Benim de baby modu 2 saat 15 dk , kullandım valla bazıları yıpranmadı degıl ama tahmınımden ıyıler . Hatta bitanesinde bu moddan sonra bi de 20 dk durulama daha ekledım cozuttum
Benim şimdilik koyduklarim
Belek iki tane
Muslin 1 tane
battaniye
Hastane çıkışı 1 takım
2 tane alt üst takım
2 çorap
Islak mendil
Pamuk
Bez (daha almadım)
Emzik (daha almadım)
Lohusa geceliği 2 takım
Hasta kulodu
Uzun ped
Humana (benim kurtaricim)
Batisor (dikislerim için)
Hurma (giderken ve orda yemek için)
Zemzem
El havlusu
İç çamaşır 5 6 tane
Atlet
Maske eldiven
Eşarp
Kapisusu
Çift taraflı bant
Şarj aleti
Çorap
Puset
Şimdilik bunları koydum ama bi kaç bisküvi ve meyve suyu koymak istiyorum küçük kahve makinesini koyucam biraz daha geçince humana yi sıcak içince işe yarıyor pet bardak falan
ay sagol canimmm
Hakkaten maske eldiven hicndusunmedim
Kapi susunu goturcek misin?
Bende yaptirmistim ama bilemedim
Humana nedir?
Bende bu hafta hemen cantayi hazirlicam
Agrim sancim cok fazla doktor normal diyor ama coknkorkuyorum 31. Haftaya girdim bugun
Benim de baby modu 2 saat 15 dk , kullandım valla bazıları yıpranmadı degıl ama tahmınımden ıyıler . Hatta bitanesinde bu moddan sonra bi de 20 dk durulama daha ekledım cozuttum
Ben yıkadım canım duruyla eşim de ondan almış marketten aslında dalan roxy daha güzel iki bebeğimde de ondan kullanmisdim şimdilik bu da güzel ama bı daha kine yine dalan aldircam daha güzel kokuyordu
sepet besıgım için uyku setini koronodan sonra sip vermıstım ,şimdi geldı ama nasıl dezenfekte eycem bılmıyorum ,yıkanmaz da sanki bu makinede fln havalandırdım ama bu yetmes sanki , aynı şey baby nest için de gecerlı
Uyku setini dışarıda bir kaç gün güneşte bekletsen.
Babynest i ben aldığım siteye sordum. 30 derecede elde yıkama programında sıkma programını düşük tutarak yayınlayabilirsiniz dedi. Attım ben makinaya bozulma falan olmadı gayet iyi
Kızlar benim her akşam göğüs altım ağrıyo kaburga mı oluyor bilmiyorum ama bi ağrı var normal mi sizce hele uzun nefes alınca batıyo sanki anlatabildimmi
Benim daha bir kaça hafta önceden ağrımaya başladı bazen gece uykudan bile uyandırıyor. Doktoruma sorduğumda bebeğin aldığı pozisyonda ayağı falan kaburganın altına gelip ağrı yapıyordur dedi
Merhaba Gebelik şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım doktorunuz 2.bir 100 mg lık yükleme istedimi. benim 50 mg yüklemede 1 saatte 178 çıktı ve doktor tekrar 100 mg lik test istedi.Zararlı olduğu için ikinci bir yükleme yaptırmak istemiyorum. sabah aç ve tok evde ölçüm yaptım aç 90 tok 156 çıktı.Doktorunuz sizlere ne önerdi diyetmi ünsilinmi