2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım benım makıne ayarlarımda baby için diye bi ayar var , antialerjık yazıyo,o modda yıkadım,zaten bol durulamakı bi mod,ama normal bi ayarda yıkayınca extra durulama daha yapmak gerekıomıs
Benimde bebek için hassas program var ama çok uzun kıyafetleri yıpratabilir diye düşünüyorum.

Merhabalar.
Doktorunuzdan 32 hafta çalışabilir raporu alabildiniz mi arkadaşlar?
Bazı söylentiler var, korona sebebiyle çalışabilir verilmiyor gibisinden. Doğru mu bu?
Ben çalışabilir raporu ne zaman alcaz tam 32+0 mı diyince evet tam o gün olması lazım çalışır ya da çalışamaz dedi. Yani çalışabilir vermiyorum demedi vericrl galiba.

Kaburga ve kasik agrilari yuzunden uykular haram oldu artik tamamen bu uykusuzlukla nasil dayanicaz hepimiz saglikla alalim ins kucagimiza

Kızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Omo ve silveno sivi bebe deterjani aldim yumusatici koymadim kisa kisa yikadim cnm

Hastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Neler koydunuz? Olabildigince az esya ile gitmek suan en iyisiymis ama daha once dogum yapmadim olmazsa olmazlar neler olur acaba istanbuldayim kismetse florence da dogum..

Rabbım tez zamanda sağlıkla beraber eve donmenizi nasip eder inş ve sizin durumunuza olan herkese de

Sizde de alınganlık, kırılganlık, duygusallık var mı?
Alınganlık yapacak fırsat bulamıyorum hiç ben ya hafta sonu iki gün bahcedeydim eşimle akşama kadar ikimizde çok yorulduk . Dün kızımın odasını temizledim halı cam dolaplar e bı de bebek kıyafetleri ablsinin dolabina yerleştirdik ütü iki saat falan sonra pert oldum ayağıma basamiyorum bel ağrısından hiç dinlenemiyorum boğazım da durmuyor isim olmasa da gidip pasta börek yapıp iş çıkarıyorum ayaklarımı uzatıp da dinlenmisligim yok daha eşim de çok yoruluyor işte ona da alınganlık yapamıyorum

Kızlar elbiseleri hangi deterjanla yıkadınız ben indirimden duru granül sabun almıştım ama kullanmakta kararsızım yarın odası geliyor bende yıkayıp yerleştirmeye başlıcam.
Ben yıkadım canım duruyla eşim de ondan almış marketten aslında dalan roxy daha güzel iki bebeğimde de ondan kullanmisdim şimdilik bu da güzel ama bı daha kine yine dalan aldircam daha güzel kokuyordu

Hastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Neler koydunuz? Olabildigince az esya ile gitmek suan en iyisiymis ama daha once dogum yapmadim olmazsa olmazlar neler olur acaba istanbuldayim kismetse florence da dogum..
Benim şimdilik koyduklarim
Belek iki tane
Muslin 1 tane
battaniye
Hastane çıkışı 1 takım
2 tane alt üst takım
2 çorap
Islak mendil
Pamuk
Bez (daha almadım)
Emzik (daha almadım)
Lohusa geceliği 2 takım
Hasta kulodu
Uzun ped
Humana (benim kurtaricim)
Batisor (dikislerim için)
Hurma (giderken ve orda yemek için)
Zemzem
El havlusu
İç çamaşır 5 6 tane
Atlet
Maske eldiven
Eşarp
Kapisusu
Çift taraflı bant
Şarj aleti
Çorap
Puset
Şimdilik bunları koydum ama bi kaç bisküvi ve meyve suyu koymak istiyorum küçük kahve makinesini koyucam biraz daha geçince humana yi sıcak içince işe yarıyor pet bardak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…