her akşam göğüs altım ağrıyo kaburga mı oluyor bilmiyorum ama bi ağrı var normal mi sizce hele uzun nefes alınca batıyo sanki anlatabildimmi

Hacişakir granul sabunla yıkadım ben de
Bazıları iki kere durulama yapmış canm sende öyle mi yaptın
Baby&me granül sabunla yıkadım ben . Bi de sadece kıyafet değil, uyku seti, battaniyeler, babynest e kadar her şeyi yıkadım ütüledim . Kendi ördüğüm oyuncaklar vardı onları da yikiycam hatta ...
Onları bende yıkıcam canm sadece kıyafet değil ince battaniyeler falan var hepsini yıkıcam.

Merhabalar.
Doktorunuzdan 32 hafta çalışabilir raporu alabildiniz mi arkadaşlar?
Bazı söylentiler var, korona sebebiyle çalışabilir verilmiyor gibisinden. Doğru mu bu?

Bazıları iki kere durulama yapmış canm sende öyle mi yaptın

Onları bende yıkıcam canm sadece kıyafet değil ince battaniyeler falan var hepsini yıkıcam.
Canım benım makıne ayarlarımda baby için diye bi ayar var , antialerjık yazıyo,o modda yıkadım,zaten bol durulamakı bi mod,ama normal bi ayarda yıkayınca extra durulama daha yapmak gerekıomıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…