2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Pek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibi

Hadi ya. Allah kolaylik versin bari bunda
Benim de ilki kolikti. Ayni sekilde 3, 4 haftalikken basladi. Yenidogan cekiminde bile uyumadigindan cok zor olmustu fotoğraf cekmesi. Herkes de en rahat ilk 3 ay diyordu. Bir sene agladi ve uyumadi ama en zor ilk 3 aydi :/ ben de 2. En azindan kolik olmaz diye umut ediyorum. Bunda bir de yalnızım tamamen :/

Biberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmı

İlk kizimdan kalanlar var bende. Bir tane bulunsun diye avent biberon almistik..bir suru farklı marka emzik almistim..kaynatip yikadik. İcinden cikan talimatta yazar zaten. Kizim emzik/ biberon almadığı icin bu sefer de onlari kullanicam. Yani kullanmaya çalışıcam..bu da almaz ama belki

Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
canım normalde temizleme pamukları var ben kızıma uzun sure ondan kulanmıstım gecen gittiğimde markete uni bayby de kampanya vardı yeni dogan 4paket ondan aldım ama temizleme mendillerinden alacagım ben yinede onlar daha güvenılır

Şifonyer ve dolap onerınız var mı marka model vs bebek odası için?

Biz ilk kizima ikeadan almistik. Ama hem sifonyer hem de dolabini cocuk degil yetişkin reyonundan aldik. Sadece giysileri degil her seyi sigardi. Hatta simdi buyuk kızımın mevsimlik giysilerini dolaba koydum..sifonyeri bebege ayırdım.

Evet canım malesef kolik annesi olmak gercekden çok zor ama alışıyorsun artık nasıl olsa büyüyecek diyorsun ilk dogumumda 19 yaşındaydım ve oğlumla resmen bende ağlardım tek basimaydim , o büyüdü 6 sene sonra kızım oldu aynısı daha da beteriydi ama nasıl olsa buycek dedim kendimde büyümüş olunca daha sakin karşıladım.8 aylıkken falan geçti şimdi yaş 29 amann diyorum sağlıklı olsunda gazi da geçer napalim

Aynen canım bu msjını görmeden önce yazdım aynısını zor yürüyorum mideme çok baskı yapıyor anlamadım nerde neresi var aşağılara da vuruyor sanki
Evet resmen aşağıdan çıkacak gibi vururken hareketli olunca bı de sağ kaburga altında ayakları var sanırım devamlı iteliyor hem aşağı hem yukarı

Sifonyeri bende bebise ayırdım gardrop tek bolmesini

Eklentiler

• IMG_20200420_214449.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200420_214442.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20200420_214432.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200420_214421.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 35

Benim de ayni sekilde cikti..2..yuklemeyi yapti. Sonra diyetisyene yonlendirdi. cok siki bir sekilde diyet yapiyorum. Mutfak tartisiyla olcuyorum filan. Ona ragmen zor duzene girdi. Hatta bir ara bebegin kalbinde buyume gordu. Seker yuzunden diye cok korktuk..sonra iyi dediler. Ama seker onemliymis. Ihmal etme. İnsulinin diyeti farklı oluyor. degerlerine bakinca seni de diyetisyene yonlendirir, insuline gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Bir de yuruyus cok onemli. Aksamlari bir saat yurumeye calisiyorum artik

Ben de evde olcuyorum surekli. Aclik 90, 95 alti cikmasi gerek, 1 saatlik tokluk 140 alti cikmasi gerek.

Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Ben aldım canım ıslak mendil uni baby yenidoğan aldım birde temizleme pamukları aldım.bez prima premium biberon ve emzik avent aldım inş bebeğim beğenir o yüzden temizliği pamuğu haricinde hepsinden bir tane aldım

Ben sleepy düşünüyorum ama emzik biberonda wee alayım dedim çünkü tutmama ihtimali var boşa para vermiyim diyorum ya

Bez Prima premium care 1
Baby me ıslak yenidoğan Pamuk mendil ama ilk aylar için pamuk aldım
Biberon ve emzik de Philips avent aldım
Anladım canm güle güle kullanmak nasip olsun bende sleepy düşünüyorum emzik biberon wee alayım diyorum tutmazsa bide boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…