2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorum nişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur
Nişan gelebilir ama herkeste gelmiyor. Nişandan bir iki gun sonra dogum olur. Dogum sancisi adet sancisi gibi basliyor, kiminde bel agrisi oluyor. Esasen bebek kendini asagi ittigi icin cati kemiklerinde yogun agri oluyor. Erken dogumu siz bilemezsiniz doktor anlar ancak

Çok iyi inşallah yine öyle olur :) benimkide oyleydi

Doktorun eğer gelişimi iyi dediyse bir sorun yoktur. Doktor bana 2.5 kg doğanda 4 Kg doğanda bizim için normaldir dedi. Bende mesela sadece karin gelişimi diğerlerinden geri kaldığı için takip edelim dedi ama bir sorun yok dedi. Birde bu ölçümler gram gramina tutmuyor bazen az yada çok olabiliyor, o yüzden çok önemli değil bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece

Kızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorum nişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur
Sancılar genelde adet sancısı gibi başlıyor daha sonra artıyor ama bu herkeste aynı olmuyor, daha az yada daha çok hissedende olabiliyor. Sancısı hiç olmadan doğuma gidenlerde oluyor
Su yada nişan gelse zaten anlaşılıyor. Bende mesela gece ilk sanci ile başladı daha sonra pembe kanlı bi akıntı geldi, daha önce bir kere daha gelmişti doktor o zaman doğum başlamış olabilir demişti, ordan bildiğim için ve sancida olduğu için doğum olduğunu anladım, duşa girdim ve hastaneye gittim :)

Kizlar uyguna lohusa takimi nerden alabilirim cok.fiyatlari yüksek var trendyolda falan. Siz nerden aldiniz bana da soylermisiniz
Bir arkadaş burda bi ınstagram sayfasi paylaşmıştı ben ordan aldım. Daha önceden zaten 2 takımım vardı diğer doğumdan, 1 tanede yeni olsun diye aldım ama benim daha önce aldıklarımin esofmanlarinin beli hamilelere göreydi, yeni aldigin ise normal lastikli. Çok sıkıntı olir mu bilmem ama normal eşofman takımlarına da bakılabilir. Buarada genelde ince oluyor kumaşlar ben koyu renk aldigim halde yinede iç gösteriyordu biraz. Tek avantajı 3 parca olması hastanede yelek gibi şeyler lazım oluyor çünkü hem insan üşüyor hemde koridorda yürüyüş yapıyorken rahat oluyor.

Anladım kızlar doktor gelişimi iyi dedi bi sıkıntı yoktu çok şükür inşallah öyledir de. Bilmem son gün de alabileceğimi düşünmüştüm farketmez sanırım hayırlısı. Ben şuan van da yaşıyorum ama doğum için memleketime antalya ya gideceğim inşallah işte ne zaman yola çıkayım diye sordum doktora 35. Hafta gibi git dedi bende bayramdan sonra eğer bi sıkıntı olmazsa gidicem inşallah. Varmı böyle şehir değiştirecek olan başka

Canım tam olarak 32+0 da alman gereklı dıye bılıyorum,eger gecıkırsen son regl tarıhınde oynama yapmaları gerekebılır diye düşünuyorum,bir araştır derim

Bende diyete başladım şuan herhangi bir değişiklik yok diyet yaptigim halde sabah aç 100 tok 156 çikti bir hafta ölçüm yapıcam bakalım düşmezse banada ünsilin başlıycaklar.

28 haftalikken 1380 dedi bana bı hafta öndeydi ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor milim kipirdatsa farklı çıkıyor belki ondan önemli gormemisdir

Her gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calis
Bende 4 meyve çeşiti yiyiyordum ama azaltacam bebeğe çok şeker gidiyormuş bende bu mevsimin meyvelerini çok seviyorum

İkisinde de suyum geldi sonra Dr gittik hemen ama Nisan herkesde gelmiyormus ağrı da zaten olunca herkes anlaşılır diyor her doğum farklı kendine özgü oluyor ama filmlerdeki gibi ilerlemiyor yani muhakkak anlarsın

Kizlar brn su steden aldm cok guzel gunlk kullanmada uygun kesnlkle tavsiye ederim. Onden dugmeli ck kullansli oluyo dokusuda cok guzell

Eklentiler

• Screenshot_20200422-123554_Chrome.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar uyguna lohusa takimi nerden alabilirim cok.fiyatlari yüksek var trendyolda falan. Siz nerden aldiniz bana da soylermisiniz
Ben duchesse 2008 modelini aldım foto çekimi falan olur diye üç tane de gecelik aldım uygun fiyatlı lcw dan 2 tane suwenden 1 tane ,bir de nicoletta diye bir markadan trendyol üzerinden pijama takımı aldım o markayı tavsiye ederim kumaşları güzel yumuşacık.

Eklentiler

• 5CE90598-884C-4C1A-8873-150B842C7218.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 6800DF81-8CC6-4878-A75D-F894D60372BB.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 59
  • F65C7850-FF5B-4E41-805F-C5D6497D1C06.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 8B7F7995-4556-43B2-BBD9-623766A9032D.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 8A486CB9-2841-4082-9880-2567929FF75A.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
  • ED7F7EEA-846F-47A2-B15F-E28AFD0E1C3F.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 53
  • AB2F298C-80C9-41AD-A214-71D62AC63E61.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…