2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim bugun doktora gittim ben de. Her yerin olcumu ayri mi anlamadim. Doktor 30. Haftada 1500 gram yeterli goruyoruz dedi. Yani senin ki geri degil bizim doktora gore.
Evet doktorda genel olarak iyi dedi ama karin ölçüsü biraz geride dedi onu takip edelim dedi. Evet her seyi ayrı ölçülüyor, doktor bana detaylı anlattı nasıl oluyor diye. Genel olarak bası, karını ve bacağı ölçülüyor ve bunun ortalaması bebeğin kilosunu veriyor. Mesela bende karin 29+6 cıktı, bacak kemiği haftasıyla uyumlu, bası 33 haftalık cıktı. Tüm ölçümler farklı çıkabiliyor. Kilosunu en çok etkileyen ölçüm karin ölcumuymus. Bebege giden besin akışına baktı bi sorun yoktu o yüzden, genel gelişimi iyi olduğu icn bi sorun görmedi sadec takip edelim dedi bakalim

Anladim canim saglikla bu surecleri de atlatalim insaAllah. Ilk defa nst ye girdim. Ne sıkıcı seymis ya. Bundan sonra her gitmemde nst olacakmis

Tahmini ne kadar sürüyor canım nst?
20 dakika durdum ben canim. Gorevli benim kivrandigimi gorunce erken cikarcam seni dedi cikardi. Belimde agri oldugundan beni zorladi biraz. Uzun surecegini bilmedigimden rahat uzanmamistim bi dahakine tecrubeliyim artikyine de en fazla yarim saat suruyor galiba

Ee sonuc ne canım ? Dogumun yaklasıp yaklasmadgunı mı anlıyor?

Valla ister şeker olsun ister başka bişey mamadan iyidir ve ben gercekden çok faydasını gördüm içtiğim gun ile icmedigim gün çok fark olurdu benim vazgeçilmezim tabiki bulgur dereotu kimyon annesutu için birebir en onemlisi zaten Su içmek ama ben koydum bile cantama

Ee sonuc ne canım ? Dogumun yaklasıp yaklasmadgunı mı anlıyor?
Hissedilmeyen kasilmalar oluyor canim. Var mi yok mu diye bakiyorlar. Cok sukur iyi gayet dedi. Bebek cok toplaniyor bi tarafa. Ben de kasilma mi acaba diyordum kendi kendime. Degilmis cok sukur. Doktorum da bebegin toplanmasi gayet normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…