2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Bende biberon emzk awent aldin bez prima premium aldim 1 almadim hic hep 2 ve 3 aldim stokladm ilk kizim kalcacikgiydi bundada risk var die buyuk bez kullanicam islak mendil de unibaby aldm ..bu arada ben 2 hftadr yne kusmaya basladm gunde 2 3 kez tyine tiksiniorm zor yemek yiorm tukendm valla.allahtan bu surecte calsmiorm yoksa mahvolmustum

Anladım canım seni hatırladım ilk zamanlar çok midem bulanıyordu.Arada bende de bulantı oluyor ama çok değil kusma yok bazı kişilerin bu ayda geri gelmiş ama benşm iştahım açık baya.

Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
bez goon almıştım ama sleepy,molfix, prima pure serisi,migros minies hepsi zararsız markalar bütçeye bebeğin de durumuna göre deneriz hepsini, ıslak mendil sleepy ama yenidoğan zararsız olandan bir de yenisi çıkmış o da gayet iyi, bir de pamuk İlk aylar sadece su ile silmek için e bebekten de alabilirsin biz hepsiburadada ipek marka pamuk indirimdeydi ondan aldık, Biberon mamajoo sarı renk olanlardan plastik kısmı çok kaliteli kullanan ve memnun olan çok kişi var fiyatı da uygun malzemesi de kaliteli, emzik 1 tane aldım emzik kullanır mıyız bilmiyorum nuk aldım sanırım uygundu fiyatı. Prima pure bugün 140 tanesi 138 tl ye geliyordu trendyolda.

Evet doona bi ara indirimdeydi hatırlıyorum ben böyle kolay katlanan hafif bagajda çok yer kaplamayan ve puseti arabaya ayrı şekilde takılan istiyorum modellere de bakamıyoruz
Çok seyahat edeceksen uçak yolculuğu falan kabin tipi olanları araştır. Jokerde bugün indirimde olan hem kabin tipi hem pusetli sanırım. Bide nuna pepp next hem az yer kaplıyor hem ilk aylar pusetle kullanılabiliyor puseti çıkarıp koltuğa koyarsın. Arabayı bagaja. Bi arkadaşımız bu arabanın fanı resmen. Ben doona almasam nuna alacaktım.

Nunaya netten baktım ama birde gözle görmek istiyorum bi elimde çocuk bi elimde araba. Hafif olması önemli önemli benim için. Mağazalar açılınca ilk iş araba bakmak olacak. Şimdilik ablamın pusetini kullanacağım

Aynen bende deneyip ona göre bir beze devam etmeyi düşünüyorum bakalım bebiş kadar vericek zaten pişik yapmadığı sürece pahalı ucuz sıkıntı olmaz bütçe meselesi.Ben civilden alışveriş yapıyorum orda iki marka pamuk vardı onlardan birisni atayım sepete bari herkes almış.

Anladım canım seni hatırladım ilk zamanlar çok midem bulanıyordu.Arada bende de bulantı oluyor ama çok değil kusma yok bazı kişilerin bu ayda geri gelmiş ama benşm iştahım açık baya.
Aynen ilk 6 ay ztn kusarak gecti 1 ay rahatladn smdi sil bastan

28 haftalikken 1380 dedi bana bı hafta öndeydi ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor milim kipirdatsa farklı çıkıyor belki ondan önemli gormemisdir

ben yalnış hatırlamışım 1400 dememiş doktor 32. Haftada 1800 demiş rahatladım biraz ya şükür eşim söyledi

Evet doona bi ara indirimdeydi hatırlıyorum ben böyle kolay katlanan hafif bagajda çok yer kaplamayan ve puseti arabaya ayrı şekilde takılan istiyorum modellere de bakamıyoruz

biz prego leon modelini aldık 1600 e aldık biraz büyük bi model ama bizim için sorun değil arabanın arkası geniş sıkıntı yaşamayız inşallah kullananlar çok memnunlar ben de çok sevdim

Aynen canım bu msjını görmeden önce yazdım aynısını zor yürüyorum mideme çok baskı yapıyor anlamadım nerde neresi var aşağılara da vuruyor sanki

benim de ayağa kalktığımda kasıklarım okadar çok. Ağrıyor ki doktor normal dedi bide sanırım magnezyum kullanmak gerekiyor

Doktor ultrason görüntüsü veriyor normalde, orda tüm ölçümlerin ayrıntıları oluyor, size vermedimi acaba??

Kizlarrr nisan anneleri neler konuşuyor diye bi bakayım dedim doğumdan sonrası hayali kurayım diye kimi dikislerden bahsediyor, kimi gece surekli aglayan uyanan bebekten, kimi sarilik kimi bebegin beslenmemesinden....hepsi dertli gözüm çok korktu son 1.5 ayın tadını çıkarmaya gidiyom ben

Evet sonrasi gercekten cok zormus ama saglikla gelsin de o zaman korkarim diye dusunmuyorum simdi. Her agzini acan sonra cok zor diyor simdi tadini cikar diyor. Biz de oyle yapalim. InsaAllah sakin bi bebegim olur diye dua ediyorum

Elbette ilk basta çok zor bazen bikac ay sürüyor, bazen coook daha fazla :) gelsin uykusuz geceler, ağlamalar zirlamalar, endişeler, krizler ve mutluluklar :) özellikle ilk bebekleri olacaklar için hayat artık eskisi gibi bir daha olmiyacak çünkü hiç aklınızdan çıkmayacak, her an her saniye her olayda düşüneceginiz bi bebeğiniz olacak ama tabiki hep iyiki diyeceksiniz :)

Bez prima premium care aldım kızıma pişik yapmayan tek bezdi ,ıslak mendil sleepy ,bir tane biberon lansinoh aldım (kullanmayı düşünmesemde ilk günlerde mama yaparsam içinde yaparım en azından diye).emzik almıycam yenidoğanda önerilmiyor zaten kızım da almamıştı

Bende çok okuyorum bı Nisan bı Mayıs falan okuyorum ama Haziran a yazıyorum sadece evet çok dertliler ama bı kaç hafta sonra hepsi sakinleşir daha yeni de ondan.

Bende çok okuyorum bı Nisan bı Mayıs falan okuyorum ama Haziran a yazıyorum sadece evet çok dertliler ama bı kaç hafta sonra hepsi sakinleşir daha yeni de ondan.
Umarim iyi olurlar onlar da, biz de iyi oluruz bana yardımcı olacak kimse de yok, ilk bebek, gozum epey korktu ama sonuçta binlerce yıldır kadınlar içgüdüsel olarak yapmış her şeyi bi şekilde, biz de hallederiz elbet değil mi :)

Niye canm zararlımıymış emzik bulunsun da yanımızda bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…