Arkadaslar seyehat izin belgesi 1. Derece yakini dogum yapacaklar da cikartabiliyor mu. Yasadigim yerde yalnizim ne benim ne esimin ailesinden kimse yok acaba bu sekilde cozebilir miyiz olayi. Agir hastasi olanlara belge cikiyor ama bu da olsa bizim icin cok iyi olur
Arkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Canım ıslak mendili istediğin bir yenidoğan alabilirsin biberon için dr browns avent güzel ama bebeğin emerse bunlara boşuna çok para vermiş olacaksın o nedenle sıradan bir çam biberon al ilk etapta derim inşallah bebek emer emmezse iyi bi şey alırsın.emzik için de aynısını dusunuyorum siradan bi emzik al tutarsa iyisini alirsin.Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Sen çalışıyor musun peki canim idari izinde değil miydinBana hic bir sey sormadan verdiler.calisabilir raporunu. Hatta hemsireye soyledim. O doktora imzalatti sadece
Kizlarrr nisan anneleri neler konuşuyor diye bi bakayım dedim doğumdan sonrası hayali kurayım diyekimi dikislerden bahsediyor, kimi gece surekli aglayan uyanan bebekten, kimi sarilik kimi bebegin beslenmemesinden....hepsi dertli gözüm çok korktu son 1.5 ayın tadını çıkarmaya gidiyom ben
Hiç bilmiyorum canim bi arkadaş doğum yaptı anne babası gelemedi ama.izin için ugrasmadilarArkadaslar seyehat izin belgesi 1. Derece yakini dogum yapacaklar da cikartabiliyor mu. Yasadigim yerde yalnizim ne benim ne esimin ailesinden kimse yok acaba bu sekilde cozebilir miyiz olayi. Agir hastasi olanlara belge cikiyor ama bu da olsa bizim icin cok iyi olur
Aynen öyle oğlumun evi deyip hasta bakmaya değil de kendine batırmaya gelenlerden bitane de bende var misafir gibi gelip gitsin madem.ki misafir gibi ağırlamak istiyor çok şükür ki annem var Rabbim sağlık sıhhat versin yine doğumdan sonra 20 25 gün kalır benimle yardım eder o zamana kadar da toparlarım.biraz biraz inşallahGelmemesi daha hayirli kesinlikle. Hem boyle olup oglumun evi diyerek yardim adi altinda yük olmaya gelen bir suru kisi var. Tek basina daha rahat olur kafan canim. Eminim hepimiz cok iyi anne olcaz ustesinden geliriz. Lohusayken cok zor oluyormus insanlarla ugrasmak. Hep bu tarz seyler duydum ve okudum cunku. Bazen yalnizlik daha iyidir
Sakin sakin canimÇok doğru yazmışsın canım gerçekten öyle anne iş yapsın ben bebeğe bakayım düşüncesi oluyordur bencede.Bizde kayımvalidemle altlı üstlü yüz bakalım neler görcez daha şimdiden yemek yedirmeyi düşünüypr doğmamış bebeğe
Sürekli nemlendir canım karaciğer enzimlerine de baktırArkadaşlar göbek çevresi kasıklarım ve çok azda bacaklarımda döküntüler çıktı çokda kaşıntılı .başına gelen oldumu ?
Olsun canım diyete cevap vermissin insülünle uğraşmak zor iş ben annemden biliyorum.zaten senin çoğu gitmiş herşey bebeklerimizin sağlığı için.insallah benim bünyemde cevap verir diyetede iğnelerle uğraşmam.Hem doktor hem de diyetisyen etkilemeyecegini soyledi..seninki kucukse diyet yazarken onu da dikkate alirlar hem..hic dert etme.
Mesela diyete yeni basladigimda bir ara baska bir doktora gitmem gerekti. Kendi doktorum ve hastanem degildi. Orada ultrasonda bebegin karnina 2 hafta geri dediler. Diyetisyene onu soyledim. Hemen listemi guncelledi. Sabah 1 yumurta vardi onu ikiye cikardi..aksamki et/balik/tavuk miktarini da arttirdi. Sonra kendi doktorum ultrasonla bakinca gelisiminin normal oldugunu gorduk..heralde yanlis olculdu oncekinde. Senin de protein miktarini fazla yazarlar diye dusunuyorum.
Zaten diyeti bebege uygun yaziyorlar. Yine diyetle dusmezse insulin veriyorlar. Onun da bir zarari yok..bazen endrokine gitmekle ugrasmadigima seviniyorum ama bazen de insulin verseler de biraz daha esnetebilsem diyetimi diyorum
Bu şekilde izin alan arkadaşım oldu ama 65 yaş sınırına takılırsa nasıl olur bilmiyorumSiz birisinden mi duydunuz? Hani resmi bi makamdan mi?
