Sagol canim. Amin,Allah razı olsunÇok şükür, inşallah daha güzel günler sizi bekliyor, sütün şifa olsun zeynebe, en yakın zamanda kavuşun
Bu aralar bunlar normal gibi benimde birden karnima öyle bi sancı girdiki uzun sürdü ilk kez ben bile acaba dedim olabilir mi diye ay bir de afedersiniz sanırım surekli hazır olmak lazım agda işleri filan hamileyken koca bir gobekle çok zor ama her şey olabilirYok canim sakin ol benim de kuyruk sokumum cok kotu durumda. Sen anlattigin kadariyla cok yoruyorsun kendini. Normal zaman gibi hareket etme birak ev isi de kalsin bahce de. Icini ferah tut insaAlllah bebegin saglikla zamanini tamamlayip dogacak
Peki bu diyetler bebeğin kilo alımını etkiliyormu benim bebeğim zaten gününden 1 hafta küçük dahada arayı açacak diye korkuyorum
Açıklama kısmına kızım sezaryen doğum yapacak yanında bakacak kimse yok diye belirtirse veriliyormuş
Arkadaşlar göbek çevresi kasıklarım ve çok azda bacaklarımda döküntüler çıktı çokda kaşıntılı .başına gelen oldumu ?
O bendede var bir haftadır kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hatta annem yürüyüşün degişti diyo 1 ay içinde dogurursun diyo. Hareketsiz kaldık onunda çok etkisi varArkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Bugün benim de kasiklarimda belime vuran bi ağrı var, tüm gün ayağa kalkamadım ... hep beraber erken mi doguruyoruz nedir :) şaka maka artık son evredeyiz olucak galiba böyle ağrılar sancılar, endişe etme bence ..Arkadaşlar grubun dogurmayan son 3. Bebeği bekleyen annesi olarak sanırım bende dogurucam akşam üstünde. Beri acayip bel ağrım var hemde kuyruk sokumu ağrısı değişik ve yuruyemiyorum normal bı bel ağrısı değil ayağı kalkınca çok fazla aşağıya baskı oluyor gercekden çok tedirginim umarım sabaha kadar geçer dinlenmeyle geçmiyor çünkü oturamiyorum da ..
Sağ kasığimdaki krampa kadar aynı belirtiler var bende de. Bugün bebek hareket ettikçe de artıyordu . Kalkamadım ben de..Bana da adet sancısı, sağ kasığıma kramp, belimde ağırlık günlerdir ne ararsan var. Sağ olsun oğlanda pek acımasız çat çut vuruyo en acıyan yerlere. Dinlenmeye çalış. Ben bütün işi gücü bırakıp uzanıyorum hemen öyle olunca
Adet sancısı gibi sızlama korkutmuyo değil hani.Sağ kasığimdaki krampa kadar aynı belirtiler var bende de. Bugün bebek hareket ettikçe de artıyordu . Kalkamadım ben de..
Aminnn cümlemizeSagol canim. Amin,Allah razı olsunDarisi hayirlisiyla vakti saatinde sizlerin basina
Belki gebelik kolestazi olabilir, onda kaşıntı çok oluyor. Doktora danışmak gerekir. Mutlaka tahlil isterArkadaşlar göbek çevresi kasıklarım ve çok azda bacaklarımda döküntüler çıktı çokda kaşıntılı .başına gelen oldumu ?
Ben hazır ağda bandı kullanmistim gebelik başlarında, vajinal enfeksiyon yaşadım daha cesaret edemiyorumBu aralar bunlar normal gibi benimde birden karnima öyle bi sancı girdiki uzun sürdü ilk kez ben bile acaba dedim olabilir mi diye ay bir de afedersiniz sanırım surekli hazır olmak lazım agda işleri filan hamileyken koca bir gobekle çok zor ama her şey olabilir
Valla o kadar uyudm hiç geçmedi sağdan sola bile zorla dönüyorum belim ve alt tarafim zonkluyor resmen Sabah ola hayrola bakalımGeçmiş olsun dikkat et uzan kalkma dinlen inşallah geçer
Bı anda başlaması çok tedirgin etti geçmedi de dinlenmeyle dün hiç iş yapmamisdim aslında çok çok yoruldugum günlerde biraz ağrı olurdu belimde geçerdiYok canim sakin ol benim de kuyruk sokumum cok kotu durumda. Sen anlattigin kadariyla cok yoruyorsun kendini. Normal zaman gibi hareket etme birak ev isi de kalsin bahce de. Icini ferah tut insaAlllah bebegin saglikla zamanini tamamlayip dogacak
Bayramı gorenezsin diyenler benim çevremde de var eşimde çok kilo aldın ondan diyor ama biraz geçse rahatlicam parol içtim utanmasam aglicam çocuk gibi.O bendede var bir haftadır kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hatta annem yürüyüşün degişti diyo 1 ay içinde dogurursun diyo. Hareketsiz kaldık onunda çok etkisi var
Kaç kilo aldın ki canım? Uykudan kalktıgımda belım boyle cok agır bi yuk taşımış gıbı agrıyor. Tam soluma donuk yatamıyorum,sıkışıp kızıp tekmeliyo,sağa zaten hiç yatamıyorum ve yatmıyorum, sırtustu uzun sure yatmak sırtın sagındakı bi damara baskı yapıyo demişti banu çiftçi, sadece sırtıustu-sola arası bişey yatabılıyorum,yani sola eğimliBayramı gorenezsin diyenler benim çevremde de var eşimde çok kilo aldın ondan diyor ama biraz geçse rahatlicam parol içtim utanmasam aglicam çocuk gibi.
Tamam canim cok sagolAçıklama kısmına kızım sezaryen doğum yapacak yanında bakacak kimse yok diye belirtirse veriliyormuş
Benim esim ozel sektorde babalik izini vs e yokSiz birisinden mi duydunuz? Hani resmi bi makamdan mi?
Ben de ayni durumdayim. Evde de bir cocugum daha var. Ama sonuçta eslere 1 hafta babalik izni veriliyor. Oyle olunca izin verilmez anneme diye dusundum. Ki babam 65 yasinda ve gelirlerse birlikte gelmek zorundalar :/
Raporu aldın ama kuruma vermedin mi canım ben de 32+2de alabileceğim raporu 32+1pazara denk geliyoBen aldim. Ama kurumda pek personel yok. Nobetlese calisiliyor. O yuzden pek bilgi alamadin. Hani sikinti olur mu emin degilim. Sikinti olursa ararlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?