2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anladım canm herkes avent alıyor ben wee alayım dedim ama sonuçta yıllardır olan bi marka
Wee bin bildiğim kadarıyla ucu normal eski usul aventin emziği gaz yapmayan anne memesine yakın diye bebekler daha kolay tutyor aslında sadece şekil yani

Ben sleepy düşünüyorum ama emzik biberonda wee alayım dedim çünkü tutmama ihtimali var boşa para vermiyim diyorum ya
aynen öyle bir ihtimal var ama ama ben yarı yarıya indirimdeyken almıştık. İnsan kullanacağını bilse daha da iyisini alır ama işte şans artık

Bende diyete başladım şuan herhangi bir değişiklik yok diyet yaptigim halde sabah aç 100 tok 156 çikti bir hafta ölçüm yapıcam bakalım düşmezse banada ünsilin başlıycaklar.

Yurumek cok etkili dusurmek icin..bir de stres ve uykusuzluk acligi arttiriyor bende. Ama tokluk icin diyete uydugun zaman normal cikar demisti doktor..gercekten öyle oldu..mesela benim kahvaltim: 2 yumurta, 25 gr tam bugday ekmegi(1 ince dilim demisler ama yarim dilime geliyor aslinda tartinca), 5 zeytin ve 2 kibrit kutusu peynir ve yeşillik. hatta ilk zamanlar 1 yumurtaydi..resmen ac kaliyordum.
Mesela 25 gr yerine 50 gr ekmek yesem hemen yuksek cikiyor. Ya da tam bugday bulamazsam.normal yesem gene cikiyor..bolca tam bugday alip buzluga koydum ben. Onlara dikkat edersen belki duser.

Kizlar brn su steden aldm cok guzel gunlk kullanmada uygun kesnlkle tavsiye ederim. Onden dugmeli ck kullansli oluyo dokusuda cok guzell

Peki bel kismi lastikli mi? Benim sezaryan ve ilk dogumda geceligin altina bile beli lastikli pijama altini gitmiştim. Cok isime yaramisti. Ama simdi bulamiyorum. Suslu degil de gunluk kullanim icin ariyorum.

300 gr gebelik sekeri yuzunden her seyim olculu o yuzden net rakam veriyorum. Normalde yemezdim o yüzden iyi oldu. Bir kucuk boy meyve 100 gr oluyor genelde. 3 kucuk elma ya da portakal yiyorum gibi dusunebilirsin
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacam . Açlık tokluk baktıracam . Bende 4 yane meyve yiyiyordum portakalda şeker oranı yüksek olduģu ićin azaltmaya karar verdim

Hadi yaa, Allah şifa versin. Bol bol dinlen. Doğum sancıları adet sancılarına çok benziyor zaten, o yüzden herkes tedbirli olmalı, eğer daha ilerlerse doğumu durdurmak için ilaç kullanıyorlar

Hadi yaa, Allah şifa versin. Bol bol dinlen. Doğum sancıları adet sancılarına çok benziyor zaten, o yüzden herkes tedbirli olmalı, eğer daha ilerlerse doğumu durdurmak için ilaç kullanıyorlar
Amin Allah razı olsun bende dinleniyorum bakalım nasip ne zaman Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benin kızımda kolikti, hiç aglamadan durduğunu hatırlamıyorum, 3 kişi bakıyorduk, sürekli gezdiriyorduk, kollar dayanmiyordu ilk 3 ay geçer dediler geçmedi, sonra 6 ay dediler yine yok, sonra 9 ay dediler ancak 1 yasa rahatladık

Peki bel kismi lastikli mi? Benim sezaryan ve ilk dogumda geceligin altina bile beli lastikli pijama altini gitmiştim. Cok isime yaramisti. Ama simdi bulamiyorum. Suslu degil de gunluk kullanim icin ariyorum.
Evet lastikli cok rahat ben 2×l aldim ck rahat ve guzel bi kumasi var

Bunlara bende baktım canlı resimleri nasıl acaba atabilir misiniz o siyah beyaz leoparlı olani
Cantami hazrladim koydum icine ama nasl gormyosa ole parlakligi mali .garanti veriorm yani bnde alrken ck tereddut ettm aslnda gynp foto cekmstm ama silmisim baktm da soluk falan diil yani gorndgy gbi ben leoparli olani aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…