2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

ben de antalya ya gideceğim inşallah doğum için van dan doktoruma söyledim ben izin belgesi yazarım dedi o yazacak sanırım sonra kurul varmış illerde oraya verip izin belgesi alacağız eşim bana da çıkabiliriz değilmi dedi evet dedi doktor izin belgesi çıkarmak zor değil. Bide geçengün ablam annemi burdurdan antalya ya götürdü izin belgesi almıştı ama kimse durdurmamış rahatça girmişler

sadece yatın belki geçer ağrılarınız bugün hiçbirşey yapmayın Benim de son haftalarda sürekli ağrılarım var kasıklarım belim yürüyüşüm zaten penguen gibi oldu inşallah zamanında gelir bebişlerimiz

Kızlar bez ,ıslak mendil ,biberon, emzik falan aldınız mı hangi marka tercih ettiniz?
Canım ıslak mendili istediğin bir yenidoğan alabilirsin biberon için dr browns avent güzel ama bebeğin emerse bunlara boşuna çok para vermiş olacaksın o nedenle sıradan bir çam biberon al ilk etapta derim inşallah bebek emer emmezse iyi bi şey alırsın.emzik için de aynısını dusunuyorum siradan bi emzik al tutarsa iyisini alirsin.

sonuçta dünyaya bir birey geliyo bi köşede yatıp sessiz sedasız durmasını beklemiyoruz değil mi illa ağlayacak atak dönemleri olacak vs vs sağlık olsun da hepsi hallolur

Hiç bilmiyorum canim bi arkadaş doğum yaptı anne babası gelemedi ama.izin için ugrasmadilar

Aynen öyle oğlumun evi deyip hasta bakmaya değil de kendine batırmaya gelenlerden bitane de bende var misafir gibi gelip gitsin madem.ki misafir gibi ağırlamak istiyor çok şükür ki annem var Rabbim sağlık sıhhat versin yine doğumdan sonra 20 25 gün kalır benimle yardım eder o zamana kadar da toparlarım.biraz biraz inşallah

Sakin sakin canim

Olsun canım diyete cevap vermissin insülünle uğraşmak zor iş ben annemden biliyorum.zaten senin çoğu gitmiş herşey bebeklerimizin sağlığı için.insallah benim bünyemde cevap verir diyetede iğnelerle uğraşmam.

Bu şekilde izin alan arkadaşım oldu ama 65 yaş sınırına takılırsa nasıl olur bilmiyorum

Hiç bilmiyorum canim bi arkadaş doğum yaptı anne babası gelemedi ama.izin için ugrasmadilar
Kızlar biz aılemle 2 aydır gorusmuyoruz koronodan dolayı , aynı mahalledeyız aslında ama annemde astım var,o onda varsa diye ben hamıleyım diye bana bulastırmaktan korkuyo,ben de bende varsa diye ona bulastrmaktan. Ama dogum zamanı ve sonrası 1 ay gelırım dıyo,korona daha bıtmemıs olcak , benım yuzumden bişi olursa kendimi affedenem,eşim işe gıdıp gelıp o getırırse eve diye.sizler cagırcak mısınız dogumda ailenızı ?

26. Hafta tartilmistim en son 12 kiloydu ama 5 hafta daha geçti ve ben 5 kilo daha kesin almisimdir hala uzaniyorum bı nebze daha iyi bakalım kalkınca nasıl olacak bı de int biraz araştırdım çatı ağrısı olabilir yazıyor

Bende aynı sağa sola yalpalayarak yürüyorum .bugün yatış günü

Günaydın benim annem il dışında. Önlemleri izinleri alıp onu getirmeyi düşünüyoruz. 60 yaşında ve rahatsız olduğu için risk grubunda. O da evde önlemlerini alıyor. İnşallah bir şey olmaz diyoruz. İlk hamilelik ve tek başıma farklı bir ilde tek başımıza olunca annem de bende rahat değiliz bu konuda ben gelme desemde dinlemez

Hala yatakdan çıkmadım kıpırdamadan durdugum süre iyiyim çok sağol ama oğluma gece sahura kalktığımda yine çok kötüydü kalkınca kötü olursa bütün gün yaticam
İyi ya sevindim biraz daha iyi olmana dinlen dinlen belki bebek dönüş alıyordur. Doktorum bebek döndüğü zamanda bel ağrısı yapar demişti. Bir önceki kontrolüm de

Ben farkli memleketteyim canim tek basima halledemem zaten cok hassasim oturup aglarim bebekle bizim zamana kadar insaAllah hafifler diye dusunuyorum yoksa ben de tedirginim ama bakalim Rabbim korusun hepimizi

Eğer hastane eşimi kabul ederse refakatçi olarak eşimle kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…