2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hissedilmeyen kasilmalar oluyor canim. Var mi yok mu diye bakiyorlar. Cok sukur iyi gayet dedi. Bebek cok toplaniyor bi tarafa. Ben de kasilma mi acaba diyordum kendi kendime. Degilmis cok sukur. Doktorum da bebegin toplanmasi gayet normal dedi.
Ben de bunu çok merak ediyorum ya, bebek mi toplanıyor kasılma mı ayırt edemiyorum. Umarım benimki de kasılma değildir :) haftaya kontrole gidince ilk nst mi cektiricem ben de :)

Evet biraz sıkıcı ama gerekli :) bazen sancıyı hissetmedende nst de çıkabiliyor.
Ben hiç hissetmedim sancı ama 30. Haftadan itibaren her hafta sancı çıkıp dogircan derdi Dr geçirmek için serum verirdi 38 e kadar bu sayede durdum ama hiç sancı hissetmedim öbür gebeligimde

Ben de bunu çok merak ediyorum ya, bebek mi toplanıyor kasılma mı ayırt edemiyorum. Umarım benimki de kasılma değildir :) haftaya kontrole gidince ilk nst mi cektiricem ben de :)
Bebek hareketleri eskisi gibi vurmali degil toplanma seklinde. Bi sol taraf sivriliyor bi sag taraf. Doktor normal dedi.Bundan sonra hareketler boyle galiba canim. Haftaya randevun varsa kesin cekilir nst cunku genelde 32 de basliyormus arastirdigim kadariyla

Ben hiç hissetmedim sancı ama 30. Haftadan itibaren her hafta sancı çıkıp dogircan derdi Dr geçirmek için serum verirdi 38 e kadar bu sayede durdum ama hiç sancı hissetmedim öbür gebeligimde
Evet bunu yaşayan baskalarinida gordum o yüzden iyi birşey:) peki doğum zamanı şancı hissettin mi yada suni sanci mi verdiler nasıl oldu?

bana 75 gr lık yükleme yapılmıştı zaten. Yüksek çıktığı için diyet yaptım. Geçmedi insülin kullanıyorum. Evde şeker ölçme cihazı varsa ölçün. Sabah aç 95 altı tok 140 altında olunca normal diyorlar. Ama 1 hafta falan takip etmen lazım

Kizlar uyguna lohusa takimi nerden alabilirim cok.fiyatlari yüksek var trendyolda falan. Siz nerden aldiniz bana da soylermisiniz

Evet bunu yaşayan baskalarinida gordum o yüzden iyi birşey:) peki doğum zamanı şancı hissettin mi yada suni sanci mi verdiler nasıl oldu?
Doğum da da çok şükür ki 5-6cm acilmam olana kadar yine bişey hissetmedim hafif bı adet ağrısı gibiydi suni sanciya gerek kalmadı sonrası çok agriliydi ama sadece bı kaç saat sürdü çok şükür ikinci kolay bı doğum oldu .

Ben dün gittim doktora kontrole 32+0 dı çalışabilir raporunu 32+6 gibi almayı düşünüyorum doktor çocuğun gelişimi normal dedi ama burda okuduklarım beni tedirgin etti biraz kilosu 1400 küsürdü de az mı acaba ki ya

Neden 32+6 da alcaksın canım? Aslında 32+6 iken 32+0 mı yazcak ?

Kızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorum nişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur

Her bebek için oluşan bi gelişim eğrisi var canım, o eğriyi takip ettiği sürece büyümeye olması gerektiği gibi devam ediyor demek. O yüzden herkese farklı bir şey soylenebiliyor. Kilonun tam olarak kac oldugundan cok o buyume egrisinin dışına sapmaya başlayınca genelde çağırıyorlar

Calisabilir raporu tam 32+0 da aliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…