Çok doğru yazmışsın canım gerçekten öyle anne iş yapsın ben bebeğe bakayım düşüncesi oluyordur bencede.Bizde kayımvalidemle altlı üstlü yüz bakalım neler görcez daha şimdiden yemek yedirmeyi düşünüypr doğmamış bebeğetek basina bakmak daha guzel hic endise etmeyin Rabbim veriyor kolayligini. ilk gebeligimde yalnizdim ve hic birsey bilmiyordumkayinvalidem biraz yaşlı rahatsiz gelemedi kiz kardesim benden 20 gun once dogum yapti annem saglik sektorunde calistigi icin ne kardesime ne bana gelemedi dogru duzgun bebegi yikamaya bile haftada 1 ancak gelebiliyordu baktim olmadi kendi basima halletmekten baska care yok ic gudusel olarak herseyide yaptim 40 i ciktiktan sonra babasiyla biz yikadik hep. kiz kardesime ise kayinvalidesi yardim etti ama etmes3 daha iyiydi cunku malesefki buyuklerde soyle bir beklenti oluyor bebek ben ilgileneyim anne evle ilgilensin yeni annede bebegine alismak istiyor bu sefer beklentiler yuzunden alinganliklar oluyor . en temizi kendin yalniz bakmak simdi 5 hafta sonra 2 bebegimi kucagima alacayim koronadan dolayi saglikcilarin izinleri iptal yine yalnizim
Canim cok tesekkurler, epeydir girememistim. Imi normal dogumdan sonra sezeryan epey zorladi beni. Bugun 11.gun daha iyiyim. Bol bol süt sağiyorum. Zeynebim iyi cok sukur. Solunumunu kendi yapiyor. Sondayla besleniyor suan. Yapilan testlerinde bi problem yok cok sukur. Sabirla kavusmayi bekliyoruz. Kizimi karnimda buyutenesemde kalbimde buyutuyorum❤
Bileniyoeumki canim. Nasip böyleymis
Amin canım herkese inşallah maşallah Zeynep bebeğe güçlü bı kız olacak daha şimdiden belliBileniyoeumki canim. Nasip böyleymisRabbim saglicakla kavusmayi nasip etsin hepimize. Sizlerede vakti zamaninda dogum nasip etsin Rabbim.
Çok şükür, inşallah daha güzel günler sizi bekliyor, sütün şifa olsun zeynebe, en yakın zamanda kavuşunCanim cok tesekkurler, epeydir girememistim. Imi normal dogumdan sonra sezeryan epey zorladi beni. Bugun 11.gun daha iyiyim. Bol bol süt sağiyorum. Zeynebim iyi cok sukur. Solunumunu kendi yapiyor. Sondayla besleniyor suan. Yapilan testlerinde bi problem yok cok sukur. Sabirla kavusmayi bekliyoruz. Kizimi karnimda buyutenesemde kalbimde buyutuyorum❤
Açıklama kısmına kızım sezaryen doğum yapacak yanında bakacak kimse yok diye belirtirse veriliyormuşArkadaslar seyehat izin belgesi 1. Derece yakini dogum yapacaklar da cikartabiliyor mu. Yasadigim yerde yalnizim ne benim ne esimin ailesinden kimse yok acaba bu sekilde cozebilir miyiz olayi. Agir hastasi olanlara belge cikiyor ama bu da olsa bizim icin cok iyi olur
Hadi yaaa çok bilmişler. İkizler burcunun ne kadar dengesiz olduğuna babamdan şahidim, bir o kadar da tanıdığım bütün ikizler burçları çalışkan ve zeki. Kendine baksın. Sinir oldum. Bana da yardımcı kimse yok. Olmasında, hatta şu virüs muhabbetini baya baya kullanmayı düşünüyorum. Kim alınırsa alınsınKayinvalidem taa ilk evlendiğim zaman bile çocuğun olursa yardima gelemem, sadece bikac gün bebeği görmeye gelebilirim eşim uzun süre bırakmaz demisti. Zaten açıkçası ilk gunden beri beni biraz üzen hirpalayan bi yapısı da var, bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabiliyor, yeri geldi bebeğin ikizler burcu ve kız olacak olmasina bile laf soyleyebildi,gelmemesi daha hayırlı bile olabilir ... kız kardeşim de kendi küçük bebeğiyle anca ilgileniyor daha 3 aylık oğlu ve başka şehirde ..
Ruhsal olarak kendimi birakmak istemiyorum toparliyorum kendimi ama son 1 haftadir fiziksel olarak asiri yorgunum. Acaba son 2 ay zor dedikleri olay mi bu yoksa vitamin falan mi eksik bilmiyorum. Ozellikle aksam yemekten sonra kalbim carpinti yapiyor ve yerimden kalkamiyorum. Son aylar boyle herhalde bilemedimHem ruhsal açıdan hem bedensel açıdan çok yorgun hissediyorum, depresif gibi. İlk hamileliğimden pek bişey hatırlamıyorum sonlardan. Siz ne hissediyosunuz?
Karaciğer değerlerini kontrol ettir belki ondan olabilir kaşıntı yapiyormusArkadaşlar göbek çevresi kasıklarım ve çok azda bacaklarımda döküntüler çıktı çokda kaşıntılı .başına gelen oldumu ?
Bende ikizler burcuyum iyi ki kızımda ikizler olacak yaşasın ikizler burcuHadi yaaa çok bilmişler. İkizler burcunun ne kadar dengesiz olduğuna babamdan şahidim, bir o kadar da tanıdığım bütün ikizler burçları çalışkan ve zeki. Kendine baksın. Sinir oldum. Bana da yardımcı kimse yok. Olmasında, hatta şu virüs muhabbetini baya baya kullanmayı düşünüyorum. Kim alınırsa alınsın
Geçmiş olsun dikkat et uzan kalkma dinlen inşallah geçerArkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Canım dur ,ikizler olması için biraz daha beklemen lazımArkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Bende ayni canım sık idrara gitmeler gece sagima soluma eşimden tutunup dönüyorum birden bire kalkamiyorum hareketlerimiz kısıtlandı buda beni oldukca hırpalıyor pskolijik olarakBıkaçgumdur cok zorlanıyorum kalkarken uyyrken donerken ,karnım aşırı buyudu ve agırlastı sanki,patlıcak gubı hıssedıyorum kendımıson 2 ay gercekten zormuş..sizde durumlar nasıl
Bana da adet sancısı, sağ kasığıma kramp, belimde ağırlık günlerdir ne ararsan var. Sağ olsun oğlanda pek acımasız çat çut vuruyo en acıyan yerlere. Dinlenmeye çalış. Ben bütün işi gücü bırakıp uzanıyorum hemen öyle oluncaArkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Aynen, eğer zorlayıp dönmeye çalışırsam kasılıyo karnım bu sefer deBende ayni canım sık idrara gitmeler gece sagima soluma eşimden tutunup dönüyorum birden bire kalkamiyorum hareketlerimiz kısıtlandı buda beni oldukca hırpalıyor pskolijik olarak
Yok canim sakin ol benim de kuyruk sokumum cok kotu durumda. Sen anlattigin kadariyla cok yoruyorsun kendini. Normal zaman gibi hareket etme birak ev isi de kalsin bahce de. Icini ferah tut insaAlllah bebegin saglikla zamanini tamamlayip dogacakArkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?