2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben lohusasepeti.com dan alısverıs yapmıstım .7 urun siparıs verdım 4 ü geldi ,3 ü eksik geldi. Gelenlerden birtanesının de bedeni yanlıs geldi , bu siteden alışverıs yapcaklar varsa bilgisi olsun , hizmet anlayıslarını hiç begenmedım

Bayramı gorenezsin diyenler benim çevremde de var eşimde çok kilo aldın ondan diyor ama biraz geçse rahatlicam parol içtim utanmasam aglicam çocuk gibi.
Ben bide çok kilo almadım karnımda 32 haftalık gibi bile degil hatta pazartesi Dr gittim şaşırdı. Evdeyiz sürekli stresli ortam moraller bozuk birde doğum yaklaştı vücutta artık hazırlanıyor ondandır. Benim arkadaşımın da cok ağrısı oluyordu 40 hafta geçti doğmayınca sezaryen yaptılar o yüzden moralini bozma zamanı Allah bilir biz hazır olalım yeter

İyi ya sevindim biraz daha iyi olmana dinlen dinlen belki bebek dönüş alıyordur. Doktorum bebek döndüğü zamanda bel ağrısı yapar demişti. Bir önceki kontrolüm de
Evet bu hafta sonunu dinlenerek geçirmem lazım pazartesi zaten randevum var çok kötü olmadığım sürece acile gitmek istemiyorum bol bol uzanicam

Bende 9 aylık gibiyim acaba bı çocuk daha var da saklanıyor mu içimde diyorum evet hazirliklarim tamam şükür bezi maması yok onları da doğunca da alırız napalim sağlıkla vaktinde gelsinler de

Bende burdaki arkadaşın önerdiği Instagram da ki papillonhomewear sayfasından aldım çok memnunum kaldım hem %100 pamuklu hem dokusu falan çok güzel hemde uygun fiyata.

Son düzenleme:
Raporu aldın ama kuruma vermedin mi canım ben de 32+2de alabileceğim raporu 32+1pazara denk geliyo ama alıp kuruma vermeli miyim
Ben öğretmenim yanı sana yarar mı bu bilgi bilmiyorum ben çalışabilir raporu aldım okul idaresine teslim ettim. Sıkıntı olmadı bir iki gün de kaymalar olunca doktor doğum tarihini ona göre sistemden düzeltiyor sıkıntı olmuyor

Benim de ailem şehir dışında bende gelmesini isterim ama gelebilecek mi bilmiyorum. Ayrıca önlemleri aldıktan sonra bir tık daha rahat ediyor insanın içi ama belli de olmuyor cok hassas bir durum aslında herkes sorumluk alıyor karar verirken.

Öyle yaptım zaten canım wee marka aldım artık nasip diyelim

Bende 9 aylık gibiyim acaba bı çocuk daha var da saklanıyor mu içimde diyorum evet hazirliklarim tamam şükür bezi maması yok onları da doğunca da alırız napalim sağlıkla vaktinde gelsinler de
Ben daha tamamlamadaım benim terlik gecelik yok bebeğin hastane çıkışı yok

Artık yalancı sancılar başladı bende birden karnima saplanan 5 10 dakika geçmeyen sancim oluyor sonra kendiliğinden geçiyor ama baya keskin bi sancı kipirdayamiyorum bile

Hanımlar biz temmuz anneleri grubunda işin içinden çıkamadık siz bizden öncesiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız şu süreçte 32. Hafta raporu konusunda.
Misal ben kamu personeliyim idari izinliyim normalde 37 e kadar çalışmak istiyordum. Şimdi doktor 32 de çalışabilir raporu verir mi? Verirse kurum kabul eder mi? Yoksa zaten çalışmıyorsunuz diye sorun çıkarır mı? Öğretmenler evden ders verdikleri için onlarda sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü evde de olsa çalışıyorlar. Ama bizim gibi öğretmen olmayıp idari izinli sayılan var mı aranızda? Çalışabilir raporu alıp kurumuna veren oldu mu?

Canım ben kendi adıma mayıs ayında da bu idari izin devam eder mi etmez mi emin olamadığım için riske atmayıp 32de çalışamaz raporu alıp vericem kuruma... bürokrasinin işi belli olmaz malum ..

Artık yalancı sancılar başladı bende birden karnima saplanan 5 10 dakika geçmeyen sancim oluyor sonra kendiliğinden geçiyor ama baya keskin bi sancı kipirdayamiyorum bile
Benimde oluyor adet ağrısı gibi ağrı da oluyor korkuyorum bazen bugün sabah 7 de uyudun çok zordu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…