- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Kis boyu erik aserdim virüs çıktı bi gidip alamadım kayinvalidemHer gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calis
Ben de hamilelikten beri böyleyim o yuzden çok fazla su içmeye çalışıyorumAynen bir haftadır bu durumdayım ilk aylarda da böyleydi
Ay canım geçmiş olsun konuşmuştuk seninle benşm hala ağrılar devam ediyor bende dikkat edeyim o zaman yaBuraya yazmıştım belimde ağrı var diye hatta arkadaşlarla yazmıştık. Adet döneminde ki gibi belimde ağrı vardı. Ama dün hafiflemişti iyiyidi.
Nst de doğum sancıları çıktı yüksek çıkmış bir de doktorum bebek aşağı inmiş erken doğum riskin var sakın kalkma istirahat et yürüme eğilip kalmak bir kaç hafta geç gelsin dedi. Progestan başladı
Kaç çıktı nst de sancılar?Gittim canım doğum sancılarıymış
Benim de ağrılarım var ya en son geçen hafta gitmiştim kontrole bişey çıkmamıştıKaç çıktı nst de sancılar?
Bu arada sakın moralini bozma. 22. haftamdan beri erken doğum riskim var. Bu haftalara geldik şükürkesinlikle stres ve moralle çok ilgisi var yaşadığımız herşeyin. Zaten evdeyiz. Bol bol dinlen. Eğilme çömelme gibi şeyler yapma. Zamanında gelecek inşallah bebeğin. Hepimizin.
İnşallah dinleneceğim ben bebişte rahat durur da gelmeye çalışmaz biraz daha beklerEvdeyiz zaten canim dinlenmeye calis insaAllah iyi olur duzelir ve zamaninda dogar minnosun
Bende bugün ilk erigimi yedim çok şükür dogurmadan yiyebildim dedim hatta canım eşin alsın marketten falan canım istiyorsaKis boyu erik aserdim virüs çıktı bi gidip alamadım kayinvalidem
Ben de hamilelikten beri böyleyim o yuzden çok fazla su içmeye çalışıyorum
Dikkat et canım kendini yorma sakin bı de serum falan takmadimi bende de sancı çıkıyordu diğer gebeligimde her sefer 3 tane 1 lt serum takiyorlardi içine novalgin ve sanırım buscopan katiyorlardi ilaçları tam hatırlamıyorum ama bı de ciğer geliştirici iğne yapması lazım yaptirdin mi ne olur ne olmaz diyeBuraya yazmıştım belimde ağrı var diye hatta arkadaşlarla yazmıştık. Adet döneminde ki gibi belimde ağrı vardı. Ama dün hafiflemişti iyiyidi.
Nst de doğum sancıları çıktı yüksek çıkmış bir de doktorum bebek aşağı inmiş erken doğum riskin var sakın kalkma istirahat et yürüme eğilip kalmak bir kaç hafta geç gelsin dedi. Progestan başladı
Kayinvalidem almış ama çok minikBende bugün ilk erigimi yedim çok şükür dogurmadan yiyebildim dedim hatta canım eşin alsın marketten falan canım istiyorsa
Nst ye girdin mi canımBenim de ağrılarım var ya en son geçen hafta gitmiştim kontrole bişey çıkmamıştı
Olsun yediysen sorun yok o zamanKayinvalidem almış ama çok minik
Benim de şu bı kaç gündür kasıklarım çok ağrıyor ya büyüdüğü için mi bilemedim ayağa kalkınca sanki alt tarfim düşecek gibi oluyor yürürken ozellikleAy canım geçmiş olsun konuşmuştuk seninle benşm hala ağrılar devam ediyor bende dikkat edeyim o zaman ya
İlk hamileliğim ve nst ye bugün ilk kez girdim çok anlamadığım için bakmadım. İçeri doktorun yanına gidince verdim baktı bu aralar şikayetin var mı dedi bende söyledim bu birkaç gündür böyle diye evet nst de sancıların yüksek çıkmış dedi ultrasondan baktı sonra.Kaç çıktı nst de sancılar?
Bu arada sakın moralini bozma. 22. haftamdan beri erken doğum riskim var. Bu haftalara geldik şükürkesinlikle stres ve moralle çok ilgisi var yaşadığımız herşeyin. Zaten evdeyiz. Bol bol dinlen. Eğilme çömelme gibi şeyler yapma. Zamanında gelecek inşallah bebeğin. Hepimizin
Teşekkür ederim canımAy canım geçmiş olsun konuşmuştuk seninle benşm hala ağrılar devam ediyor bende dikkat edeyim o zaman ya
Yok canım yapmadı. Sadece progestan hap verdi. Dinlen şunları yapma dedi. Olurda ağrın çok olursa gel o zaman yatışını yapalım dedi. Duruma göre takip ederiz dediDikkat et canım kendini yorma sakin bı de serum falan takmadimi bende de sancı çıkıyordu diğer gebeligimde her sefer 3 tane 1 lt serum takiyorlardi içine novalgin ve sanırım buscopan katiyorlardi ilaçları tam hatırlamıyorum ama bı de ciğer geliştirici iğne yapması lazım yaptirdin mi ne olur ne olmaz diye
Sen yine de dinlen ilaçlarını falan ihmal etme 35 den sonra kuveze girmeden atlatabiliyor ama daha çok küçük şu anda sağ salim vakitlice dogsunlar yaYok canım yapmadı. Sadece progestan hap verdi. Dinlen şunları yapma dedi. Olurda ağrın çok olursa gel o zaman yatışını yapalım dedi. Duruma göre takip ederiz dedi
Amin inşallah evet çok küçük biraz daha büyümesi lazımSen yine de dinlen ilaçlarını falan ihmal etme 35 den sonra kuveze girmeden atlatabiliyor ama daha çok küçük şu anda sağ salim vakitlice dogsunlar ya
Yok daha hiç gitmedim canım ama gerçekten baya baskı yapıyor yürürken falanNst ye girdin mi canım
Aynen canım bu msjını görmeden önce yazdım aynısını zor yürüyorum mideme çok baskı yapıyor anlamadım nerde neresi var aşağılara da vuruyor sankiBenim de şu bı kaç gündür kasıklarım çok ağrıyor ya büyüdüğü için mi bilemedim ayağa kalkınca sanki alt tarfim düşecek gibi oluyor yürürken ozellikle
İnşAllah canım geçen hafta gitmiştim bir aya gitmem diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz magnezyum içiyorumTeşekkür ederim canımdikkat et tabi ama düşünüp de kendini strese sokma herkesteki ağrı böyle sonuçlanmaz
Senin normal olabilir onun için strese sokma kendini. Müsait olduğun ilk zamanda doktoruna kontrole gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?