Nişan gelebilir ama herkeste gelmiyor. Nişandan bir iki gun sonra dogum olur. Dogum sancisi adet sancisi gibi basliyor, kiminde bel agrisi oluyor. Esasen bebek kendini asagi ittigi icin cati kemiklerinde yogun agri oluyor. Erken dogumu siz bilemezsiniz doktor anlar ancakKızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorumnişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur
Her gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calisKızlar günlük meyve ne kadar yiyiyorsunuz ?
Çok iyi inşallah yine öyle olur :) benimkide oyleydiDoğum da da çok şükür ki 5-6cm acilmam olana kadar yine bişey hissetmedim hafif bı adet ağrısı gibiydi suni sanciya gerek kalmadı sonrası çok agriliydi ama sadece bı kaç saat sürdü çok şükür ikinci kolay bı doğum oldu .
Doktorun eğer gelişimi iyi dediyse bir sorun yoktur. Doktor bana 2.5 kg doğanda 4 Kg doğanda bizim için normaldir dedi. Bende mesela sadece karin gelişimi diğerlerinden geri kaldığı için takip edelim dedi ama bir sorun yok dedi. Birde bu ölçümler gram gramina tutmuyor bazen az yada çok olabiliyor, o yüzden çok önemli değil bebeğin gelişimi iyi olduğu süreceBen dün gittim doktora kontrole 32+0 dı çalışabilir raporunu 32+6 gibi almayı düşünüyorum doktor çocuğun gelişimi normal dedi ama burda okuduklarım beni tedirgin etti biraz kilosu 1400 küsürdü de az mı acaba ki ya
Sancılar genelde adet sancısı gibi başlıyor daha sonra artıyor ama bu herkeste aynı olmuyor, daha az yada daha çok hissedende olabiliyor. Sancısı hiç olmadan doğuma gidenlerde oluyorKızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorumnişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur
Bir arkadaş burda bi ınstagram sayfasi paylaşmıştı ben ordan aldım. Daha önceden zaten 2 takımım vardı diğer doğumdan, 1 tanede yeni olsun diye aldım ama benim daha önce aldıklarımin esofmanlarinin beli hamilelere göreydi, yeni aldigin ise normal lastikli. Çok sıkıntı olir mu bilmem ama normal eşofman takımlarına da bakılabilir. Buarada genelde ince oluyor kumaşlar ben koyu renk aldigim halde yinede iç gösteriyordu biraz. Tek avantajı 3 parca olması hastanede yelek gibi şeyler lazım oluyor çünkü hem insan üşüyor hemde koridorda yürüyüş yapıyorken rahat oluyor.Kizlar uyguna lohusa takimi nerden alabilirim cok.fiyatlari yüksek var trendyolda falan. Siz nerden aldiniz bana da soylermisiniz
Güzel haberleri bekliyoruzHerkese günaydın
Bugün bebişle görüş günümüz♥ hem çalışabilir raporu alacağım hem kaç zamandır olan ağrı ve sancılarımı soracağım içim rahatlar
Canım tam olarak 32+0 da alman gereklı dıye bılıyorum,eger gecıkırsen son regl tarıhınde oynama yapmaları gerekebılır diye düşünuyorum,bir araştır derimBen dün gittim doktora kontrole 32+0 dı çalışabilir raporunu 32+6 gibi almayı düşünüyorum doktor çocuğun gelişimi normal dedi ama burda okuduklarım beni tedirgin etti biraz kilosu 1400 küsürdü de az mı acaba ki ya
Bende diyete başladım şuan herhangi bir değişiklik yok diyet yaptigim halde sabah aç 100 tok 156 çikti bir hafta ölçüm yapıcam bakalım düşmezse banada ünsilin başlıycaklar.bana 75 gr lık yükleme yapılmıştı zaten. Yüksek çıktığı için diyet yaptım. Geçmedi insülin kullanıyorum. Evde şeker ölçme cihazı varsa ölçün. Sabah aç 95 altı tok 140 altında olunca normal diyorlar. Ama 1 hafta falan takip etmen lazım
28 haftalikken 1380 dedi bana bı hafta öndeydi ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor milim kipirdatsa farklı çıkıyor belki ondan önemli gormemisdirBen dün gittim doktora kontrole 32+0 dı çalışabilir raporunu 32+6 gibi almayı düşünüyorum doktor çocuğun gelişimi normal dedi ama burda okuduklarım beni tedirgin etti biraz kilosu 1400 küsürdü de az mı acaba ki ya
Çilek vazgeçilmezim şu ara benimde en son kasayla getirmiş eşimHer gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calis
Bende 4 meyve çeşiti yiyiyordum ama azaltacam bebeğe çok şeker gidiyormuşHer gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calis
İkisinde de suyum geldi sonra Dr gittik hemen ama Nisan herkesde gelmiyormus ağrı da zaten olunca herkes anlaşılır diyor her doğum farklı kendine özgü oluyor ama filmlerdeki gibi ilerlemiyor yani muhakkak anlarsınKızlar gunaydın ,benım ilk hamılelıgım.daha dogun yapmıs arkadaslara sorayım,dogum nasıl başlar onu bile bılmıyorumnişan gelmesi su gelmesi vs .erken dogum vs olcaksa bilirmıyız bunu aniden mi olur
Ama ilk doğumum çok zordu 3.gunde doğdu ama unuttum bile onu inşallah böyle kolay ve güzel bı doğumum olurÇok iyi inşallah yine öyle olur :) benimkide oyleydi
Artık 3.olacağı için genelde zor olmaz derler, Allah bi nefeste kurtarsın hepimiziAma ilk doğumum çok zordu 3.gunde doğdu ama unuttum bile onu inşallah böyle kolay ve güzel bı doğumum olur
Bu tarz çoğu mağazada var bende lcw den almıştım, hemde modelleri daha güzel, klâsik lohusa takımlarından:)Kizlar brn su steden aldm cok guzel gunlk kullanmada uygun kesnlkle tavsiye ederim. Onden dugmeli ck kullansli oluyo dokusuda cok guzell
Ben duchesse 2008 modelini aldım foto çekimi falan olur diye üç tane de gecelik aldım uygun fiyatlı lcw dan 2 tane suwenden 1 tane ,bir de nicoletta diye bir markadan trendyol üzerinden pijama takımı aldım o markayı tavsiye ederim kumaşları güzel yumuşacık.Kizlar uyguna lohusa takimi nerden alabilirim cok.fiyatlari yüksek var trendyolda falan. Siz nerden aldiniz bana da soylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?