2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Her gun 1 muz yiyebiliyorsam yiyordum. Ondan da yiye yiye tiksindim ama zorluyorum. Artik bahar geldi bahar meyvelerine doyamiyorum. Yiyemiyorsan bahar meyvelerini yemeye calis
Kis boyu erik aserdim virüs çıktı bi gidip alamadım kayinvalidem
Aynen bir haftadır bu durumdayım ilk aylarda da böyleydi
Ben de hamilelikten beri böyleyim o yuzden çok fazla su içmeye çalışıyorum

Ay canım geçmiş olsun konuşmuştuk seninle benşm hala ağrılar devam ediyor bende dikkat edeyim o zaman ya

Gittim canım doğum sancılarıymış
Kaç çıktı nst de sancılar?
Bu arada sakın moralini bozma. 22. haftamdan beri erken doğum riskim var. Bu haftalara geldik şükür kesinlikle stres ve moralle çok ilgisi var yaşadığımız herşeyin. Zaten evdeyiz. Bol bol dinlen. Eğilme çömelme gibi şeyler yapma. Zamanında gelecek inşallah bebeğin. Hepimizin.

Benim de ağrılarım var ya en son geçen hafta gitmiştim kontrole bişey çıkmamıştı

Dikkat et canım kendini yorma sakin bı de serum falan takmadimi bende de sancı çıkıyordu diğer gebeligimde her sefer 3 tane 1 lt serum takiyorlardi içine novalgin ve sanırım buscopan katiyorlardi ilaçları tam hatırlamıyorum ama bı de ciğer geliştirici iğne yapması lazım yaptirdin mi ne olur ne olmaz diye

Ay canım geçmiş olsun konuşmuştuk seninle benşm hala ağrılar devam ediyor bende dikkat edeyim o zaman ya
Benim de şu bı kaç gündür kasıklarım çok ağrıyor ya büyüdüğü için mi bilemedim ayağa kalkınca sanki alt tarfim düşecek gibi oluyor yürürken ozellikle

İlk hamileliğim ve nst ye bugün ilk kez girdim çok anlamadığım için bakmadım. İçeri doktorun yanına gidince verdim baktı bu aralar şikayetin var mı dedi bende söyledim bu birkaç gündür böyle diye evet nst de sancıların yüksek çıkmış dedi ultrasondan baktı sonra.
Çok sevindim erken doğum riski demelerine rağmen bebeğin iyi olmasına inşallah hepimiz bebeğimizi hayırlı zamanda vakitlerinde kucağımıza alırız
Evet bende stres çok etkiliyor biliyorum inşallah çok düşünmemeye çalışacağım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım dikkat et tabi ama düşünüp de kendini strese sokma herkesteki ağrı böyle sonuçlanmaz
Senin normal olabilir onun için strese sokma kendini. Müsait olduğun ilk zamanda doktoruna kontrole gidersin

Yok canım yapmadı. Sadece progestan hap verdi. Dinlen şunları yapma dedi. Olurda ağrın çok olursa gel o zaman yatışını yapalım dedi. Duruma göre takip ederiz dedi

Yok canım yapmadı. Sadece progestan hap verdi. Dinlen şunları yapma dedi. Olurda ağrın çok olursa gel o zaman yatışını yapalım dedi. Duruma göre takip ederiz dedi
Sen yine de dinlen ilaçlarını falan ihmal etme 35 den sonra kuveze girmeden atlatabiliyor ama daha çok küçük şu anda sağ salim vakitlice dogsunlar ya

Sen yine de dinlen ilaçlarını falan ihmal etme 35 den sonra kuveze girmeden atlatabiliyor ama daha çok küçük şu anda sağ salim vakitlice dogsunlar ya
Amin inşallah evet çok küçük biraz daha büyümesi lazım Rabbim tüm annelere bebekleri vakitlice sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizlerede inşallah

Benim de şu bı kaç gündür kasıklarım çok ağrıyor ya büyüdüğü için mi bilemedim ayağa kalkınca sanki alt tarfim düşecek gibi oluyor yürürken ozellikle
Aynen canım bu msjını görmeden önce yazdım aynısını zor yürüyorum mideme çok baskı yapıyor anlamadım nerde neresi var aşağılara da vuruyor sanki

İnşAllah canım geçen hafta gitmiştim bir aya gitmem diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz magnezyum içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…