Devlette çalışan kızlar 32. Haftada çalışır raporu alacak mısınız?
Pek ümidim yok benim iki çocuğum da 8 ay boyunca kolik diler ve hoplatarak sustururdum daha 20 günlükken bile inşallah bu sakin olur diyorum ama sanki üzerine tuzu biberi olacak kardeşlerinin gibi
Biberon emzık temızleyıcı alcak mısınız , nasıl temızlemek gerekıyor kaynatcazmı
Bende pazartesi ye randevu aldım bakalım nst yapar mı bilmiyorum ama yapsa iyi olur en azından ağrı varsa çıkar yoksa da rahatlariz en azındanYok daha hiç gitmedim canım ama gerçekten baya baskı yapıyor yürürken falan
canım normalde temizleme pamukları var ben kızıma uzun sure ondan kulanmıstım gecen gittiğimde markete uni bayby de kampanya vardı yeni dogan 4paket ondan aldım ama temizleme mendillerinden alacagım ben yinede onlar daha güvenılırKızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Şifonyer ve dolap onerınız var mı marka model vs bebek odası için?
Evet canım malesef kolik annesi olmak gercekden çok zor ama alışıyorsun artık nasıl olsa büyüyecek diyorsun ilk dogumumda 19 yaşındaydım ve oğlumla resmen bende ağlardım tek basimaydim , o büyüdü 6 sene sonra kızım oldu aynısı daha da beteriydi ama nasıl olsa buycek dedim kendimde büyümüş olunca daha sakin karşıladım.8 aylıkken falan geçti şimdi yaş 29 amann diyorum sağlıklı olsunda gazi da geçer napalimHadi ya. Allah kolaylik versin bari bunda
Benim de ilki kolikti. Ayni sekilde 3, 4 haftalikken basladi. Yenidogan cekiminde bile uyumadigindan cok zor olmustu fotoğraf cekmesi. Herkes de en rahat ilk 3 ay diyordu. Bir sene agladi ve uyumadi ama en zor ilk 3 aydi :/ ben de 2. En azindan kolik olmaz diye umut ediyorum. Bunda bir de yalnızım tamamen :/
Evet resmen aşağıdan çıkacak gibi vururken hareketli olunca bı de sağ kaburga altında ayakları var sanırım devamlı iteliyor hem aşağı hem yukarıAynen canım bu msjını görmeden önce yazdım aynısını zor yürüyorum mideme çok baskı yapıyor anlamadım nerde neresi var aşağılara da vuruyor sanki
İnşallah canım geçer gider en kısa zamanda ağrılarınİnşAllah canım geçen hafta gitmiştim bir aya gitmem diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz magnezyum içiyorum
Sifonyeri bende bebise ayırdımBiz ilk kizima ikeadan almistik. Ama hem sifonyer hem de dolabini cocuk degil yetişkin reyonundan aldik. Sadece giysileri degil her seyi sigardi. Hatta simdi buyuk kızımın mevsimlik giysilerini dolaba koydum..sifonyeri bebege ayırdım.
Merhaba Gebelik şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım doktorunuz 2.bir 100 mg lık yükleme istedimi. benim 50 mg yüklemede 1 saatte 178 çıktı ve doktor tekrar 100 mg lik test istedi.Zararlı olduğu için ikinci bir yükleme yaptırmak istemiyorum. sabah aç ve tok evde ölçüm yaptım aç 90 tok 156 çıktı.Doktorunuz sizlere ne önerdi diyetmi ünsilinmi
Ben aldım canım ıslak mendil uni baby yenidoğan aldım birde temizleme pamukları aldım.bez prima premium biberon ve emzik avent aldım inş bebeğim beğenir o yüzden temizliği pamuğu haricinde hepsinden bir tane aldımKızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Islak mendil unibaby yeni doğanKızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Bez Prima premium care 1Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Aynen canım benimde ya kafası aşağıda mı yukarda mı çözemedimEvet resmen aşağıdan çıkacak gibi vururken hareketli olunca bı de sağ kaburga altında ayakları var sanırım devamlı iteliyor hem aşağı hem yukarı
Virus yuzunden vermiyorlarmış, hamilelerin evde kalması daha uygun diye ama ben zaten evdeyim diyince tamam o zaman veririm dedi
Ben sleepy düşünüyorum ama emzik biberonda wee alayım dedim çünkü tutmama ihtimali var boşa para vermiyim diyorum yaBen aldım canım ıslak mendil uni baby yenidoğan aldım birde temizleme pamukları aldım.bez prima premium biberon ve emzik avent aldım inş bebeğim beğenir o yüzden temizliği pamuğu haricinde hepsinden bir tane aldım
30. Haftadan itibaren nst ye bakiyorlarmis canim. Aklinizda bulunsun randevunuzdan yarim saat once gidin nst uzun suruyor cunku
Anladım canm güle güle kullanmak nasip olsun bende sleepy düşünüyorum emzik biberon wee alayım diyorum tutmazsa bide boşa gitmesinBez Prima premium care 1
Baby me ıslak yenidoğan Pamuk mendil ama ilk aylar için pamuk aldım
Biberon ve emzik de Philips avent aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?