2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kapı süsünü goturucem ama taktirmazlarsa da en azından resim çekip geri sokerim diye düşünüyorum . Benimde kasik ağrım ve dertleşmek çok oluyor aynen normal diyor Dr ama ne olur ne olmaz hazırlıksız olmakdan iyidir .
Humana ya gelince humana steel tea diye yazınca çıkar emziren anne çayı sütü bir günde indriyor günde 2 bardak içiyorsun doğumdan sonra çok arttırıyor ben çok kullandım Nisan anneleri hep sütüm az mama veriyorum yazmışlar ama hiç bu çaydan kullandım demediler . Ben 10 sene önce de kullanmisdim ilk doğumda Dr demisdi 4 yıl önce kızımda çantama koymusdum . Hemen içtim bunda da aynısını yapicam Allah izin verirse hemen içmek için

cnm benim de erkek isim ömer taha

Bende bugun doktora gittim, 30+6 yim, 1610 gr cıktı, bi kaç gün geride cıktı bu sefer, ozellikle karin çevresi 1 hafta kadar geri cıktı, doktor kiloyu en çok etkileyen karin çevresi dedi, 1 haftalık gerilik önemli değil ama takip edelim dedi, yemeğine dikkat et öğün atlama, vitaminini kullan dedi. Birde 32.haftada artık çalışabilir raporu vermiyoruz dedi ama ben fiilen çalışmadığım için verebilirim dedi.

Maşallah canım kilo hiç belli olmaz hiç takma kaşar muz kilo aldırıyormus diye duymuştum tost falan ye bol kaşarlı .bende haftaya pazartesi ye aldım randevu malum 4 gün yasak pazar arasam belki randevu bulamam diye bugünden aldım .en son 1300 Gr di 28 haftalikken

Bugünlerde 2. Trimester döneminin neden balayı olduğunu çok daha iyi anlıyorum sanki yeni baslmaisim gibi mide bulantilarim tiksinmemm başladı kolu hassasiyetim geri geldi gibi uyku hali de cabasi

Yok çok takmıyorum zaten :) kaşar tost çok yediğin şeyler aslında:) doktor zaten normal dedi sadece gerilemeyi takip edelim dedi. Bakalım haftaya yine gidicem insallah. Bebek dönmüş bu arada, 2 hafta önce gittiğimde kafası yukarıdaydı. Benim 28de 1410 gr di. Doktor bizim için 2500 kg ile 4000 kg doğan normal dedi zaten.

Birde doktora bebek hareketlerini sordum, bazıları günde 10 tane bazıları 1 saatte 10 kere oynaması yeterli diyor dedim. Doktorda günde 10 kere oynaması normal ama 3 öğün yemekten yarim saat sonra sol tarafa yatıp 5 kere hareketini hissederekte kontrol edebilirsin dedi

Günde 10 hareket se normal o zmn biz anneler hep kipirdasin istiyoruz çok kipirdarsa da ne oldu acaba rahatsız mi diyoruz

Humana gibi süt artırdığını iddia eden anne çaylarının içeriği çoğunlukla şeker oluyor humananın da %3-4 ü bitki kökenli %96 sı sofra şekeri. Doğumdan sonra içilen Komposto hoşaf gibi ev yapımı içeceklere bile ekstra şeker eklememek gerekiyor. Hazır anne çaylarının yerine rezene çayı denenebilir ama dere otu gibi yeşilliklerin sütü doğal yoldan artırdığı da bir gerçek.

Aynen bende de dün öyleydi adet döneminde kasığımda ağrı oluşur sonra bel çevreme geçer dün hep öyleydi geçti şükür seninde geçer inşallah
İnşAllah canım ya insan korkuyor büyükler diyor dönmüş olabilir falan duş aldım belime sıcak su falan tuttum ayaklarımda da hafif ağrı var

Bence götürme canım kapı susunu yıkamak zor süsleri vs dökülür çıkar evdeki odasını suslersin

Peki neden vermiyomus canim

Canim bugun doktora gittim ben de. Her yerin olcumu ayri mi anlamadim. Doktor 30. Haftada 1500 gram yeterli goruyoruz dedi. Yani senin ki geri degil bizim doktora gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…