2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde bebek için hassas program var ama çok uzun kıyafetleri yıpratabilir diye düşünüyorum.
Benim de baby modu 2 saat 15 dk , kullandım valla bazıları yıpranmadı degıl ama tahmınımden ıyıler . Hatta bitanesinde bu moddan sonra bi de 20 dk durulama daha ekledım cozuttum

Ay s
ay sagol canimmm
Hakkaten maske eldiven hicndusunmedim
Kapi susunu goturcek misin?
Bende yaptirmistim ama bilemedim
Humana nedir?
Bende bu hafta hemen cantayi hazirlicam
Agrim sancim cok fazla doktor normal diyor ama coknkorkuyorum 31. Haftaya girdim bugun

Uyku setini dışarıda bir kaç gün güneşte bekletsen.
Babynest i ben aldığım siteye sordum. 30 derecede elde yıkama programında sıkma programını düşük tutarak yayınlayabilirsiniz dedi. Attım ben makinaya bozulma falan olmadı gayet iyi

Kızlar benim her akşam göğüs altım ağrıyo kaburga mı oluyor bilmiyorum ama bi ağrı var normal mi sizce hele uzun nefes alınca batıyo sanki anlatabildimmi
Benim daha bir kaça hafta önceden ağrımaya başladı bazen gece uykudan bile uyandırıyor. Doktoruma sorduğumda bebeğin aldığı pozisyonda ayağı falan kaburganın altına gelip ağrı yapıyordur dedi

Merhaba Gebelik şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım doktorunuz 2.bir 100 mg lık yükleme istedimi. benim 50 mg yüklemede 1 saatte 178 çıktı ve doktor tekrar 100 mg lik test istedi.Zararlı olduğu için ikinci bir yükleme yaptırmak istemiyorum. sabah aç ve tok evde ölçüm yaptım aç 90 tok 156 çıktı.Doktorunuz sizlere ne önerdi diyetmi ünsilinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…