Ben de ayni durumdayim. Evde de bir cocugum daha var. Ama sonuçta eslere 1 hafta babalik izni veriliyor. Oyle olunca izin verilmez anneme diye dusundum. Ki babam 65 yasinda ve gelirlerse birlikte gelmek zorundalar :/
Canım bu konularla ılgılı net dogru bilgi için alo 170 i arayın , riske atmayın derimRaporu aldın ama kuruma vermedin mi canım ben de 32+2de alabileceğim raporu 32+1pazara denk geliyoama alıp kuruma vermeli miyim
Kızlar biz aılemle 2 aydır gorusmuyoruz koronodan dolayı , aynı mahalledeyız aslında ama annemde astım var,o onda varsa diye ben hamıleyım diye bana bulastırmaktan korkuyo,ben de bende varsa diye ona bulastrmaktan. Ama dogum zamanı ve sonrası 1 ay gelırım dıyo,korona daha bıtmemıs olcak , benım yuzumden bişi olursa kendimi affedenem,eşim işe gıdıp gelıp o getırırse eve diye.sizler cagırcak mısınız dogumda ailenızı ?Hiç bilmiyorum canim bi arkadaş doğum yaptı anne babası gelemedi ama.izin için ugrasmadilar
26. Hafta tartilmistim en son 12 kiloydu ama 5 hafta daha geçti ve ben 5 kilo daha kesin almisimdir hala uzaniyorum bı nebze daha iyi bakalım kalkınca nasıl olacakKaç kilo aldın ki canım? Uykudan kalktıgımda belım boyle cok agır bi yuk taşımış gıbı agrıyor. Tam soluma donuk yatamıyorum,sıkışıp kızıp tekmeliyo,sağa zaten hiç yatamıyorum ve yatmıyorum, sırtustu uzun sure yatmak sırtın sagındakı bi damara baskı yapıyo demişti banu çiftçi, sadece sırtıustu-sola arası bişey yatabılıyorum,yani sola eğimlitek bi secenegımın olması zorluyo
Günaydın canım nasıl oldun geçti mi ağrılarınValla o kadar uyudm hiç geçmedi sağdan sola bile zorla dönüyorum belim ve alt tarafim zonkluyor resmen Sabah ola hayrola bakalım
Bende aynı sağa sola yalpalayarak yürüyorum .bugün yatış günüben de antalya ya gideceğim inşallah doğum için van dan doktoruma söyledim ben izin belgesi yazarım dedi o yazacak sanırım sonra kurul varmış illerde oraya verip izin belgesi alacağız eşim bana da çıkabiliriz değilmi dedi evet dedi doktor izin belgesi çıkarmak zor değil. Bide geçengün ablam annemi burdurdan antalya ya götürdü izin belgesi almıştı ama kimse durdurmamış rahatça girmişler
sadece yatın belki geçer ağrılarınız bugün hiçbirşey yapmayın Benim de son haftalarda sürekli ağrılarım var kasıklarım belim yürüyüşüm zaten penguen gibi olduinşallah zamanında gelir bebişlerimiz
Günaydın benim annem il dışında. Önlemleri izinleri alıp onu getirmeyi düşünüyoruz. 60 yaşında ve rahatsız olduğu için risk grubunda. O da evde önlemlerini alıyor. İnşallah bir şey olmaz diyoruz. İlk hamilelik ve tek başıma farklı bir ilde tek başımıza olunca annem de bende rahat değiliz bu konuda ben gelme desemde dinlemezKızlar biz aılemle 2 aydır gorusmuyoruz koronodan dolayı , aynı mahalledeyız aslında ama annemde astım var,o onda varsa diye ben hamıleyım diye bana bulastırmaktan korkuyo,ben de bende varsa diye ona bulastrmaktan. Ama dogum zamanı ve sonrası 1 ay gelırım dıyo,korona daha bıtmemıs olcak , benım yuzumden bişi olursa kendimi affedenem,eşim işe gıdıp gelıp o getırırse eve diye.sizler cagırcak mısınız dogumda ailenızı ?
Hala yatakdan çıkmadım kıpırdamadan durdugum süre iyiyim çok sağolGünaydın canım nasıl oldun geçti mi ağrıların
İyi ya sevindim biraz daha iyi olmanaHala yatakdan çıkmadım kıpırdamadan durdugum süre iyiyim çok sağolama oğluma gece sahura kalktığımda yine çok kötüydü kalkınca kötü olursa bütün gün yaticam
Ben farkli memleketteyim canim tek basima halledemem zaten cok hassasim oturup aglarim bebekleKızlar biz aılemle 2 aydır gorusmuyoruz koronodan dolayı , aynı mahalledeyız aslında ama annemde astım var,o onda varsa diye ben hamıleyım diye bana bulastırmaktan korkuyo,ben de bende varsa diye ona bulastrmaktan. Ama dogum zamanı ve sonrası 1 ay gelırım dıyo,korona daha bıtmemıs olcak , benım yuzumden bişi olursa kendimi affedenem,eşim işe gıdıp gelıp o getırırse eve diye.sizler cagırcak mısınız dogumda ailenızı ?
Eğer hastane eşimi kabul ederse refakatçi olarak eşimle kalmak istiyorumKızlar biz aılemle 2 aydır gorusmuyoruz koronodan dolayı , aynı mahalledeyız aslında ama annemde astım var,o onda varsa diye ben hamıleyım diye bana bulastırmaktan korkuyo,ben de bende varsa diye ona bulastrmaktan. Ama dogum zamanı ve sonrası 1 ay gelırım dıyo,korona daha bıtmemıs olcak , benım yuzumden bişi olursa kendimi affedenem,eşim işe gıdıp gelıp o getırırse eve diye.sizler cagırcak mısınız dogumda ailenızı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?