2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar oyun halısı aldınız mı piyanolu falan olanlardan ilk üç ay çok oyalıyor bebekleri diyorlar. Emzirme yastığı da çok gerekli mi bilmiyorum emin olamadım. Bir de 4moms ana kucağı düşünüyorduk ikinci el ama şu aşamada ikinci el mantıklı değil virüs malum sıfırları da çok pahalanmış ben de biraz daha uygun nuna almayı düşündüm 1000 civarı sıfırı aranızda kullanan bilen var mı bu ürünü ?

Eklentiler

• 075AD7A6-9CC4-4D7F-9D51-5FE49562F192.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 20
H
Bu tarz çoğu mağazada var bende lcw den almıştım, hemde modelleri daha güzel, klâsik lohusa takımlarından:)
Aynen bncde dha guzel ben ilk kizimda lphus atakmi almstm hem cok daha pahalydi hemde bdha hic gymedm gereksiz oldu biraz ztn durum.dolaysyla kimseyide pek goremicez o yuzdn bu takmlar iyidr

H
Aynen bncde dha guzel ben ilk kizimda lphus atakmi almstm hem cok daha pahalydi hemde bdha hic gymedm gereksiz oldu biraz ztn durum.dolaysyla kimseyide pek goremicez o yuzdn bu takmlar iyidr
Aynen bende 5 sene olucak hiç giymedim bu sefer daha kullanışlı olanları seçtim

merhaba kizlar ben bugun 32+1 de calisabilir raporumu aldim doktor calismasan su ortamda disari cikmak tehlikeli dedi. bende suan evden calistigimi soyledim tamam ozaman verelim dedi hemen verdi . devlet hastanesinden aldım cokta kolay hiç uğraştırmadan verdiler

Ben oyun halısı piyanolu aldım inşallah severek oynar. Bende elektrikli ana kucağı alacaktım hatta nuna ve 4moms baktık ama kullanan arkadaşlarım hep cocuklarının duymadığını bana bebek doğunca al götür mağazaya deneyerek al dediler bende almadım. Böyle giderse denemek imkansız olacak

Teşekkür ederim cevap için. Oyun halısını hangi marka tercih ettin internette bazılarına çok ince vs demişler. Biz çogu eksiğimizi ocak şubat indirimden almıştık şimdi herşeyin fiyatı uçmuş bebek arabasını 2500 e aldık dün bi sitede 4500 e gördüm el insaf. Biz 15 temmuzdan 1 hafta sonra evlenmiştik balayımız falan iptal olmuştu hemen işe dönmüştük bazı şeyler istediğimiz gibi olamamıştı. Bebişler de bu dönemde geliyor. Vardır bir hayır sağlıklı olsunlar da inşallah. Anakucağını Deneyerek almak şu aşamada zor nunanın yorumlarına iyice bi bakayım en iyisi. Basit bişey de iş görebilir tabi.

Aynen ya herşeyin fiyatı arttı bende çogu şeyi Şubat indirimde almıştım ama başka şehirde doğum yapacağım diye yük etmeyeyim diye samsuna gelince alırım dedim şimdi alamıyorum dışarı çıkamıyorum çocuğa doğru düzgün kıyafet bile almadım. bebek arabası beşik alacaktım çıkıp bakamıyoruz her yer kapalı açık olsada benim astım bronşitim var riskli gruptayım o yüzden hiç çıkmıyorum. Nasip işte inşallah durum daha da iyi olur. Oyun halısınıda aşagıdakini aldım indirimdeydi 190 ne aldım

Hangi bebek arabasını aldınız acaba

Güzel haberleri bekliyoruz
Buraya yazmıştım belimde ağrı var diye hatta arkadaşlarla yazmıştık. Adet döneminde ki gibi belimde ağrı vardı. Ama dün hafiflemişti iyiyidi.
Nst de doğum sancıları çıktı yüksek çıkmış bir de doktorum bebek aşağı inmiş erken doğum riskin var sakın kalkma istirahat et yürüme eğilip kalmak bir kaç hafta geç gelsin dedi. Progestan başladı

Aynen arkadaşın attığı oyun halısını e bebekte Şubat indirimdeyken 190 aldım bende. Alan bütün arkadaşlarım çok memnun kalmış bebekleri baya sevmiş

Evdeyiz zaten canim dinlenmeye calis insaAllah iyi olur duzelir ve zamaninda dogar minnosun

Hangi bebek arabasını aldınız acaba
Doona almıştık hepsiburadadan şubat ayında 2500 e. Şuan 3799 tl Ama bi arkadas yina nunanın arabasından çok memnun üstüne maxi cosi de takılabiliyormuş. Bir de bugün jokerde cbx diye bi markanın arabası 3000 den 1500 e düşmüş nasıl bilmiyorum ama.

Evet doona bi ara indirimdeydi hatırlıyorum ben böyle kolay katlanan hafif bagajda çok yer kaplamayan ve puseti arabaya ayrı şekilde takılan istiyorum modellere de bakamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…