Bebek baskı yapıyor olabilir oraya bazen Benimde tekme atıyo gibi acıyo.Kızlar benim her akşam göğüs altım ağrıyo kaburga mı oluyor bilmiyorum ama bi ağrı var normal mi sizce hele uzun nefes alınca batıyo sanki anlatabildimmi
Benimde bebek için hassas program var ama çok uzun kıyafetleri yıpratabilir diye düşünüyorum.Canım benım makıne ayarlarımda baby için diye bi ayar var , antialerjık yazıyo,o modda yıkadım,zaten bol durulamakı bi mod,ama normal bi ayarda yıkayınca extra durulama daha yapmak gerekıomıs
Esnerken sırt ağrımda oluyor şimdi birde mide bulantısıBebek baskı yapıyor olabilir oraya bazen Benimde tekme atıyo gibi acıyo.
Sürekli bir yer ağrıyor canım kolay değil sabretmeliyiz.Esnerken sırt ağrımda oluyor şimdi birde mide bulantısıbu gece çok kötüyüm
Bendede bi istah kaybı oldu bugun hafif bulantida var geri başa dönmüş gibi hissettim tuhafima gittiEsnerken sırt ağrımda oluyor şimdi birde mide bulantısıbu gece çok kötüyüm
Ben çalışabilir raporu ne zaman alcaz tam 32+0 mı diyince evet tam o gün olması lazım çalışır ya da çalışamaz dedi. Yani çalışabilir vermiyorum demedi vericrl galiba.Merhabalar.
Doktorunuzdan 32 hafta çalışabilir raporu alabildiniz mi arkadaşlar?
Bazı söylentiler var, korona sebebiyle çalışabilir verilmiyor gibisinden. Doğru mu bu?
İlk 3 ay ne son 3 ay zor diyorlardı doğruymuş demekBendede bi istah kaybı oldu bugun hafif bulantida var geri başa dönmüş gibi hissettim tuhafima gitti☹
İlk 3 ay ne son 3 ay zor diyorlardı doğruymuş demek
Omo ve silveno sivi bebe deterjani aldim yumusatici koymadim kisa kisa yikadim cnmKızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Aynen hic deme canımİlk 3 ay ne son 3 ay zor diyorlardı doğruymuş demek
Rabbım tez zamanda sağlıkla beraber eve donmenizi nasip eder inş ve sizin durumunuza olan herkese deKızlar suyum kanamalı geldi. Sabah doğum yaptım. 1900 gr doğdu ciğer gelişiminde sıkıntı yok dediler. Sadece mama bağlı ilk anne sütünü verdiler. Sağdım. Ağlıyor kuzum küvezde şimdi dua edin.
Bende bende çok sabirsizim ama vaktinde dogsun ama çabuk gecsin zamanEvet nasıl mis oldu ya heryer bebek koktu. Daha 8 hafta var muhtemelen doğuma ama ben acayip sabırsızlanmaya başladım
3 hafta var canım aramizda Mayıs 15 dedimi grupta doğumlar başlar galiba Haziran başı olanlar falan hep güzel haberler alırız inşallah sırayla sağ salim hepimiz alalım kucagimizaGün sayıyorum ben, sanki daha az kalmış gibi oluyo.
Alınganlık yapacak fırsat bulamıyorum hiç ben ya hafta sonu iki gün bahcedeydim eşimle akşama kadar ikimizde çok yorulduk . Dün kızımın odasını temizledim halı cam dolaplar e bı de bebek kıyafetleri ablsinin dolabina yerleştirdik ütü iki saat falan sonra pert oldum ayağıma basamiyorum bel ağrısından hiç dinlenemiyorum boğazım da durmuyor isim olmasa da gidip pasta börek yapıp iş çıkarıyorum ayaklarımı uzatıp da dinlenmisligim yok daha eşim de çok yoruluyor işte ona da alınganlık yapamıyorumSizde de alınganlık, kırılganlık, duygusallık var mı?
İki haftadır benim göbek deligim de çıktı doguma kadar inmez kabarıklıkBilmiyorum canım ben onu bariz bi kaç haftadır hissediyorum ama bugün başka bişeydi şimdi baktım da daha bugün göbek deliğin dışarı çıkmış
Ben yıkadım canım duruyla eşim de ondan almış marketten aslında dalan roxy daha güzel iki bebeğimde de ondan kullanmisdim şimdilik bu da güzel ama bı daha kine yine dalan aldircam daha güzel kokuyorduKızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Açık renklileri 60 da yıkadım battaniyeleri 40 da renklileri de 40 da yıkadım beyazlarını da 60 da baya uğraştırdı beniBenimde bebek için hassas program var ama çok uzun kıyafetleri yıpratabilir diye düşünüyorum.
Benim şimdilik koyduklarimHastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Neler koydunuz? Olabildigince az esya ile gitmek suan en iyisiymis ama daha once dogum yapmadim olmazsa olmazlar neler olur acaba istanbuldayim kismetse florence da dogum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?