2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok canim sakin ol benim de kuyruk sokumum cok kotu durumda. Sen anlattigin kadariyla cok yoruyorsun kendini. Normal zaman gibi hareket etme birak ev isi de kalsin bahce de. Icini ferah tut insaAlllah bebegin saglikla zamanini tamamlayip dogacak
Bu aralar bunlar normal gibi benimde birden karnima öyle bi sancı girdiki uzun sürdü ilk kez ben bile acaba dedim olabilir mi diye ay bir de afedersiniz sanırım surekli hazır olmak lazım agda işleri filan hamileyken koca bir gobekle çok zor ama her şey olabilir

Peki bu diyetler bebeğin kilo alımını etkiliyormu benim bebeğim zaten gününden 1 hafta küçük dahada arayı açacak diye korkuyorum

Hem doktor hem de diyetisyen etkilemeyecegini soyledi..seninki kucukse diyet yazarken onu da dikkate alirlar hem..hic dert etme.
Mesela diyete yeni basladigimda bir ara baska bir doktora gitmem gerekti. Kendi doktorum ve hastanem degildi. Orada ultrasonda bebegin karnina 2 hafta geri dediler. Diyetisyene onu soyledim. Hemen listemi guncelledi. Sabah 1 yumurta vardi onu ikiye cikardi..aksamki et/balik/tavuk miktarini da arttirdi. Sonra kendi doktorum ultrasonla bakinca gelisiminin normal oldugunu gorduk..heralde yanlis olculdu oncekinde. Senin de protein miktarini fazla yazarlar diye dusunuyorum.

Zaten diyeti bebege uygun yaziyorlar. Yine diyetle dusmezse insulin veriyorlar. Onun da bir zarari yok..bazen endrokine gitmekle ugrasmadigima seviniyorum ama bazen de insulin verseler de biraz daha esnetebilsem diyetimi diyorum

Açıklama kısmına kızım sezaryen doğum yapacak yanında bakacak kimse yok diye belirtirse veriliyormuş

Siz birisinden mi duydunuz? Hani resmi bi makamdan mi?

Ben de ayni durumdayim. Evde de bir cocugum daha var. Ama sonuçta eslere 1 hafta babalik izni veriliyor. Oyle olunca izin verilmez anneme diye dusundum. Ki babam 65 yasinda ve gelirlerse birlikte gelmek zorundalar :/

O bendede var bir haftadır kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hatta annem yürüyüşün degişti diyo 1 ay içinde dogurursun diyo. Hareketsiz kaldık onunda çok etkisi var

Bugün benim de kasiklarimda belime vuran bi ağrı var, tüm gün ayağa kalkamadım ... hep beraber erken mi doguruyoruz nedir :) şaka maka artık son evredeyiz olucak galiba böyle ağrılar sancılar, endişe etme bence ..

Sağ kasığimdaki krampa kadar aynı belirtiler var bende de. Bugün bebek hareket ettikçe de artıyordu . Kalkamadım ben de..

Arkadaşlar göbek çevresi kasıklarım ve çok azda bacaklarımda döküntüler çıktı çokda kaşıntılı .başına gelen oldumu ?
Belki gebelik kolestazi olabilir, onda kaşıntı çok oluyor. Doktora danışmak gerekir. Mutlaka tahlil ister

Ben hazır ağda bandı kullanmistim gebelik başlarında, vajinal enfeksiyon yaşadım daha cesaret edemiyorum

Yok canim sakin ol benim de kuyruk sokumum cok kotu durumda. Sen anlattigin kadariyla cok yoruyorsun kendini. Normal zaman gibi hareket etme birak ev isi de kalsin bahce de. Icini ferah tut insaAlllah bebegin saglikla zamanini tamamlayip dogacak
Bı anda başlaması çok tedirgin etti geçmedi de dinlenmeyle dün hiç iş yapmamisdim aslında çok çok yoruldugum günlerde biraz ağrı olurdu belimde geçerdi

O bendede var bir haftadır kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hatta annem yürüyüşün degişti diyo 1 ay içinde dogurursun diyo. Hareketsiz kaldık onunda çok etkisi var
Bayramı gorenezsin diyenler benim çevremde de var eşimde çok kilo aldın ondan diyor ama biraz geçse rahatlicam parol içtim utanmasam aglicam çocuk gibi.

Bayramı gorenezsin diyenler benim çevremde de var eşimde çok kilo aldın ondan diyor ama biraz geçse rahatlicam parol içtim utanmasam aglicam çocuk gibi.
Kaç kilo aldın ki canım? Uykudan kalktıgımda belım boyle cok agır bi yuk taşımış gıbı agrıyor. Tam soluma donuk yatamıyorum,sıkışıp kızıp tekmeliyo,sağa zaten hiç yatamıyorum ve yatmıyorum, sırtustu uzun sure yatmak sırtın sagındakı bi damara baskı yapıyo demişti banu çiftçi, sadece sırtıustu-sola arası bişey yatabılıyorum,yani sola eğimli tek bi secenegımın olması zorluyo

Benim esim ozel sektorde babalik izini vs e yok

Ben aldim. Ama kurumda pek personel yok. Nobetlese calisiliyor. O yuzden pek bilgi alamadin. Hani sikinti olur mu emin degilim. Sikinti olursa ararlar heralde
Raporu aldın ama kuruma vermedin mi canım ben de 32+2de alabileceğim raporu 32+1pazara denk geliyo ama alıp kuruma vermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…